Vai ēzelis var būt arī lauva?

atveros oho izleca šāda dzīves gudrība:

Pacelsim glāzes par to lai sievietei būtu četri zvēri: Lauva gūltā,Jaguārs- garāžā,sudrablapsa- uz pleciem un vēl ēzelis, kas par to visu maksā.

jautājums sievietēm kuri no šiem zvēriem jums ir svarīgāki
vai kādai ir gadījies ēzelis kurš tomēr ir spējis būt lauva gūltā

Epifanija  protams, ka var būt, slēpjoties aiz nika!

piladzoga  ha neesmu ne latviete,ne skolotāja ..bet latviski protu :D

raina1970  Hm, nu man grūti ta spriest- kas vispar ir "parasts oho vīrietis", un kas šim ir izpildāms, kas nē.Tas ko šeit viens vai otrs personāžs uzraksta, nu ne vienmēr atbilst ta paša personaža patiesajam domām un uzvedībai realaja dzīvē.. pārspilējumi, velme pazīmēties, velme epatēt publiku, aiz garlaicības, vai vienkārši tapat- pats nezin kāpēc.. un top tādas "atziņu pērles", lai dies pas... Un pieticīga neesmu gan, slinka tēlot un krameties ar to zverudārzu- -jā, droši varu teikt, bet par pieticību- nu nebūs gan tā.

raina1970  Nu gan aizdomājos, jo ak tu tētin, man tiešām nav sajēgas - kādai tad mašinai JĀBŪT, vai telefonam, vai dajebkam vēl... Nav mana darīšana- kas ir vai nav vīrietim, tā ir viņa izvēle, viņa paša darīšana.. Telefonam nu būtu japilda pamatfunkcijas- viss pārējais ir gana interesantas opcijas, tomēr ne tik svarīgas.. Ta kā modeļa nosaukums vai gads- nebūs īsti rādītājs kaut kam..

raina1970  Manā saprašanā --pieticīgi- tas ir tad, kad - vienalga kāds, ka tikai ir.. Mana nepieticība saksies ar tadam ipašībam kā - pascieņa, pašapzinība, spēja pieņemt lēmumus un tos realizēt, un arī tikt gala ar dazādam sekām- jo reāli ņemot- ne vienmēr viss dzīve iet gludi kā pa diedziņu.. Tas saraksts var būt gana garš, negarlaikošu ar visu uzskaitījumu. Materialaja plānā - lai būtu daudz maz kopīgs skatijums uz to kā organizēt ikdienu, kā rikoties ar finansēm, gribētos redzēt- ka vīrietis arī esot pats par sevi- ir ieinteresēts savu dzīvi -ar sadzīves limeni sākot- veidot un dzīvot interesanti, un kāds ir viņam pieņemamais komforta līmenis- vai tas saskan.

upsssss  Veel ir arii viiriesi, kas briivi esot spodrina spalvas un staigaa kaa paavi staastot, kaadi lauvas un eezelji divi vienaa tie ir, bet jau peec pus gada kopdziives ir skaidrs, ka nu diemzeel, no visa dziivnieku bara tik vien kaa slinkjis ir palicis paari, kad nokriit maskas. ( pus gads bij taads nosaciits laika apjoms)

av2  ja viirietis , esot nopietni kopaa ar sievieti , saak justies...kaa eezelis, kautkas attieciibaas ir galiigaa ...d...;( Un taadaam attieciibaam nav naakotnes.

selnija_  Bez jaguāra itin labi iztieku, lapsa tūlīt būs/klāt pie lapsas citi zvēri jau ir/, pliks un tikai tīģeris ātri apnīk, tātad neder un nav vajadzīgs, ēzeli var pakaļ mest, tādu necienīšu/ nevajag/.
Rezumē: teicienam"" pamats " šķobās:)

raudinja  Vai neesi redzeji sievieti ezeli?kamer sieva stiep pārtikas produktus no veikala,,blakus iet vecis rokas kabatas sabazis un tēlo baigo lauvu,,a tad brīnas ka lauvenai galva sāp,,a sudrablapsas kazoks ir kaiminu sievai,kura pati darba nopelnijusi lai izskatas ka vecis ir biezs,/bet patiesībā plāns kā ūdensžurka,

neko  Tāda neliela piebilde garām ejot; daudzi vīrieši arī grib māju un jaguāru (labi bez tās lapsas var ar iztikt). Aiz kam izvēlas "ēzeļa ceļu" pa dzīvi. Citiem vārdiem sakot būt par lauvu kādā gultā protams ir patīkami, bet jaguārs, piedevām katru gadu jauns, tomēr svarīgāks:)

upsssss  Man gan skjiet, ka vislabaakais variants buutu sinergjija starp diviem cilveekiem un tad buutu, gan maaja, gan jaguaars un arii kaadai lapsai vietas pietiktu, kaut gan jaaatziist, ka tas ir tik reti, ka sii versija ir sastopama tik sarkanajaa graamataa vai rezervaacijaas...

Trusis1983  Katrai savs ezelis un lauva kas pa dienu majas,kamer ezelis pasi.

Danaja  Dažas plastiskās operācijas, un ēzelis var būt jebkas, pat pingvīns.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu