Kāpēc ir cilvēki, kam ir tieksme kādu noniecināt?

Un principā vienalga par ko.Par citu tautību, mentalitāti, kultūru.Pat citu tautību nevajag, jo viens otru arī noniecina un nicina dēļ sociālā stāvokļa, vecuma, resnuma, izskata.Var jau piekasīties arī pie deguna lieluma un acu krāsas.Vai paši sev liekas baigi ideāli, ka var atļauties kādu noniecināt?Paši tak ar var būt kādu acīs nicināmas niecības.

straume22  Kas ir rozīnītes, Baklazans? Esmu lazdu rieksts. Neatkodi.

langstinsh  Skorpīte-nepārvāri oas-būs zilas no Tavām dusmām.
Esi iecietīgāka.

senga  Cilvēks ar intelektu,iekšējo kultūru tā neuzvedīsies,citus noniecinot.Tā dara cilvēki,kas ir nekulturāli,augstprātīgi,nebūt ne ideāli,vienkārši neapmierināti ar dzīvi.

mairita1971  Parasti tādi cilvēki ir izjutuši noniecinājumu uz savas ādas.Un tagad grib atspēlēties.

guntina123  Ieprieks atvainojos ,jo tulit dabusu brazienu no dauzdziem. Bet, vai seit OHO nav daudz tadu ,kas zina tikai izteikt negativas replikas par jebko ,par jebkuru?

Large  Tik daudz tiksi noniecināts, cik noniecināts jutīsies un tik cik ļausi citiem sevi noniecināt.

Maribella15  Te arī ir viens "gudrītis" - maina profilus, bet bildes visu laiku vienas un tās pašas, arī sūtītās vēstules vienādas. Piedāvā rimingu. Kad atsaka, cenšas celt savu pašapziņu laikam, mēģinot apvainot. Smieklīgi to lasīt, bet vienlaikus arī žēl tā cilvēka, kurš neprot savādāk izklaidēties kā tikai cenšoties otru noniecināt. Reāli jau apnika viņš, kas saņēmu jau kādas 4-5 identiskas vēstules. Virtuālais varonis!

Kristine_78  Vienkārši tādi cilvēki agri vai vēlu atraujās , tā ir karma

Mela  Mani iepriekšējie "kāpēc" ir sarkastiski, jo jebkurš komentārs būs kāda noniecināšana, lai gan patiesība ir vienkāršāka par vienkāršu. Tāds, kas noniecina citu, pats ir dziļi nelaimīgs. Un... kā var nokomentēt, kāpēc kāds ir nelaimīgs?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu