Vecpuiša gēns?

Domāju, kā tur ir...vīrietim nu jau pāri 30, patstāvīgs, ir bijušas jau daudz sieviešu, ar kurām uzsācis attiecības, drošvien arī nenopietnas attiecības, bet kā nav atradis nevienu, ar ko būt kopā, tā nav.
Man arī sanāca pabūt kopā, bet tā arī nesapratu, kur bija problēma, pameta mani. Jau vairākus gadus esmu attiecībās ar citu, bet viņš viens. Kur problēma?

Mela  mexicana, ja tu te esi un kaut ko meklē, tad tās tavas attiecības ir stipri apšaubāmas, tātad pati ceri atrast ko labāku, pie tam nespēj aizmirst bijušo
liec viņam mieru, lai cilvēks dzīvo
visticamāk, ka viņš vēl nav sastapis to, kurai vēlas veltīt savas naktis, rītus, brīvdienas, ar kuru vēlas dalīt ledusskapi, vešmašīnu, priekus un bēdas.... iespējams, ka visas vairāk vai mazāk der nakts sadalei un kādai izklaidei.... labāk, lai ilgāk pameklē, bet atradis īsto uz citām vairs neskatās...

draboss  Autore - Tu pati to nosauci par problēmu. Un kāpēc jau defoltā tiek pieņemts, ka viņš baigi to vēlas, bet nesanāk? Pati raksta - patusējas ar viņu un vnk pēc laika izbeidza, tas nu nenorāda, ka baigi vēlējās un nesanāca. Man liekas lielāka problēma cilvēkos, ir tā, ka vairāk ņemas par citu dzīvēm, nevis skatās uz savu, kā to sakārtot. Katrā ziņā būt attiecības, un censties oho vēl iepazīties liekas lielāka bēda, kā fakts, ka kads vīrietis dzīvo viens.

Snowagain  Lefkojas kundze, visu cieņu!
Beidzot kāda no daiļā dzimuma pārstávēm arī izsaka domu, ka nav obligāti dzīvot attiecībās, katrs izvēlas savu dzīvi.
Un piepildīšu, ka ir vēl trešā, manā uzskatā lielākā, sabiedrības daļa, kura vaimanā par iepriekš minēto sabiedrības daļu dzīvesveidu.

Mailija  Ja jau pati esi attiecībās un jau vairākus gadus,tad ko Tev satraukties un domāt par kaut kādu bijušo.Tad jau sanāk ka nav gluži vienaldzīgs.Kas attiecas uz vecpuiša gēnu,daudziem jau viņš ir līdz tam laikam līdz atrod kādu kas stiprāka par to "gēnu".

Droshs_Plecs  Izklausās, ka viņam tas ir izdevīgi. Viņš var mainīt sievietes kā zeķes, nav nevienai jāveltās pilnībā. Kur ir mīnusi šādam raskladam?

Geisha  Kāpēc Tevi tas tā uztrauc? Atslābsti. Viņš Tev liek mieru? Nu tad arī Tu liec viņam mieru. Punkts.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu