Vai mīļāko attiecības var būt "cieņpilnas"?

cc Made "ja precēts, tas nenozīmē, ka nevar būt stabilas un cieņpilnas attiecības.. ne jau rudiskais statuss ir noteicošais."
Interesanti gan, kādi nepārvaramas varas apstāķļi liedz precēt to, kuram gribās iespraust? Strādāt būs jāiet?D))

solvitas  Manuprāt sievietes pašas tos vīriešus ir izlaidušas, jo gribot viņiem izpatikt, parakstās uz visādām surogātattiecībām un vii pie tā jau ir tik pieraduši, ka uzskata to par normu.

Sallija2  :D tas ir ārkārtīgi naivi domāt, ka tas precētais pret to mīļāko neizturēsies tieši tāpat kā pašreizējā situācijā pret savu sievu. Krāpa, krāpj un krāps arī turpmāk. Nulle cieņas tur ir.

sangukuLV  Kada ciena...vinam nav cienas pret sevi,kur nu vel pret kadu citu.

minnijai  Ir tādas attiecības, kur mīļākais pret mīļāko izturās daudz korektāk, kā dažs labs parasts vīrietis pret savu sievu/draudzeni.

Neatbalstu krāpšanu, bet visādi var sanākt. Viss atkarīgs no pareizā cilvēka pareizā laikā.

Trusis1983  Milako attiecibas,vispar nevar uzskatit pa attiecibam.Ta tada slapstisanas no publiskam vietam.Vieni vienigi meli.Un kadas vel precibas,ja esat milakie?Vajag visu publiski paradit,izskiras un tad ari precas.Un nemot vera tas drukas kludas,man trukst vardu ko rakstit sakara ar to.Pat neizlasiju lidz galam.Labi ka vel virsrakstu vareja saprast.

minnijai  Ticiana- es jau teicu, ka neatbalstu neuzticību. Bet es neizslēdzu tādu iespēju, kā vienu no opcijām. Kaut vai tīri pieredzes ziņā- tas liek saprast lietas, kuras nevar savādāk saprast. Man lika. Nestāstīšu detaļās savu pieredzi šeit, bet mīļāko attiecības var būt vairāk kā cieņpilnas, ja pareizi tās attīsta. Un bez nekādiem sirdsēstiem. Galvenais ir cilvēku saderība, un atbilstošie apstākļi.
Kāpēc vajag gribēt precēties ar tādu, kas krāpj savu sievieti??

M_ela  ticiana, es visu laiku nevaru iebraukt tavos domu graudos, attālināti saprotu, ka precētās ir duras un veči tik staigā pa kreisi un tev nonstopā tiek piedāvāts mīļākās statuss, jo proti valodu, esi skaista un tev ir vāģis
tā ir?
es tik nesaprotu, kur tu izroc tos eksemplārus? vai tavā tuvumā savādāku cilvēku nav? tikai tādi?
zini, krieviem ir tāds teiciens "jesli vokrug tebja odni idioti, znachit ti centraljnij" :D :D :D
tas gan attiecas uz visiem, kas nonstopā gānās :)

šāda formāta attiecības nevar būt cieņpilnas, jo neviens nevienu un, galvenokārt, sevi neciena, ja piekrīt kaut kam tādam (ljubovnica eto tualet, kura muzhchina hodit spravljatj nuzhdu), vecis vai nu vnk bez morāles principiem, vai gļēvucis, kurš nevar opredelitsja
sievu neviens neciena, domājam, ka viņa sevi īsti arī ne.... nu un mīļākā.... arvienvārdsakot - neviens iesaistītais pirmkārt neciena sevi un tad arī visus pārējos

av2  Nu, oki....miilestiiba ir akla, bez loggikas reizeem, un reizeem...iet paari "liikiem arii". Ir 21 gadsimts, pierodi, nekasies, esi vienkaarssaaka, un uz zemes ir daudz forssaak, kaa maakonnos. Aga.

av2  un veel,ja nezinaaji...nu gadaas , miilaako attieciibaas biezzi vien ir daudz, daudz vairaak miilestiibas un ciennas, ka taam vissam ggimeniiteem, smaidossaam visai pasaulei utt. Taa tas ir.

Ljekainiitis  Veco , labo tautas teicienu nevajag aizmirst. Kā sauc, tā atsaucas. Ciena tos, kuri ir cieņas vērti. Neatkarīgi no ģimenes, materiālā , fiziskā un da jeb kura cita stāvokļa.

riebekle  Ikvienas attiecības var būt cieņpilnas. Un nav atšķirības, vai ar mīļāko vai ar kaimiņu.

minnijai  Ticiana- marš uz klosteri, ko tu te vēl lieki muti dzesē šai izvirtīgajā barā! Tas ir TAVS VIEDOKLIS!- dzīvo kā labpatīk. Ko nosodi citus tikai tāpēc, ka cita pieredze vai briedums, vai līmenis??? Dzīvo savos maldos un kompleksos un principos līdz sirmam vecumam:)

Baklazans  ticiana jautā - Interesanti gan, kādi nepārvaramas varas apstāķļi liedz precēt to, kuram gribās iespraust?

droši vien tas apstāklis ka tas cilvēks kuram sprauž nekam citam neder spraudēja acīs ka vien iespraušanai

ceru ka šo visu lasa izģindenis gints mauķelsons un izglītojas

riebekle  Smaidu par tiem kategoriskajiem viedokļiem (Ticianas un citu). :) Lai nu dod viņām liktenis neuzkāpt uz saviem izmētātajiem grābekļiem. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu