No kurienes rodas tāda šaušaliga agresija?

.Ja man nekas par to nebuutu,labpraat likvideetu simtiem latvijas sievieshu dienaa. c)
nokopeju kada pļerzaka fragmentu no komentāra.Tas tak tiras šausmas tadu dzive sastapt.No ka tas pļerzaks varetu but tads palicis,ka ir tik šaušaligs naids pret sieviskiem?Un tads tak nav vienigais.Kas ar viņiem tads sausmigs ir darits?

Epifanija  šķiet bāleliņš ar kaut ko sirgst un tas jau vairs nav smieklīgi...

Chris1986  Lai nu kas būtu rējis par doto tēmu, tak ne PA vecbiedres, kas ar to tik nodarbojas, kā aptirš vīriešus visādiem jēliem vārdiem. Un nu pēkšņi svētais sašutums - mēs tādas baltas un pūkainas un pret mums vot šitā! :D

coldlands  Cris, vai uzskati, ka Tavi bērni ir debili, neaudzināti banāni.....?

fargo  nu, autore pilina indi klāt visam tam samazgu podam pietiekami regulāri. varu vien vēlreiz aicinat to nedarīt.

kas attiecas uz apspriežamajiem komentāriem... liels naids ir sakrājies iekšā un tas ir ticis kultivēts un lolots ilgi. tās domas ir domātas daudz.
iztēle rada ainu, kurā kāda priekšā ir gleznošanas audekls(sava dvēsele, apziņa) un tā vietā, lai uz auduma izveidotu daili, ir tikusi ņemta melnā krāsa un tik triepta virsū. pamijus ar spilgti sarkanu un zilu. viss tik krasi kontrastains. nav pāreju, nav pustoņu. nav miera. tikai bieza tumšu un pārlieku spilgtu dusmu sajaukuma kārta.

marija19561956  Labrador,kas jums devis tiesibas aizvainot manus un citus bernus? Jusu neesat cienigs viniem blakus stavet. Nevertejiet visus pec savam izdaribam. Acimredzot jus pats tads esat ,ja varat citus sita raksturot.Tadus cilvekus,ka jus es necienu. Mes visi pielaujam kludas, bet mums neviens nav devis tiesibas kadu aizvainot vai pelt to nepazistot.

Maribella15  Neesmu ievērojusi komentāros konkrēto teikumu no tēmas pieteikuma. Bet no komentāriem nākas izdarīt secinājumus, ka šo vārdu autors varētu būt Labrador??? Pilnīgi neticams, ka OHO administrācija vēl joprojām ļauj viņam komentēt, noniecināt visus latviešus, sievietes. Viņā izteikumu ir normālam prātam neaptverami. Bet nu - uz garā slimiem jau neapvainojas. Cerams, ka viņš drīz jo drīz tiks pie speciālista un taps ārstēts...

Mela  elpojam ēni, dzīļi un skaitam līdz 10
ar trakiem tikai pa labam
es parasti no trakiem izvairos
tur tak pat nav jēgas atbidēt, pilnmēness gan ir beidzies, bet rudens un pavasaris arī ir saasinājumu periods
tā kā viens šiza vai citāda veida plānprātīgais ir zināms, tad tik atliek mest līkumu

Droshs_Plecs  Tipisks stāsts par lapsu un rūgtajām vīnogām. Nevar dabūt, tātad jānodirš vai jāiznīcina. Pārāk paredzami. Laikams vecis lūzers pēc dzīves un sievietēm nafig nav vajadzīgs, nevar realizēt savu vīrišķo imperatīvu un vairoties, tāpēc rodas frustrācija un agresija. Te arī rodas maniaki, kas apšauj skolas un tusiņus. Neviens vecis, kurš katru dienu daiktu slapina, neies šaut cilvēkus. Tikai tie, kam sperma galvā sakāpusi. Tā teikt: "Ja es nevaru uzvarēt šajā dzīvē, neļaušu arī jums". Domas virziens ir loģisks, ja skatās no lūzera, nederīga tēviņa skatu punkta.

Jebkurā gadījumā, visi nevar būt uzvarētāji.

Droshs_Plecs  Labrador, beidz vaidēt, noziedzinieki ir vienmēr bijuši cieņā. Tikai spēcīgi vīrieši var atļauties uzspļaut likumam un sabiedrības normām un paņemt ar varu to, ko viņi grib. Un sievietes respektē spēcīgus vīriešus, nevis lupatiņas - likuma kalpus, memmes dēliņus.

Maribella15  Noziedznieki cieņā ir tikai noteiktām aprindām. Arī Tev, Drošisplec, nevajag vispārināt kā Labradoram. Un spēcīgs vīrietis nav tikai tāds, kas uzspļauj likumam un sabiedrības normām. Ja tā būtu - drīz klāt būtu anarhija vai citāds absurds dzīvē, sabiedrības kārtībai un vispārpieņemtajām normām. Spēcīgs vīrietis var izpausties un arī izpaužas dažādos veidos, nekļūstot par vai par potenciālu noziedznieku!

Droshs_Plecs  Es nedomāju, ka vajag šo cilvēku pārāk nodirst un uzreiz vēlēties likt cietumā, izolēt no sabiedrības, utt...Viņa frustrācija ir saprotama un katrs no jums to justu, ja būtu viņa vietā un piedzīvotu tieši to pašu pasaules pieredzi un ietekmi no apkārtējās pasaules.

Saprotiet, ir vīriešu šķira, ko sievietes nekad necienīs. Šie vīrieši domā, ka būdami labi puikas, viņi iemantos sieviešu mīlestību LOL. Visi zina, ka tā nav. Nu tad, kad gadi ir pagājuši, viss jau ir garām, viņi sāk saprast, ka sievietes tādus vīriešus necieš kā sugu, jo viņi ir VĀJI! Viņi lepojas ar to, ka nekož, bet viņiem nemaz nav zobu, ar ko iekost! Šādi gēni ir pakļauti iznīcībai, jo sievietes ar tādiem nevēlēsies atražot sugu. Ok, ja bagāts, tad vēl varēs ar naudiņu pievilināt sievišķi, bet šamā tāpat gulēs apkārt ar alfa tēviņiem.

Kas atliek šādam lūzerim - vīrietim kā uzsākt atriebības plānu? Atliek pašnāvība, bet, protams, ka nogalināt citus radīs viņam vismaz kaut kādu taisnīguma un varas sajūtu. Neviens pašpietiekams un pieprasīts vīrietis nekad neko tādu nevēlētos darīt. Tie ir tie paši vīrieši, kas visas sievietes saukā par maukām...bet tās "maukas" ar viņie neguļ :D

Tā kā Latvijā nav pieejami šaujamieroči tik brīvi kā ASV, es domāju nav ko stresot? Ko tas jefiņš reāli izdarīs? Parakstīs naidīgus tekstus internetā un izgāzīs žulti, nodročīs, nomierināsies un ies gulēt. Turklāt, viņa beta gēni noteikti nemaz neļauj viņam veikt tik pārdrošas un zemas aiztures darbības kā citu perosnu iznīcināšanu. Kad lieta nonāks līdz darīšanam, viņam astīte notrīcēs un ies atpakaļ uz savu midziņu smilkstēdams.

Danaja  Nekas īpašs, pārāk ilgi, varbūt, ar mammu vienā gultā gulējis.

Baklazans  nemācēšu teikt no kurienes konkrētajam personāžam tāda agresija
domāju ka viņš tomēr apzināti nedaudz pārspīlē un spēlējas

bet viens no veidiem kā var rasties agresija ir palasīt pašas gvenas komentārus kuros viņa nogana večus par pļerzakiem bezzobainajiem smīrdīgajiem utml

Baklazans  bet vispār jāsaka ka tādi murgaini un ļauni teksti kā šajā tēmā sen nebija lasīti
satikās viena no lielākajām veču nīdējām un viens no lielākajiem sieviešu nīdējiem
un pārējie uzvelkas un arī dod virsū
skumji kā virtuālā vide un visatļautība ir izkropļojusi daudzu cilvēku realitātes uztveri
virtuālās princeses un prinči
virtuālie alfa tēviņi un seksbumbas
bet kas jūs visi esat patiesībā reālajā pasaulē

siikaa16  Tas ir tikai viedoklis. Viņš nemaz netaisās iet un kādu nogalināt. Tāda agresivitāte rodas no tādām kā jūs. Palasiet, ko pašas sarakstījāt par cilvēku. Gan dzīvesstāstu sacerējāt, gan veselības diognozi uzstādījāt. Tā nav agresija pret cilvēku?

sangukuLV  Pagatne ir cietis no sievietem,vai vnk nevar sev atrast nevienu.

av2  un oHo ir taa vieta, kur varam nekaitigi viens otram gaazt virssu? No sieviessu tekstiem te arii var veselu pretekliibu sarakstu izvilkt.Daudzas lieto viiriessu apziimesani vaardus, kurus es pat nezinu, neesmu nekad dzirdeejis.... Ko domaat? Viilussaas, nedabuujussas , debiilas utt? Tak nee. Vidusmeera cilveeks ssodein vispaar ir neapmierinats ar dziivi. Gan sievietes, gan viiriessi.
Ja jautaajums tiek uzdots naida formaa,Internetaa, kaa likums sannem pretii to passu, un veel 7x vairaak. Elementaari tak....taa kaa nav ko teelot .

Mela  av2, normālās tēmās labradors lej žulti. Un izrunājas par abiem dzimumiem, aizvaino kā mātes, tā bērnus, vīriešus un sievietes nešķirojot.
Šāda agrwsija liecina par steidzamu psihiatra palīdzības meklēšanu. Tikai trakam jau nešķiet, ka viņš traks un kamēr šis realitātē neko nesastrādās, tikmēr šo neārstēs

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu