Īstais cilvēks?

Šodien kādu stundu norunāju ar bijušo. Ir doma par randiņu. Nezinu, ko lai dara... Viņš gribētu pārgulēt. It kā labs, cilvēks, bet nav īpaši inteliģents. Tagad domāju, vai labāk, ka kāds tomēr ir, kaut vai garlaicīgs. Vai tomēr labāk dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša?

gertrude  uzsildīta zupa arī ir uzsildīta zupa. lai gan, tikai pārgulēt, lai pumpas nemetas, par ko ne, bet ne jau stundu klausīties sarunas par mašīnām, das ist zu viel (tas ir par daudz).
bet vispār neklausies mūsos un dari , kā vēlies!

Epifanija  ko nozīmē, jums, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša? man kaut kā nešķiet, ka es dzīvojot bez vīrieša, to dzīvotu pilnvērtīgi.. vīrietis tomēr sievietes dzīvē ienes savas korekcijas, lai arī viņš būtu no pagātnes, viņš tā arī konkrēti teica, ka grib pārgulēt, tas gan būtu jānoskaidro, kāda vella pēc viņš ir atgriezies..

Paula6  Atbildot uz pēdējo jautājumu...pilnvērtīga dzīve sievietei ir būt kopā ar vīrieti dažādās dzīves situācijās un attīstīties abiem. Bet autore jautā, vai bijušais būtu īstais viņas cilvēks? Mums to grūti atbildēt, jo nezinām kāpēc pašķīrāties, to zinat tikai jūs abi. Varbūt tagad, pēc laika, būsiet sapratuši šķiršanās iemeslus. Varbūt tāpēc arī ir vērts aiziet uz randiņu lai pārliecinātos, ko gribat dzīvē abi..visādi jau var būt un par intimitāti ir jālemj jums pašiem, nevis jāprasa šajos jautājumos padoms publiski.

tjeshka  Pi..ec!!! Kur te ļautiņiem doma ka randiņš uzreiz ir horizontàlais fitness!!! Bijušie neinteresē un nav domas ar viņiem par randiņiem!!! Ja ir, tad tas nav bijušais !

Bretagne  neej! ej ar to, par kuru nešaubīsies!

Dzhaz  Nu,neatsaki gan seksu!Izmanto gadījumu un tā kārtīgi noseksojies! xxx ja tā neizdarīsi ,tad pēc 10 gadiem Tu to nožēlosi,ka neseksojies! Un neklausies te padomdevējās,viņām ir skaudība,ka Tu esi iekārojama,kaut vai no bijušā ,bet vienalga grib ar tevi seksoties! :)

sangukuLV  Nenemshos apgalvot,bet man liekas,ka jums abiem vnk nav ar ko,tad nu keraties pie pedeja salmina.

av2  ar bijussajiem negull.
Bet pati dari kaa gribi, ne mums svessi graabeklli vajadziigi te....

aroganis  Paprasi naudu par pakalpojumu

ne_meklejumos  Un kā lai kāds no malas var zināt ko darīt? Katram sava galva uz pleciem, nu nav vienādu domu un rīcību, attiecībās nav pieņemama palīdzība no malas vai zvans draugam.
Vienu gan gribas ieteikt, dzīvo sev interesantu dzīvi, lolo savas idejas un atmet lieko.

runcs51  Izskatās,ka autore nevar izšķirties-mainīt orientāciju,vai nē,ja jau šai vajagot""pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša""....kaut kāds augstprātības,stulbuma un ģeķības mistrojums.....

raina1970  Hm, ir tāds teiciens- kamēr bļodiņā ir skābi kāposti( sapuvu°ši, iepelējuši, sarūguši)- tikmēr tur vietas zemenem ar putukrējumu vienkārši nav.. piebildīsu- ka nav vietas arī labi saceptai karbonādei ar kartupeļiem, un visam citam... pA TIEŠO runājot- bija iemesls, kāpēc bijušais ir bijušais,tas nekur nebūs pazudis.. un tagad pašai ir jādomā- vai gribas to svaigo karbonādi, vai pietiks ar iepuvušiem kāpostiem..Kādfs ir sekss ar šo cilvēku Tu jau zini,neko jaunu un pārdabisku diez vai sagaidīsi.. un ja kādreiz vel bija kāda emocionala piesaiste, kas to visu darīšanu biki uzfrišināja, tad tagad diez vai tāda būs//

ne_meklejumos  runcs51, man dzīves pieredze liecina, kad beidz domāt par vīrieša zaudēšanu un fokusē savu dzīvi uz citām interesēm, tad nez kur viņi ne meklēti, ne saukti uzrodas. Kaut kā tā tas notiek. Varbūt autore tā domājusi, dzīvot pilnvērtīgu dzīvi bez vīrieša, līdz liktens piespēlēs, nejauši satikto, īsto un vienīgo.

Baklazans  ievinjata vai randiņš bija
kādas sekmes

Vanesa15  ar bijušajiem ir kā ir, šķirties lielākoties tie parasti ir nopietni iemesli un lēmumi. Lai gan gadās arī dusmu uzplūdā savākt visas mantas un aiziet. Un dažreiz vēlāk nožēlot savus lēmums, kas pieņemti tikai un vienīgi karstgalvībā.

Bet, kas to visu nostaļģiju atvieglo - vienmēr atceries šķiršanās iemeslus. Un vai atkalsaiešanas gadījumā būsi ar mieru uz to pašu. Jo ir tāda dīvaina lieta, ka ar laiku viss sliktais aizmirstas, un liekas, ka nemaz jau tik traki nebija.

miers2  no tiem abiem neviens nav inteliģents - tātad bijušais ir vēl mazāk nekā viņai pašai

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu