Cik ļoti patreizējās attiecības ietekmē iepriekšējās?

shining  Jo vērtīgākas attiecības, jo vairāk ietekmē - caur to pieredzi spējam atskārst vērtību tam, kas mums ir šobrīd.

AivarsN  Protams ietekmē,gan emocionāli,gan praktiski. Pat iegādājoties kādu preci veikalā. Ja tā patika,tad pazaudēšanas gadījumā meklē tādu pašu,vai ļoti līdzīgu. Ja pievīla cerības,tad izvērtē tās trūkumus un meklē ko labāku. Ar cilvēkiem viss ir vēl daudz sarežģītāk. Nav nemaz tik viegli izvērtēt visus plusus un mīnusus iepriekšējās attiecībās, sevišķi jau visas tās smalkās emocionālās sajūtas. Vēl,kā būtu bijis,ja pats būtu izturējies savādāk? To visu varētu salīdzināt ar nenokārtotu eksāmenu. Nākamreiz taču vajadzētu rūpīgāk sagatavoties?

Pillerina  Diezgan. Jo prātam neieskaidrot, ka nedrīkst salīdzināt. Kaut mazdrusciņ, bet salīdzināt sanāk.

M_ela  tā kā šobrīd man attiecību nav, nezinu vai ietekmē un kā :)

Salted  Ja viss ir pa īstam, tad pagātnē ir pagātnē un neseko jaunajās attiecībās

KostaPinta  Pēc neveiksmīgām attiecībām nepieciešams vidēji pusotrs gads atejai, brūču laizīšanai un dvēselē cirsto brūču dziedināšanai. Vismaz tā apgalvo zinātnieki no Anglijas vai citiem krūmiem. Ja šis periods ieilgst līdz varbūtībai - līdz nāve šķirs - uzmanieties, Jūs vajā atriebīgs maņiaks vai psihiski slims cilvēks.

Ananda_A  Tas tomēr atkarīgs no apziņas līmeņa. Ne visi cilvēki spēj dzīvot tagadnē. Tā ir prakse, treniņš- spēja dzīvot šodienā. Tikai tāds cilvēks spēj katru tikšanos izbaudīt kā šeit un tagad bez pagātnes projekcijām.

Jo vecāks cilvēks paliek, jo mazāk aizraujošu notikumu viņa dzīvē ir, jo viņš vairāk kavējas atmiņās. Tāpēc ar laiskiem un slinkiem nūģiem ir garlaicīgi neatkarīgi no tā, bijušas viņiem attiecības pirms tam vai nav.

Ja emocijas no iepriekšējām attiecībām ir svaigas un spēcīgas, tad vai nu jāiet pie speciālista, kas izskalo smadzenes, vai jāņem pauze pirms metas nākamajās. Pretējā gadījumā tas nākamais partneris nevarēs izturēt to gremdēšanos pagātnē un gaudu dziesmu dziedāšanu rītā vakarā.

Maribella15  Mēģināju kā daudzi raksta - pagātni atstāt pagātnē un nesalīdzināt. Nu neizdodas! It īpaši, kad radās līdzīgas nepatīkamas situācijas. Uzreiz viss atsaucās atmiņā. Centos sevi apklusināt, lai dotu cilvēkam iespēju parādīt, ka viņš ir citādāks nekā rādīja manas sajūtas (pagātnes mācības). IR jāieklausās sevī. Jo tieši tas arī pierādījās - sajūtas mani nemaldināja, vajadzēja visu pārtraukt jau uzreiz, ko neizdarīju, dodot cilvēkam iespēju.

av2  ietekmee.Noteikti !
Vienam taa ir laba, citam slikta pieredze. Kura pat ......zemapzinaa maina cilveeka domaassanu. Un, it seviskkki tie, kas noliedz pagaatni vispaar....nu nav vinniem galvaa kartiba kautkas. Kautkas ir...pardedzis, izniicis...:(

Maximus4  Es gan ieteiktu Robertai mazliet pastudēt psiholoģiju... aiziet pie psihologa... tie jautājumi ir tik abstrakti... piedod Roberta.. cik ļoti pilmēnes ietekmē seksa kvalitāti... par šo tēmu var sarakstīt grāmatas 100 tiem...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu