Kas ir "īsts vecis" ? ? ?

......tautā dzirdam sakām, ka mūsdienās īstu veču kļūst arvien mazāk, bet kas Jūsu izpratnē ir "īsts vecis" ? (interesanti būtu uzzināt abu dzimumu atbildes!) :)
... un PAPILDjautājums sievietēm: Vai šeit, oho, Jūsuprāt, vispār ir īsti veči? (esmu salīdzinoši jauna lietotāja, tāpēc patiesi to gribētos uzzināt, jo pagaidām iespaids no vēstulēm, kā arī palasot PA un DG, uz šo jautājumu izskatās apšaubāms, bet varbūt labs nāk ar gaidīšanu). :)

langstinsh  Atbbrauca un palika.
Tā lūk.
Jaunatne šeit neiederas.

Rondijs  Kādam tak jūs vecos ir jāpatroļļo ;)

janisb  Īsts vecis - vecis bez implantiem, drāž pats, nevis viņu :D

Aukstums  Mans īstais vecis noteikti nebūs tavējais īstais vecis, jo katram podiņam savs vāciņš. Katrā gadījumā, manējais ir riktīgs vecis ar lielo V, ne smakas no sievišķīgām pazīmèm..ar siltām , stiprām plaukstām un pats stiprs...riebj miklas vàras aukstas,..bbrrrrr...UN - skatos , véroju, novértéju darbus...vàrdi Mani neinteresé.

mairita1971  Tad kad tumsā nav bail iet pa neapgaismotu ielu.Un vari mierīgi stāvēt aiz viņa muguras.

saulriets  saids_1 ,laikam jau citu neko neesi dzīvē darījis kā meklējis mīļākās,skaitījis viņas ,lai atbilstu nodzīvotajiem gadiem!!!

zefiirinsh  Īsts vecis, manuprāt ir atbildīgs vīrietis, kurš nav infantils, bet kurā nav puika nomiris...

Droshs_Plecs  Es atbildēšu konkrēti un patiesi:
- īsts vecis ir vīrišķīgs, gara auguma, nav emocionāls un ir mērķtiecīgs, kas nozīmē, ka ir veiksmīgs savā karjeras izvēlē un ir ļoti stabils un nodrošināts (bagāts). Nestandarta situācijās īsts vecis orientējas ātri un nav kūtrs. Īsts vecis vienmēr dabūn, ko vēlas. Ja viņam nedod, viņš paņem, neprasot atļauju.

Relita  Īsts vīrietis - tas, ko mēs sievietes vēlamies redzēt, sajust un baudīt īstajā vīrietī. Un katrai no mums, tā ir sava mēraukla, un arī katrā vecumā ir savas vēlmes un prasības, un ar vecumu šīs prasības pieaug. Jo kurš tad vēlas mainīties, lai būtu idille? Jolanda Suvorova nesen teica kādā no net portāliem - īsts vīrietis ir tas,kuram ir gan sieva, gan mīļākā. labi, labi nav jau viņa arī ideāla, taču tas ir viņas viedoklis.

KlusumsL5  Iekš oHo īstu veču nav (nu, tikpat kā nav). Tie ir tikai tur - realitātes šovos, - kur ar sievietēm iepazīstas miljonāri ;)

Liepa53  Īsts vecis tur doto vārdu. Viņš ciena sievietes un mātes un rūpējas par bērniem. Var būt gan skarbs, gan mīļš.

Salted  Ja jau šāds jautājums ir radies, tad tik jādzīvo nost un reiz viņš "pieklauvēs". Ir ir, tik katrai mums sava izpratne un vēlmes.

sangukuLV  Tak verat sho temu ciet,Chaks Noris ir ists vecis. Par nozelu jums damas,vinsh te niegriezas. :D

Mela  Īsts vīrietis :) lai arī pati esmu ietojusi izteicienu "īsts vecis", sapratu, ka laikam neeee - nepatīk
tātad - īsts vīrietis :) haviers 13:13, Rondijs 18:06 uzrakstīja svarīgāko :)
kā var pateikt vao oho ir īsti vīrieši? tas ir - vīrieši ir, PA daži nevīrišķīgi - histēriski izpaužas :) bet tie ir daži, un citus mēs tāpat nezinam....
vispār īstam vīrietim ir "audzināts raksturs" :)

Epifanija  satiks, tas īstais vecis sev pretī nepareizo veceni un izlaidīs gaisu kā balons un pretēji satiks ne- īstais vecis savu īsto un kļūs par īstu veci, o tā! ...lai kļūtu par īstu veci, ir jābūt pareiziem apstākļiem un attieksmei, par tādiem nepiedzimst, par tādiem kļūst

Labrador  sangaku -Latvijaa,kaa krievijas kriminaalajaa provincee iists viirietis ir kaads kaukaaza kriminaalaa autoritaate.Te taadi cienjaa.Viirietim jaabuut resnam,melniigsneejam,kriminaalam un aprobezhotam.Taadus latvju zeltenes ciena.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu