Vai jūs izvēlētos otru pusi krievu, kas nerunā latviski?

Kāda ir jūsu pieredze?

coldlands  A kto tebe Mela skazal cto zdesj nav ārzemnieku?

coldlands  Atvainojos ne Mele, bet Lele.

fargo  nevaru to iedomāties. man ir tikai viens skaidrojums, kāpēc 40 gadus veca sieviete neko nesaprot latviski, lai arī dzīvojusi te ir ilgi/visu mūžu. un šis skaidrojums nozīmē to, ka mūsu pasaules uztvere nesader. un ja tā nesader šajā jautājumā, tā nesader variākos citos. un kāda kopdzīve var būt iespējama ar sievieti, kuras vērtību sistēma ir pietiekami krasā disonansē ar manu.

nē.

elis  kas ir mīlējis Krievu sievieti un jutis kāda ir viņu mīlestība tas zin ka latvietes tam tuvu pat nestāv

Tessa  kapec radas tads jautajums? sezhu un domaju, vai es vispar paziistu kadu krievu tautiibas cilveku sava vecuma, kursh neruna latviski. laikam, nepaziistu gan. visi runa.
cita lieta uztvere. ko doma, ka dziivo. ko runa. tas ir pavisam kas cits.

edding  Man svarīgi, kādēļ nerunā. Ja 50 gadus nodzīvojis te un ne bū ne bē, tad muļķis. Man tādu nevajag.

Mazaa_naarinja  Pagaidām noteikti nē, jo šo svešvalodu vēl neesmu apguvusi.

bagi  Kāpēc gan nē? Ja ir dzīves dzirksts un liela mīla, tad vienalga no kurienes un kādā mēlē gvelž... vai krievu, vai papuā Jaungvinejas... vai pati no Antarktīdas, vai NLO atlidojusi. Un būtu vienalga, ko turot trīs zvaigznes, mūsu Milda domā.

rokons  Ir ļoti lielas atšķirības latviešu un krievu mentalitātē, kas vēsturiski izveidojušās. Ja ir lieli nākotnes plāni, tad jāsaprot, ka vienam būs jāpiekāpjas otra mentalitātei. Ir atšķirība kur tāds pāris dzīvo. ja piem Austrālijā, tad piekāpties nāksies abiem. Ar nožēlu es skatos Vācijas krievu kopienas, viņi nav vācieši un nav arī vairs krievi. Kas būs ar viņu bērniem, grūti teikt. Francijas situācija gan laikam nedraud, jo krievu cilvēks ir strādīgs un arī ar izdomas spēju.
Ja tomēr ir runa par šādu pāri Latvijā, uzvarēs stiprākais un zadētājs nekad īsti labi nejutīsies

riebekle  Mīlestība jau nešķiro pēc valodas, nacionalitātes, auguma garuma, svara, izskata vai vecuma. un tiem, kas ir baigi kategoriskie, tiem novēlu nekad neuzkāpt uz tā sava "nekad". :)

nedolce_negabana  Nē, neparko. Nevaru iedomāties, ka man gultā būtu jārunā krieviski:) Pietiek jau, ka darbā.

meanless  Pilnigi Poo... Nevajag bazties ar to navionalismu ka tadam korkjim uz visam pudelem. Kada skjirba krievu vai anglju? Cik n-tie jau arzemniekos ieprecejushies un nevienam galva nesap par tadiem sikumiem..

Lele  Coldlands....te ir dazhi latvieshi, kas teelo aarzemniekus :-))

solvitas  Ir oho krievi, viņi vēl raksta kirilicā - привет классно выглядишь, un ir arī spānis, kas 8 gadus jau dzīvojot Latvijā un uzrunā dīvainā latviešu valodā - ko pate meklē? Gribētos jau latvieti, bet kas to lai zin kā sanāks.

coldlands  Kļūdies Lele, es te sarunājos ar arzemniecem, kas uz doto brīdi dzīvo Latvijā, jo man nav ka te dažiem labiem, problēmas ar valodām.
Pat būtu interesanti, ka piemēram nezinot valodu, sakarināt tantam makaronus.

mazina25  Ja pašam nav nekadu problemu ar vinu sazināties kapec gan nee.. Kāda atšķirība ko pārējie doma vai saka..

Droshs_Plecs  Jā, noteikti. Man patīk krievi. Viņi ir patiesāki, saka ko domā, ir pašpārliecināti un ar zemāku aiztures slieksni kā lempīgie latvju "bāleliņi". Vairums manu draugu ir krievi.

meanless  :D laikam dumji izklausies, bet man ka latvieshu cilvekam krievu meitenes sak patikt vairak. Kapec? Tapec ka nestumda ar degunu makonjus un netelo princeses uz zirnja.

Chris1986  Es nesaprotu mūsu sievietes - es gan nevarētu iedot ārzemniekam, vienalga vai tas krievs vai francūzis
Bet, cik man ir bijis pieredze ar krievu meitenēm, tad man viņās patīk tieši tas, ka ir tiešas - pašas pienāk, parausta aiz rokas - davai, ejam tur un tur. Tā jau forši, bet savās mājās gan es negribētu katru dienu lauzīt mēli krieviski

77days  😆😆😆

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu