Kāpēc cilvēki tik nopietni sevi uztver?

Un cenšas uzvarēt visādās vārdu kaujās, pierādod (kam? Sev?), ka ir labāki par oponentu? Ka oponents ir lūzeris, daunis, kko pīpē un (vajadzīgo pasvītrot!). Ko tas tādi apgalvojumi dod pašam? Paceļ noskaņojumu vai pašvērtējumu? Man kkā ir aizdomas, ka vissliktāk cilvēks domā pats par sevi, jo pats sevi vislabāk pazīst, arī savus trūkumus, nepilnības, tarakānus utt.
Es bez problēmām varu pateikt pats par sevi, ka esmu slikts, neveiksminieks, tāds un šitāds, vai nu ko nu oponents no manis sagaida, ja tas viņu kkā iepriecina! :D

jadore  12:57
var jau arī kā ´´prezidenti´´ Dzimtenē
http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/682413-vieta_kur_dzivo_prezidenti

izvēle ir vienmēr.

AivarsN  Ja ar oponentu ir līdzīgi uzskati,intereses,tad dedzīga diskusija var novest pie kādas vērtīgas atziņas,vai pat atklājuma. Ja diskusijā noskaidrojas,ka tas cilvēks dzīvo pavisam citā pasaulē, labāk ātrāk mest mieru,jo neko labu tas nedos. Ja darīšana ar enerģētisko vampīru,kurš par katru cenu cenšas aizvainot un izprovocēt uz strīdu,tad vislabāk ir piekrist visam ko viņš saka un kaut vai pasmieties par sevi,saglabājot iekšēju mieru. Tas uzbrucēju atbruņos un neļaus nozagt enerģiju. Nekad necīnies ar cūku. Jūs abi tikai novārtīsieties dubļos,bet viņai tas patiks.

Trusis1983  Kautka vienalga,ko kurs,ko doma :D Nez kapec ta?

Droshs_Plecs  Ego ir jāapliecina. Tas ir identitātes sakne

Danaja  Nu nevajag jau tā uzreiz visu dramatizēt. Ir gana labi, ja vīrietim ir simetriski pauti ("pauti" - nav necenzēts lamuvārds, jo bieži tiek izmantots latviešu daiļliteratūrā). Tomēr tā ir visnotaļ nozīmīga vīrieša identitātes sakne.

Droshs_Plecs  Pautiem ir jābūt nesimetriskiem. Tas ir normāli lol. Nav jau krūtis.

Cilvēki sevi mazāk svarīgi uztvers, ja pamēģinās LSD un sapratīs, ka viņu eksistencei nav jēgas

Danaja  Droshs_plecs 22:13, bet man patīk simetriski pauti. Nu kāpēc Tu gribi mani tā ierobežot?! Vai tad tiešām tas ir tik daudz prasīts!?

Droshs_Plecs  Nē, tu tev var patikt vis kaut kas, bet sievietēm parasti patīk vīrietis, kam pauti pievienoti un tie pauti nemaz nav tik svarīgi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu