Kā visādas sadzīves ķibeles un finansiālas problēmas var ietekmēt attiecības?

Saprotams ka dzīve nav tikai rožu dārzs.Gadās visādas problēmas kas nav saistītas ar attiecībām,bet gribot negribot tās arī tomēr ietekmē.Jo kad viss ir kārtībā tad arī noskaņojums ir labs.Bet kad ir problēmas un nav garīgā arī romantiskais noskaņojums ir tāds noplacis un otra puse to noteikti sajūt,bet negribas jau arī plīties virsū ar savām problēmām.Tad nu liekas ka labāk ir klusēt,tikai otrs atkal nesaprot kas noticis un tas rada sarežģijumus.Tad kā neļaut citām problēmām ietekmēt labo noskaņojumu attiecībās?

jadore  Manuprāt tas jāpasaka, ne tapēc, lai otrs risinātu tavas problēmas, bet , tāpēc, lai zinātu, kapēc tāds noskaņojums. Arvien palieku pie domas, ka katram pašam savas problēmas jārisinā, arī laulībā katrs pats atbildīgs par savu dzīvi.

Felde  Manuprat,ja cilveki ir kopa-tad dala ari nepatiksanas un skumjas,palidz un atbalsta.AivarsN izteica domu,ka sievietes mekle neatkarigus viriesus,un bez problemam....Un kadi tad butu jamekle?!-nodzertie,nabagie,alimentu paradnieki? Aivar,Ja sieviete mekle normalu virieti-vai tas nozime,ka vina ir mantkariga izmantotaja? Un kadu sievieti Tu veletos blakus?-bezdarbnieci,kura nespej uzturet savus bernus,un bankas konta ir minusi?

sangukuLV  WOW! Man tas gods but minusu topa.:D Te viena rakstija par sadzives problemam. Jus tachu pashas lieliski zinat cik daudz atkristu sadzives problemu,ja atkristu financialas problemas. Vemiens vaine,bet jus dargas esat pashas pie vainas, ka virieshiem ir shie uzskai, ka jus meklejat tikkai naudu.

Bretagne  tad jautājums , vai tev par to mākslīgā prieka uzturēšanu attiecībās pietiekoši maksā. Jo ja maksātu pietiekoši, jautājumi nerastos, pacilāts skraidītu maku augstu turēdams, un varbūt darba instrumentu arī. Kā arī protams, tad, ja otras puses klātbūtne ienestu sauli lietainā dienā.Ja ne viens, ne otrs, laipni lūgtum lūzeru klubiņā, kuru dzīve paiet virtuālā realitātē.

Bretagne  Kāda tur Felde, ja naudas slavinājums, tad skaidrs, ka aija mauķelsone!

M_ela  Kā visādas sadzīves ķibeles un finansiālas problēmas var ietekmēt attiecības - viss atkarīgs no partneru saskaņas un katra indivīda rakstura īpatnībām. Pēd´´ejā laikā vīrieši saka, ka viss ir jāizrunā :)
es domāju, ka .... jāinformē, ka ir problēma un kāda ir noteikti, ar runašanu - nu viens ir runātājs, otrs nav, ar laiku cilvēki pierīvējas, saprot un adekvāti reaģē :)

Tinte  Nevari mainīt apstākļus,- maini attieksmi. Un nebūs ne ķibeles, ne problēmas.

adamsone  Šī taču nav tēma, par kuru var ļurināt tā vispārīgi. Pareizāk sakot, ļurināt tieši var. Neko jēdzīgu pateikt nevar. Kas par nepatikšanām, cik lielas, kā radušās, vai pie vainas kāds no ģimenes vai ārpusnieks, cik ilgā laikā likvidējamas, vai vispār likvidējamas, cik izmaksā utt.
Diezgan štruntīgas attiecības, ja visu laiku jāsmaida, lai tikai otram būtu labi. Kam kaut ko tādu vispār vajag.

sangukuLV  Tagad lasu viena komentara,ka LV sievietes uztur virieshus. Tiesham sen nav buuts Latvija!:)

av2  pamatvilcienos dziivei ir jaabuut sakartotai, arii finansiaali. Jo taadas probleemas vari risinaat tikai tu pats. Un vismazaak to sapratis sievietes , bet...ir iznneemumi. Ja sieviete ir taveejaa, tad viss ir svaadaak. Un a taas, kuras pie pirmajaam kopiigajaam gruutiibaam ....izmet replikas, saak zaaggeet utt, taas, labi vien ir, var atslaabt....un dziivot kaa tik vinnaam passam gribaas. Bet jau bez manis. Es savu dziivi sakaartossu jebkuraa situaacijaa , ja buus rokas/kaajas/galva/veseliiba.

AivarsN  Nezinu,kā domā visi pārējie vīrieši,bet mani neinteresē sievietes,kuras ir ievērojami turīgākas par mani. Pirmkārt,mums būtu pārāk atšķirīga dzīves uztvere un vērtības,otrkārt,es tik pat kā neko nespētu viņai piedāvāt. Tātad, attiecības jau pašā sākumā nolemtas neveiksmei. Cilvēki no viena sociālā slāņa,ar līdzīgiem uzskatiem un problēmām sapratīsies vislabāk. Tāpēc jau veido attiecības,lai darītu viens otru laimīgākus visos iespējamos veidos.Sieviete ar zemāku materiālo nodrošinājumu, vīrietim dod zināmu bonusu. Vieglāk pildīt savu misiju un justies kā īstam vīrietim.

ne_meklejumos  Dzīve nav rožu dārzs, bet tāpēc jau mīļotais cilvēks ir daļa no manis, pašas izvēlēts un lolots, uzticams priekos un bēdās. Dalīties ar to kas sāp un iepriecina, nešķirot materiālās vērtības, palīdzēt un atbalstīt, iepriecināt un problēmas izrunāt. Kā gan savādāk iedomājama kopdzīve?

Aukstums  Komunikācijas trūkums ir vislielākā problēma.

Vanesa15  Nepieļauj pašas problēmas, vai arī tās uzreiz risini pašā saknē. Iemācies atšķirt par ko ir vērts satraukties un par ko nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu