īsta sieviete

nu kad jau, tad jau :)
kura tad būtu tā sieviete, kuras dēļ rodas vēlme "kalnus gāzt" un ..... nu tā īstā un vieīgā Sieviete? :)

(tas ir - pretim tam īstam vecim)

Droshs_Plecs  Īsta sieviete ir ar sievišķām proporcijām, bet tieva(!!!), glītu seju, uzticīga, ar zemu partneru skaitu.

fargo  visi vīrieši ir īsti un visas sievietes - īstas.

šajās tēmās ar vārdu "īsts/-i" patiesībā tiek domāts vārdi "labāks/-a, pārāks/-a". nekas cits kā pārējo, teorētisko sāncešu noniecināšana un spalvu spodrināšana nesanāk, ja kāds sev karina šo "īstuma" medāli.

cita lieta, noteiktas īpašības sieviete ir nepieciešamas, lai varētu veidoties stabila nākotne.

un neviens(cik varu spriest no manis uzkrātās dzīves pieredzes un lasītā) negāž kalnus sieviešu dēļ. tas laikam ir glaimojoši tā domāt, bet vai nu tos kalnus gāzt viens cilvēks spēj, vai arī nespēj. un ja spēj, tad parasti gāž - ar vai bez sievietes. ja nevar, tad nekāda ūbermotivatore tur nemainīgs pilnīgi neko. kalnu gāzēji ir vīrieši ar noteiktu rakstura īpašību komplektu. TAS ir iemesls, kāpēc viņi var, bet kāds cits nevar. nevis sievietes-motivatores esamība/neesamība.

nem_to_vieglaak  Tā, kuru mēs esam gatavi pieņemt tādu, kā viņa ir. Pie tam - atkal un atkal, dienu no dienas un gadu no gada :)

Baklazans  mela es ļoti gribētu arī par tevi pateikt to pašu ko par tessu bet pagaidām vēl nav iemesla

dāmas palasiet uzmanīgi chris1986 un drošā_pleca komentāru pēdējo daļu
atrodoties oho un mētājoties no gultas uz gultu jūs zaudējat savu "īstumu"

Maribella15  Baklažān> kāpēc atrašanās šeit tiek vienādots ar mētāšanos no gultas uz gultu? Kāds tam ir kopsakars? Mana atrašās šeit, piemēram, nesaistās ar partneru maiņu, lai arī esmu brīva - šeit iepazīšanos un/vai seksa partneri nemeklēju. (to nemeklēju arī citur)

igam  Ta,kurai patik,sekss.

Chris1986  Mela, nu, tas tak skaidrs, ka neviens vīrietis tev acīs neteiks, ko patiesībā domā par sievietēm, īstam un neīstām sievietēm. Bet te visi ir anonīmi un nevienam no otra neko nevajag, tā kā var būt atklāti - es domāju, ka daudzi to nenovērtē, šo unikālo iespēju. Dzīvē jau mēs visi runājam ļoti politkorekti, jo tur ir intereses.

nedolce_negabana  Drošs plecs "Ar zemu partneru skaitu":)) Tas jau ir smieklīgi. It īpaši šeit, oho, kur nemitīgi nāk "piedāvājumi", kaut man nebūt nav bilde ar pliku apakšējo daļu:)

Baklazans  mela tu atšķirībā no daļas PA dāmu esi ļoti pozitīva un tas priecē
jā un arī pēc vaiga esi daiļa
un spēj atbildēt konstruktatīvi nevis uzreiz kaut ko uzkakā ja kaut kas nepatīk vai tiek aiskartas sāpīgās tēmas

maribella kur es to novienādoju
bet jā uzskatu ka atrašanās iepazīšanas pordālos pati par sevi atņem sievietēm "īstumu"
un kur nu vēl staigāšana no gultas uz gultu

skatos ka gultu ceļotājas aktīvi liek mīnusus puišiem kas atklāti norāda svarīgu "īstas" sievietes fakktoru

miks5  Īsta sieviete ir tā , kura izaudzējusi dēlu,meitu(protams ģimenē) par kuru var teikt lūk kur īsts vīrietis,īsta sieviete.

Relita  Īsta vai īstā sieviete? Īsta sieviete var visu, neprasot nevienam neko. Īstās sievietes meklējumos var pazaudēties, un var atkārtoties "Ilgais ceļš kāpās ". Ja dzīve dod, tad ir jāņem.

Epifanija  a kas manā izteiktajā domā ir tik smieklīgs? tur būtu jāraud, par to, ko jūs sievietes aiz sevis atstājat, cik daudz nekur nederīgu vīriešu ir atražots, cik daudz dzīvo ar fobijām, cik daudz jūs vēl cerat pastrādāt, atstājot aiz sevis, nožēlojami lasīt, tās vaimanas no vīriešu puses par tiem aptīrītiem viņu kontiem un izpostītām dzīvēm, vēl aizdomājās uzjautāt, kādam ir jābūt īstam vīrietim, ar pautiem jābūt, lai jums tie nepieaug, jo vecene ar pautiem ir dzīves kļūda!

Chris1986  Epifānija, _vecene ar pautiem_ ir tīrs emancipācijas produkts, kad sievietes domā, ka vīriešiem dzīve ir vieglāka un interesantāka un viņas pašas sevī pārspīlēti attīsta vīriško pusi, konkurējot ar vīriešiem darbā un citās vīriešu dominances sfērās. Un tā kā viņas ir apzinigākas (teicamnieces), tad izkonkurē vīriešus un pēc tam sauc - _ei, kur jūs esat, īstie vīrieši!_ A tie jau sen gadus kā guļ pašu sieviešu sakauti :D
Tikko pa LTV1 noskatījos teātra izrādi "Baskervillu suns". Un te man atnāca atklāsme, ka Dita Lūriņa varētu būt paraugs, kāda ir Īstā sieviete, ko iekāro katrs vīrietis. Lai arī jaunība sen kā jau garām, tomēr ar nežēlīgu darbu tiek panākts pefekts fiziskais izskats. Un tas nav, ka vairums sieviešu dara - _uzvelk tīru kreklu uz netīras miesas_ (pārnestā nozīmē, protams). Tipa, vīrieši mani iekāros, ja uztaisīšu jaunu smuku iepakojumu (frizūra, manikīrs, smukas drēbītes). Nu, vīrieši nav tik dumi, lai neatšķirtu, kur ir manta un kur nav

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu