Kādas attiecības?

Situācija tāda- vīrietis apgalvo, ka viņam attiecību nav, respektīvi, tas, kas ir, neskaitoties attiecības.viņš jau daudzus gadus dzīvo vienā dzīvoklī ar sievieti, ar kuru kopā sāka īrēt dzīvokli...kā draugi...tāda lūk dīvaina situācija...kādi viedokļi, pieredze, vai vīrietis tā var un vai vajag?

Mailija  Nu visādi var būt-varbūt tā arī ir ka tikai īrē kopā dzīvokli un nekas tur nav.Bet...varbūt arī nav viss tik tīri,jo kā jau te citi teica ka nav jau ne māsa,ne arī radiniece un arī seksot var tā pavisam draudzīgi neuzskatot to par attiecībām.Nu vismaz es aidomātos.

av2  un tad, ka ir......ka iiree kopaa dziivokkli ar sievieti? Ja saka, ka nav attiecibu, tad nav arii. Ir jaatic cilveekiem, citaadi....kur mees nonaaksim.Man koleeggis darbaa taa iire kopaa ar vienu daamu. Un ir ok.

aroganis  Kā saka pie mums pagastā- opriģeļis ģevuška- vai nu Tu gribi sexu trijatā, vai nē. Tici man drīz nāks tāds piedāvājums:)

Geisha  Nu nav jau teikts, ka vīrietis Tev melo. Ja viņš ir no mazpilsētas tad loģiski, ka īrē. Rīgā par īri mazā graustā jāmaksā 250 eiras + komunālie. Uz pusēm summu dalot ir lētāk. Un kāpēc gan viņi kā kaimiņi nevarētu kopā īrēt un pat tēju vakarā padzert? Un kāpēc, ja letiņš dzīvo Uk vai kur citur ārzemēs tad var vienalga ar ko kopā īrēt, bet ja Lv tad uzreiz krāpnieks un meitu ģēģēris?

aquaserpente  Nu te viss atkarīgs no tā, cik stipri tas kungs Tev pie sirds pieaudzis. Atvaino, bet man izskatās, ka dikti stipri, un paniski baidies viņu pazaudēt. Par tikšanās vietas esamību, tas individuāli, ir sievietes, kuras vīrieti pie sevis nekad neaicinās, jo uzskata, ka par tikšanās vietu jārūpējas kungam, un ir tādas, kuras pie sevis sauks, ka tik nācējs būtu. (Nekā personīga). Par to viņa nopirkto dzīvokli runājot: tas no viņa vārdiem, jebšu esi redzējusi to dzīvokli, un pat palīdzējusi izdomāt kādas sienas būs (tapetes, krāsotas) un kā iekārtot? Un skaidri zini, ka tiešām viņš nopirka to dzīvokli sev, nevis parādīja, ja parādīja, kāda paziņas dzīvesvietu? Par to otru sievieti, ar kuru kopā īrē, tur var būt visādi. Var būt tiešām tikai dzīvokļa biedri. Tad nebūtu jābūt problēmām pie sevis vest citu sievieti ciemos, analogi tai dāmai kādu kungu pie sevis atvest. Var būt tur ir kas vairāk, bet kungam gribas nošļūkt pa kreisi, vai nomainīt dekorācijas, par ko tā dzīvokļa biedrene, protams, nav informēta. Es Tavā vietā pateiktu, ka vēlos aiziet ciemos un labprāt iepazītos ar dzīvokļa biedreni. Ja tur nav nekādu zemtekstu, džekam problēmas neradīsies, ja sāksies atrunas, tēmas maiņas, vai teksti par to, ka viņam netici un neuzticies, jautājumu vairāk nebūs. Skaidra bilde, ka kadram ir attiecības ar to sievieti no dzīvokļa.

Rondijs  Ak dies, kā draugi :)) Sekss arī, nu tā pa draugam, šad tad.

arikot  Viņam ir bijuši līdzekļi nopirkt dzīvokli kā tu apgalvo, tātad nav trūcīgs, respektīvi, nav vajadzības īrēt ar kādu kopā apdzīvojamo platību. Aizdomīgi, kāda iemesla dēļ īrētajā dzīvoklī ir vēl kāds un piedevām sieviete.

raina1970  Vienīgā iespēja to noskaidrot- mandomāt, ir aiziet ciemos, var pat- - bez brīdinājuma, a-la- surprise..ar torti--un tad jau manīs- kas tur ir vai nav..Jo dzīvē tiktiešām var būt visdažādākās situācijas- kamēr neesi saskārusies ar kādu no tādam- nu neticēsies ka nav nekas tur slepjams, vai otrādi- var sanākt noticēt tam labākajam , un attapties ne visai tīkamā statusā- n-tā mīļākā..nu kaut kā tā..

zefiirinsh  Man ir viens paziņa, kamēr šim nebija sava dzīvokļa šis īrēja... 4 ist. dz. bloka mājā Ziepčikā, sev ņēma caurstaigājamo istabu, bet pārējās izīrēja un dzīvoja nosacīti par brīvu, ieguldījums uzņēmība... Pāris reižu biju ciemojies, diezgan draudzīga atmosfēra... ugunsdzēsējs, apsardzē strādājošs, simp. dāmīte, kas atgriezusies no UK un šamējais. Pirmie divi strādāja maiņās, dežūrās un gadījās, ka šis ar dāmu vakaros palika divatā... it kā kaimiņi nav nekādu problēmu... Tomēr Amors domāja savādāk un ieblieza savu bultu Aicim tieši asins sūknī... Dāma atbildēja un kādu laiku viss bija ļoti labi šiem... Tā to varētu atstāt, tomēr smukā dāma pameta to manu čomu... bišku vēlāk Aicis no tantas mantoja divīti, gandrīz centrā, Zvaigžņu ielā...
Tad kāds bija jautājums? :D

Ticiana  Priecājies, ka vispār esi orķestrī.

Luusila  Izklāstītā situācija īpatnēja. Cik nav gadījumu, kad kopā īrē dzīvokli tādi, kas paši nav kopā, bet te čalim esot vēl savs dzīvoklis? Nu, nu. Mož viņš kāds būvstrādnieks, kurš svešu remontējamu dzīvokli dāmītes iespaidošanai uzdod par savu? Kaut kas tur neklapē. Skaties spogulī, vai tavas ausis nav paplatinājušas makaronu uzkaramo platību, un aizej tā piepeši ciemos pie šiem.

Ticiana  Būs jāaiziet ciemos pie mīļu vēstulīšu autoriem. Nezinu vārdus, bet IP un adresi, no kuras nāk)))

miers2  Nekad nevajag uz ziemu pārtraukt siltas attiecības, ja nav vietā atrasts nekas labāks!!

Trusis1983  Drate viniem tur tai dzivokli.Normals virietis,jau sen butu pie istabas biedrenes klat :D Viss tas ir blekis.Nu neticu :D

Baklazans  nesen vienā tēmā kur kungam bija samelojusies viņa dāma visas šejienes sievietes kvieca uz viņu lai uzticas un lai neokšķerē
kāpēc šeit neviena neizsaka līdzīgu padomu

ja kāds vecis būtu uzrakstījis par līdzību situāciju kā pusnaktij tikai no otras puses viņu uzreiz nogānītu par privātīpašnieku mēģinātu ieborēt par to ka starp vīrieti un sievieti var pastāvēt draudzība utml
hm neko tādu neredzu šeit kur situācija anāloga tikai dzimumu pretējās lomās

un kuriem padomiem tagad lai tic pusnakts ja vieni un tie paši personāži anālogās situācijās sniedz diemetrāli pretējus ieteikumus

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu