Bāleliņš

Ar ko mūsu pašu bāleliņš ir pārāks par cittautiešiem?

Mailija  Ne ar ko nav ne labāks,ne arī sliktāks,jo katrs ir individuāla personība.Tātad katrai tautumeitai savs bāleliņš vai nu cittautietis ir tas labākais ja jau ir tieši to izvēlējusies.

Labrador  Ar to , ka ir miikstais.Nekad neciiniisies par savaam tiesiibaam ne politikaa,ne darba kolektiivaa,ne gjimenee. Ciiniitaajs par savaam tiesiibaam ir neveelams Latvijas sabiedriibaa,politikaa,darba kolektiivaa,gjimenee.Latvijaa ciiniitaajus sauc par njaudeetaajiem,jo iistam latvietim jaasamierinaas,ka vinju draazh un tas skaitaas iista viira cieniigi. Latvijas sievietei nemaz taads nepakljaaviigs skandinaavs ar stipru raksturu,gribasspeeku un pashapzinju neder.Un taads arii neveidos attieciibas ar merkantilu cacu,labaak buus viens.

Labrador  Dazhs--- preciizi noraksturoja muusdienu Latvijas sabiedriibu. Latvijas sievietei pienjemams buus korumpeets milicis,muitnieks,amatpersona ar sovoka geeniem,izskatu,uzvediibu un mentalitaati.Latvijas sievietei galiigi nepienjemams buus labi atalgots Eiropas inzhenieris,arhitekts.Latvijas sieviete nesaprot,kaa tas ir ka viirietim,lai celtu labklaajiibu,nav vajadziibas zagt.Latvijas sieviete jebkuraa inteligjentaa viirietii saskata lohu.Vari buut Hanss(Dolfs) Lungrens , bet pateicoties uzvediibai Latvju zeltenes(manaa skatiijumaa sranajas krievu bidljachkas) skatiijumaa buusi lohs. Esi seedeejis Krievijas cietumaa,botjesh po fenje,esi nagloe ,tupoe sovkovoe bidlo - taatad iists viirietis.

Labrador  Latvju zeltenes taadi izveelas vienai naktij,bet ne dziivei.

Epifanija  Labrador man šķiet, ka ar tādu tavu attieksmi pat nevar dabūt sev mājkalpotāju, kur nu vēl par naktīm spriest...

Karmensita  ar to, ka runā bāleliski

Viliendi  Ir lietas kas nav jāpierada-saucas aksioma.

Labrador  Aprakstiishu baalelinju,kaadi patiik LV sabiedriibai un sievieteem-labi dejo,skaisti runaa,apzags savu tuvaako,lieto narkotikas,speelee automaatus(latvju zeltenes uzskatos drosmiigs).brauc ar audi avant tdi,kuram lej kontrobasa degvielu.
Svariigaakais,lai tam baalelinjam buutu melniigsneejs izskats,attrofeeti loceklji,liels veeders ,dubultzods,uusas un nekauniiba.Jaabuut sovoka bidlai.

av2  ar ko? Ar to , ka saveejais tomeer. Iedomaajies , miileejoties Tev ccukstees vaardus pie austinnas.., nu piemeeram, izreeliessu valodaa....nu baigi sexy , vANe ?

Vanesa15  ar izmēriem un svaru

havjiers  diez vai ar kaut ko pārāks ,bet ir jomas , kur ir tīri labi konkurētspējīgs .

Trusis1983  Latvietis pats labakais un punkts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu