Seksuāla uzmākšanās

Pieļauju, ka jautājums varbūt vairāk iederējās sabiedrības, ne attiecību tēmā. Neesmu regulārs un cītīgs šīs oho sadaļas lasītājs, jo laikam dikti augstu to nevērtēju, lai gan šad tad ieskatos. Jautājums, - tāda kā aptauja, — tieši pie sievietēm vēršoties, — aktuālajā Hārvija Vainsntīna un #MeToo kontekstā. Tā īsti nezinu, kā ir būt sievietei, gribēju vaicāt — cik daudzas no jums ir izjutušas seksuālu uzmākšanos (tad, kad to noteikti nevēlaties)? Runa nav par izvarošanu, vai izvarošanas mēģinājumu (lai gan — par to arī, bet pieļauju, par ko diezin vai gribētu kāda runāt), bet nu – kaut vai vienkārši uzšāvienu pa dibenu vai grābstīšanos, pieskārienus (no vīrieša, no kura to noteikti nevēlies) – resp. gan fizisku, gan verbālu —, piem., nepārprotamus mājienus uz seksu no vīrieša, situācijā, kurā viņš ir dominējošā pozīcijā (priekšnieks, pasniedzējs, skolotājs utml.). Resp., - cik no jums arī var pievienoties tam #MeToo?

KOMPETE  Neesmu piedzīvojusi. Iespējams, neesmu vienkārši pamanījusi.
Varbūt, neviens naf bijis tik drosmigs.... ar airi pa zobiem dabūt.

Kristine_78  Pieklājīgāks apğērbs jāğērbj, tad problēmas nerodas

Araabs  Ja es Kompeti mīļi apkamptu un nobučotu. Vai tā būtu seksuāla uzmākšanās vai arī uzprasīšanās dabūt pa zobiem?

Felde  mes-regulari,viens otram uzmacamies.... un es,laikam,vairak-savam virietim,neka vins man... :)
Un? -abi apmierinati....

sangukuLV  Kad vel dzivoju LV,vienaa no darbiem,mani sekretare,varda tieshajaa nozime panema aiz kules.
Toreiz biju attiecibas,nacaas pieklajigi likt saprast,lai vairs taa nedara.
Tagad kad esmu brivs,kapec neviena taa nedara?:(

adamsone  Šīs nepatikšanas ir bezmaksas pielikums jaunībai un izskatīgumam. Tā ka tantas var nelepoties, ka viņām gadās galanti onkulļi, viņas vnk nav uzmācekļu mērķauditorija. Zināmā vecumā par to visu var ieņirgt, ja, protams, negadās kāds aplam neizvēlīgs dominants, teiksim, darbā.
Mee too ir laba iniciatīva. Ja sievietes atklāti runās, saucot tos subjektus vārdā, viens otrs apdomās. Atklātība ir laba lieta.
Sašust par Holivudas producentiem- da beidziet, tas pat vairs nav smieklīgi. Droši vien, ka teātrī u.c. no pašiem teātra mākslas sākumiem ir bijis kas tamlīdzīgs. Labi, ka to tipu izspēra ārā no visurienes. Sen vajadzēja.

Epifanija  ar netīkamiem pielūdzējiem cīnos vēl tagad, man ir savas metodes, bet ir bijušas reizes, kad tam sejā pasaku visu, ko par viņu domāju, pat nekautrējoties, ja tā ir sabiedriska vieta, tas parasti ir tik iespaidīgi, ka apkārtējie smejas vēderus turēdami, it sevišķi sievietes... es zinu, kā šitos savaldīt!

KOMPETE  Arābs labi iekārtojies. Pacientes pilnajā narkozē apkampdams un bučodams. Ja kāda izvirzīs pretenzijas, arabam vienmer būs šance izpildīties morgā.

furnitura  Mīļais cilvēk, te oho taču katrai sievietei sūta desmitiem un simtiem neķītru seksa piedāvājumus un pat pliku krānu foto! Brīnums, kā mēs vispār esam dzīvas! Un tās, kas uz laiku pazūd, kā mēs varam zināt, ka nav nonākušas garīgajā aprūpē vai aizgājušas plostā? Ne jau visām nervi to var izturēt.

teo_doora  Gar mani negrābstījās, bet šefs uzmācās dažu gadu garumā, kamēr ņēmu un aizgāju no tās darbavietas. Padomijā tas bija elementāri, darbu varēja atrast bez problēmām.

Pillerina  Kaut kā nav nācies ko tādu izjust. Vīrieši ir vārdos kaut ko izmetuši vai pametuši, bet man muti nevar aizšaut šitai tēmā. Bet lai atklāti teiktu vai pieskartos- neee.

Laikam esmu baigi nesmuka, lai man uzmāktos fiziski :D
Un arī brunči man nav ar tādu šķēlumu, ka šķēlumu var redzēt...

_misija_  ...tikko sanjeemu shaadu veestuli..-tas skaitaas????

Cau,
Varbut interese paplest kajinas
Un izbaudit seksuala rakstura izklaides ?😜

solvitas  Tādu gadījumu ir bijis daudz, kad dibenu aizskar vai roku uz ciskām liek, bet tā brutāli, kad spiež pie sienas un bučo ar varu, tikai vienreiz. Tas darba vidē, bet vēl neskaitāmi vairāk tādu gadījumu ir neformālā vidē, kad uzlūdz uz deju un roka viņam slīd vai arī arī aizejot uz oho randiņu, kāds liek roku uz mana ceļa un vēro reakciju.

KOMPETE  Misija, neskaitās!
Tā nav seksuala uzmākšanās, bet garīgi atpalikušu subjektu mārketings.
Tak X un Y uz žoga arī netiek uztverts personiski.

Skarlete  Nē, diemžēl neviens vīrietis manā dzīvē nav bijis dominējošā pozīcijā!:D

quimera  Kas tas vispār ir par vīrieti,kurš nedzer ,nepīpe un neuzmācas sievietēm! ?
Sena Grieķija,tādus meta no klints .

Chris1986  Jā, es gandrīz katru dienu ciešu no padzīvojušu sieviešu nepiedienīgiem mājieniem. Tēloju muļķi un izliekos, ka nesaprotu

Droshs_Plecs  quimera, tas ir kārtīgais, smalkais "džentlmenis", kurš domā, ka no viņa ieturētības un smalkuma kāda slapja paliks. Tad viņa aiziet pie zeka, kas viņu iekausta :D lol, vīrietim ir jāuzmācās sievietēm, tas ir viņa instinkts. Ja kādam kas nepatīk, vienmēr var izkauties. Tas arī ir vīrieša instinkts.

fargo  jā, antan. tur ir divi. attaisnot, neattaisnot, iemeslus meklēt.
man liekas, slavā vai politikā, vai lai iegūtu varu... ir jādod kaut kas no sevis. kādam. kaut kādā veidā. vīrieši ir ziedojuši daļu sevis, lai būtu tur, kur ir. cena. sievietes to ir darījušas. deal with devil. lai būtu leģitīma daļa tā pasākuma. zvaigznes. stāri. apsveikumi. oskari. debeszili baseini... cena.

I saw you.
All of you.
God help me, I was there with you.

zini, kas mani uztrauc? jaunavības zaudēšana. bija kaut kādi izdomati, liekulīgi standarti. visi meloja viens otram un publikai. bet vairs nav. vairs nav pat jaizliekas. vēl viena robeža ir nost. tikai daži to aptver "tur". šīs iluzorās robežas vairs nav. bet ja tās nav, kur tiks novilkta cita? cik zemu? par kādu cenu?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu