Iedomība? Pārākuma apziņa?

Es īsti nevaru saprast, kas mudina "lasītājus" iepazīstoties, piemēram, ar manu tēmu kino sadaļā, rakstīt man privāti, norādot režisorus, kas nav minēti un piebilst, ka nemaz neiepazīstas ar tādiem, kas viņus nezin... kaut ko līdzīgu man ir rakstījuši arī citā kontekstā.
Ticu, ka daudzi no jums saņem šāda satura vēstules :) Nu tad kas mudina cilvēku ieiet otra teritorijā un vienkārši tur "iekakāt"? Ieguvums tak šā kā tā nulle :)

Baklazans  tu man patīc un arī tavas oho draudzenītes man patīk ar visiem saviem vīriem/piegulētājiem

bet man nepatīk publiskā apkakāšana jūsu izpildījumā

tas cilvēks kas tev uzrakstīja par režisoriem iespējams bija liels kinologs un viņu aizvainoja tava nezināšana tāpēc viņš uzrakstīja privāti

coldlands  ...nu nezinu ko virtuāli kāds virtuāls tēls vispār var nolikt.
Redz ka, uzrakstīja ,un tants tēmu uzcepa, tad jau biku nolika gan.

coldlands  Ja cilvēks uzcepj tēmu, tad tā ir vērsta pie visiem, jo tu taču nejautā kādam personiski.
Kādam tas piezīmes šķiet riebīgas, citam adekvātas.

Baklazans  mela rakstīja - es nevēlos tērēt savus resursus negācijās un vēlos dzīvot pasaulē, kur ir atsaucīgi, atbalstoši, laipni un pieklājīgi cilvēki.

kļūsti pati tāda un tad arī pārējie mainīsies
nu tā vismaz gudras grāmatas raksta

vaukšķot ar pārākuma apziņu uz šejienes tantukiem un vecpuišiem diez vai esi pelnījusi pieklājīgo un laipno pasauli

saulite34  es vnk tā nevaru, es nevēlos tērēt savus resursus negācijās un vēlos dzīvot pasaulē, kur ir atsaucīgi, atbalstoši, laipni un pieklājīgi cilvēki.[c]

Un,kurš tev to prieku liedz atrasties tajā labajā pasaulē un šeit arī ir pietiekoši daudz labu cilvēku,tikai tev pašai nevajag kā mazai meitenītei skriet sūdzēties par tiem ,kas tev nav pa tavam prātam pareizi izteikušies.Pamaini savu attieksmi un pasaule kļūs labāka.

coldlands  Mela, Tu esi baiga pljapa, jēziņ, sita strocjit. Ka tas onka, kurš uzbruka dzirnavām, cenzdamies tas sadurstit.

zefiirinsh  Cilvēki dažādi... ir kategorija, kas vienmēr, kādu žulti izvems...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu