Baušļi.

Kā zināms ir 10 baušļi. Mēs visi esam/neesam grēcīgi. Jautājums ir tāds vai mēs varam un gribam atzīties kādus baušļus esam pārkāpuši. Un vai esam pārkāpuši.
Vai es esmu pārkāpusi? Jā esmu. Vairāk vai mazāk visus 10 esmu pārkāpusi.
Ne vienmēr nenokauj nozīmē nazi mugurā. Arī ar vārdu var cilvēku nogalināt.
Nezodz. Arī no valsts nezodz.
Citi Dievi. Vienam Buda, otram Allahs, Jēzus, Odins , utt.
Un kā ir ar Jums?

Ajisata  Patiesi esmu grēciniece, atzīstos.

kvarts  Es esmu pagāns un tikai pagānu Dievu atzīstu, bet "pie Dieviņa gari galdi", tā ka baušļi iet gar kāju...

estepat  Bērni! Nespēlejieties ar sērkociņiem! Pērciet šķiltaviņas! Izturieties vienmēr pret citiem tā, kā gribat, lai tie- ar īpašām vajadzībām, ieskaitot bībeles baušļu autoru- izturas pret jums! Lepnība ir nāves grēks visiem mirstīgajiem, bet bībeles dievam tā ir mūžīga hroniska kaite, jo lai nu ko viņš spēj, bet ilglaicīgi nomirt nespēj pat šis visvarošais bībeles dievs- viņš, kā zināms- parasti augšāmceļas pēc īslaicīga-~ 36 stundu- dzīvošanas pārtraukšanas- upura. Amenodomino.

AivarsN  Dievs ir viens un nav svarīgi,kādā vārdā kura tauta viņu sauc. Par padieviem,dievībām un daudzdievību jau ir cits ļoti garš stāsts. Bauslim ,,Tev nebūs nokaut" ir ļoti daudz apakšpunktu,kādos gadījumos tas ir atļauts, līdzīgi kā kriminālkodeksā,bet vēl vairāk. Kļūdīties tiešām ir cilvēcīgi,ja tas notiek nejauši,neapzināti. Pārkāpt baušļus apzināti,aiz aprēķina,ar iepriekšēju nodomu,jau vairs nav cilvēcīga rīcība un par to jau pienākas smagāka atbildība,gan pēc cilvēku,gan Dieva likumiem. Neviens neesam ideāli,bet uz to vajadzētu tiekties.

Trusis1983  Katru dienu grekoju un neko nenozeloju.Esmu pagans,tirans,utt.Vieglak dzivot.Reizem gribetu but par mulki piedzimis,tad ari laimigs vel butu.

newgame  Nevienu, pilnīgi nevienu bausli neesmu pārkāpis. Tīrs ka rīta rasa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu