Ko tu esi darījis, lai tevi kāds mīlētu?

AivarsN  Būt pašam,nevis censties līdzināties kādiem standartiem. Tad arī lielāka ticamība,ka iemīlēs īstais cilvēks.

raina1970  Vienīgais ko vajadzētu darīt- būt patiesam cilvēkam pašam pret sevi.. Un jā- cenšos tāda būt.. Viss pārējais- ir tik subjektīvi un mainīgi, ka nav vērts nedz ko sev pietēlot, piezīmēt, vai otradi- censties par katru cenu slēpt un mānīties.

Vanesa15  Kaut ko speciāli darot, vai tad ir garantija, ka kāds mīlēs? :D :D :D

elis  attieksme - ko varu otram dot nevis ko ņemt, un tad kad ir iespēja dot otram.

Felde  esmu bijusi-es pati! -neizlikties,nemelot,izradit savu milestibu,cienit.... neka sarezgita-but patiesam!

Turmas  Dods devējam atdodās ne vienmēr nostrādā!

riebekle  Ja tevi nemīl tādu, kāds esi, tad nekāda darīšana un sevis mainīšana nepalīdzēs. Ja nav kazai piena, tad nav - paceļ ļipu un salej atpakaļ.

piladzoga  nu jā esmu cepusi kotletes,klapējusi karbonādes,tīrijusi mājas ,cēlusies visai ģimenei brokastis gatavot utt utt utt..daļa no tā visa ir atmaksājusies bērni vēl tagad atceras kāda viņiem bija ideāla mamma :D un izrada savu mīlestību un pateicību kā vien var..toties tagad man ir žēl sava laika,pie plīts nestāvu,no rītiem labak pavingroju nekā cepu omletes..un par to mīlestību jā ..tētis mīl no debesīm,klaiņojošie kaķi mīl par kaķu barību ,patversmes suņi mīl,jo izvedu paskriet ..un gan jau arī kāds vīrietis klusībā mīl

_Krasula_  Parasti jau kaut ko dara nevis tāpēc, lai kāds mīlētu, bet gan tāpēc, ka kādu mīl. Bet nevar izslēgt, ka autorei ir cita pieredze.

riks086  No rītiem vingroju, cenšos gaumīgi ģērbties, prasmīgi darbojos ar pirkstiem un mēli (t.i. protu rakstīt jaukas vēstules un uzturēt sarunu), lasu ziņas internetā, klausos klasisko mūziku, esmu gatavs morāli atbalstīt un palīdzēt ar padomu.... vai tad tādu var nemīlēt? :)))))))))))))

furnitura  Nu takš pilnīgi visu! Izgreznojam sevi vizuāli, lai būtu krāšņakais putns ciemā. Un arī garīgi - izmeklējam upura vājākās vietas, apžilbinam ar komplimentiem un brīnišķīgas dzīves solījumiem. Un arī par fizisko neaizmirstam - piestŗadājam pie gaitas un nejaušas puspliku vietu atsegšanas. Kā arī vecā patiesība par mīlestību, kas iet caur vēderu - aizmiglojam aces ar kūkām un šašlikiem.

Nav nekādas mīlestības bez nosacījumiem. Mīlestība ir tirgus tāds pats kā viss pārējais.

Edgars37  Temas pieteikums jau krietni sak vilkt uz Jurka garadarbiem...😃

Sanntana  Mīlestība ir bez nosacijumiem , vai nu mīli vai ķildojies. Ne par velti pastāv teiciens, "kas mīlējas tas ķildojas ". Dzīve nekad nav kā gluda galda virsma ... viss notiek aiz mīlestības.

miers2  divreiz temata jautājumā izskanēja uzruna vīriešu dzimtē :(( - vai tiešām autore tik cieši incējas par geju zilajām kaislībām?? ..būtu labāk lapas grābusi parkā

Trusis1983  Sitas jautajums ir tads,ka varetu atbildet ar pretjautajumu,ko tadu neizdarija,jo parstaja milet?Un nak galva vesela cupa lietu,ko dariji pirms tam..

lailux7  Iegāju vannā, sasmaržojos un sakrāsojos. Bet viņš nobijās un nepiezvanīja.

Piparkuka  Lasījusi grāmatas no agras bērnības! Pirmkārt. Tas ir attīstījis gan domāšanu, gan iztēli, gan spēju izteikties, līdz ar to- ir interesanti.
Otrkārt- sapņot- sapņi, ko tu vēlies, kā tu gribētu, spēja saskatīt, iztēloties.
Tas viss palīdz, tas tevi padara unikālu!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu