Kā tiekat pāri pazemojumam, ka jūs pamet? Vai spējat vēl uzticēties?

Par laimi man tādas tīras pamešanas nav bijis. Vienmēr pati arī esmu bijusi vainīga. Runāju par viņiem sliktas lietas, negāju uz randiņiem, necēlu klausuli... Zinu arī, ka nespēju nevienam atteikt un tāpēc stiepju gumiju, un otrs izrādās fiksāks. Ja pēc pusgada vēl nav tuvākās attiecības, tad vīrieši sāk skatīties apkārt, uz tām, kas viņus ņem. Un izrādās, ka gandrīz tūlļīt pat arī kāda ŅEM un ir laimīga.

Tomēr neatstāj sajūta, ka esi izrādījusies nederīga. Ka vīrietis nav bijis gatavs ciest daudzus gadus un sagaidīt tavu atteikumu skaidrā valodā. Tomēr nebija neprātīgas pielūgsmes zem balkona, nebija kāpņu telpa izkaisīta ar rozēm, solījumi nonest menesi no debesīm, draudējumi izdarīt galu... Jūtos kā tada neveiksminiece.

Seriālā Lieliskais gadsimts vīrietis mīlestības vārdā, lai tikai būtu mīļotās tuvumā bija gatavs pat kļūt par einuhu! Lūk tā ir mīlestība! Mūsdienās retais uz to ir spējīgs. Ja kas nav kā iegribas, tā uzreiz meklē citu. Tagad es vairs nespēju noticēt vīriešiem.

Drole  Juus tak te troljljo. Taupiet savu laiku.

HOUSE  Cilvēki ir aizmirsuši kas patiesībā ir mīlestība, viņi šo sajūtu un stāvokli asociē ar stāvokli sabiedrībā, ar glaunu auto, uzvalku, situētību, garām kājām, blondiem matiem un sesto izmēru. Principā jebko, izņemot pašu ķīmiju. Es varētu ļauties pēdējiem trijiem kritērijiem vai mītiem :)), BET! Mēs esam aizmirsuši kā smaržo jūlija tumšās naktis un pārstājuši kāpt pa logu pie mīļotās sievietes un tas ir galvenais...
Runājot par tēmas autori ... nu baigā ķeza sanākusi, ja skata lietu pēc būtības!:))) Pat nezinu kā palīdzēt!:))

Baklazans  mēnesi vēl nonestu taču gar kuli un olām gan neļautu grāpstīties ar pucnazi

Sallija2  Oi, nu beidz! Tas tikai filmās ir skaisti, bet reāli tas ir traģiski. Kad es mācījos videnē un dzīvoju kojās, tad viens īpaši neatlaidīgs pielūdzējs uzrāpās līdz otrajam stāvam pa notekcauruli, bet tad paslīdēja un salauza kāju. Tak viņš pēc tam 3 mēn ar to ģipsi apkārt staigāja un uz tā ģipša bija uzrakstīts veltījums man :D Ja jau viņš man patiktu, tad jau būtu viss forši, bet nepatika un visi domāja, ka es baigā, ka viņu šitā atšuju. Un vēl stulbāka sajūta ir, kad divi džeki kaujas dēļ manis, stāvi tur malā un jūties vainīga. Tad jau komfortablāk ir kā mans vīrs pie citas, vecākas un neglītākas aizgāja. Tad vismaz nav vainas sajūtas ir uz ko dusmoties. Sākumā jau sajūta baigi slikta, asaras un depresija, bet kad paiet laiks, saproti cik forši ka tā notika.

newgame  Kad mani pamet, es raudu, edu daudz saldzjuka, sokolodi, un resnoju.

Krasts13  Vai nu sapīpējusies linoleju,vai idiote no dzimšanas.

Danaja  Jā...nu diez vai būs daudz vīrieši, kuri tevis dēļ būs gatavi kļūt par einuku.

uma  ... ,,Zinu arī,ka nespēju nevienam atteikt ... ,, - nu šis vispār ir labais! Patiešām ,iespaids pēc izlasītā autores teksta - vai nu dzer, osta vai ko nelabu pīpē. ,,Težolij slučij !,,

Laimnese  Sapīpējusies,sapīpējusies!!!

Torpedo  Es tik domāju, kāpēc tādas sievietes, kas tā manipulē un ņirgājas par vīriešiem, brīnās, ka viņām pēc tam attiecībās neiet?

kosrem  Tu aizgāji,
vai tādēļ gals.
Gan jau tavā vietā,
skanēs cita balss.

av2  ir jaadod, un taa kaartiigi, no sirds....citaadi... love nebuus airi dveeselei. Un neaizmirsti, ka konkurence nesnauzz :P
Izkalusaas baigi....praktiski, bet peec vissiem dziives piedzivojumiem, saku, ka taa ir. Nav miilestiibas bez forssa, abpuseeji baudaama sex. Punkts.

Mia__Mia  Tas taču bija joks, vai ne? Uztvert nopietni šādas pārdomas nav iespejams.

Trusis1983  Autorei nemot vera,cik jau gadu iesaku pasteigties ar tam attiecibam,kamer vilciens nav aizgajis.Pasai lieki pavaditie gadi nav zel?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu