Nozīme izmēram ...

Ienāca doma galvā - no kurienes ir radies stereotips ka vīrietim ir jābūt garākam par sievieti? Pārgudrajiem uzreiz atbildu - jā, esmu maza auguma - nē, nekompleksēju.

nickie  es negribētu sev blakus ne īsāku, ne smalkākas uzbūves vīrieti. mums ģimenē visi vīrieši ir lieli. vīrietim taču jābūt tādam, kas var panest savu sievieti. kā saka mamma par tēti - lai var blakus justies maziņa un drošībā. mamma 1.65, tētis 1.90m. smalkie, mazie vīrieši man asociējas ar tādiem apgaismības filozofiem, dzejniekiem, kas vienmēr badā un neko fizisku nesalūstot nevar izdarīt.

newgame  Man nepatīk miniatūras, ka odi sicosas masinites, man patīk V8
Laikam man tas Napoleona sindroms, un mazs cibriks, un smadzenes nav kārtība, iešu pie psihodoktora dakterēties.

Lovetta  nee,nav nozīmes, esmu 159 cm gara un man visi puiši ir gana liela auguma.

Bazhix  Būtu es meitene, man patiktu ievērojami īsāki puiši ar pliku pauri.. :) Nebūtu spogulis līdzi jānēsā :)

Nate  Man nav pretenziju pret mazāka auguma vīrieti, jo pati esmu pietiekoši gara, bet man nepatīk kārni vīrieši.
Sācies varbūt tais laikos, kad vēl dejoja pa pāriem. Tagad katrs iziet zāles vidū, pakratās un tad taču vienalga kas tev tur apkārt trīceļo.

AivarsN  Ja tā loģiski padomā,maza auguma vīrietis pie lielas mašīnas stūres taču izskatās vēl mazāks. Ir ne mazums ģimeņu,kur dominējošo lomu pilda sieviete un kā likums,viņa parasti ir lielākā svara kategorijā par savu sīko vīriņu.😀

raudinja  Tie pāris cm jau tak neko daudz neizsaka,
Katram sava gaume,kādai patik isaki kadai garāka izmera,,
Tas nav noteikts stereotips,bet gan gaumes lieta,patika

riks086  No kurienes radies stereotips - nezinu, bet tas pastāv. Bet arvien vairāk redzu pārus, kuriem tas nav šķērslis būt kopā. Vēlu Tev veiksmi!

fargo  cilvēki apznāti un neapzināti grib tuprinat savus gēnus bērnos ar labāko, kas ir piejams. liels vīrietis asociējas ar spēku, aizsardzību, drošību. tāpat tas ir ar sievietes ārējo skaistumu. zini vai ne, bet tas pirmkārt ir saistīts ar novērojamu simetriju. visā. ķermeņa formās, sejas vaibstos. un simetrija nozīmē to, ka gēni nav mutējuši dēļ slimībām vai vēl kaut kā pagātnē vai vecākos. un tā, veidojas "skaistuma etaloni". kulturāli un ģeogrāfiski atšķirīgi, bet tiem pamatā ir viens un tas pats - vaislai derīgu indivīdu atlase.

Liepa53  Daba diktē šos noteikumus.Līdzīgi vīrieši pievērš uzmanību sievietēm ar platiem gurniem, kas ir garantija bērna iznēsāšanai.

Tuftalogs  Es teiktu, ka īstermiņā noteikti nav... :)

finta  Kāpēc domā, ka tas stereotips? Tā vienkārši visbiežāk ir, ka vīrieši ir lielāki un viss. No dabas.
Ja, piemēram, kādam kuplākam vīram krūtis bagātīgākas kā dažai labai dāmai – tas tak neatceļ dabas likumu, ka krūšu apjoms tomēr vairāk tā kā ar sievietēm asociējas.

Astronaute  Satiku nu ļoti smalkas miesas būves vīrieti. Domāju - nu nekāda otrā randiņa nebūs. Bet, kad parunāju, sapratu, ka domās un garā tik brīvu cilvēku nekas neesmu satikusi. Paliek tikai galvā aizspriedums - ko citi padomās. Pati sev atbildu. Pofig, ir taču labi. Beigās tik un tā nekas nesanāca, bet ne jau augums bija pie vainas.

mis_parkere  Ja jau autors tipa nekompleksē,tad kāpēc anketa nav norādījis auguma parametrus? :)

Pillerina  Studiju gados viens garš puisis teica: man patīk maziņās, lai varu padusē iespiest :-)

No savas puses teikšu: manā dzimtā visi vīrieši bijuši gari un proporcionāli skaisti attīstīti augumā. Tāpēc man patīk garāki puiši - lai varu paslēpties padusē vai aiz viņa muguras.

Tinte  Stereotips nāk no pagātnes. Bet vīrieša auguma garums nav svarīgākā komponente, - ir citas, daudz svarīgākas un nozīmīgâkas.
Un biežāk kompleksi par augumu starpību ir vīriešiem.
P.s. lielāki un garāki vīrieši nav garants ne drosmei, ne aizsargātībai vai drošībai.

piparbecinja  Nez kāpēc pastāv jēdziens "itāļu standarts", kad sieviete ir garāka par vīrieti. Neliela auguma vīrietis jau var būt arī plecīgs, "bifelis", neliels, bet "bifelis", ja kas:D Tie mazie tie žiperīgākie:D

Droshs_Plecs  Evolucionāri vienkāršs iemesls - garāks vīrietis var ātrāk pamanīt tālumā bīstamu zvēru, jo redz pāri krūmiem.

Viss. Tur ir viss noslēpums.

Droshs_Plecs  >tas ir Napoleona sindroms,kas piemīt daudziem maza auguma vīriešiem,ja nav augumā padevies,tad visam pārējam jābūt lielam un pašam labākājam,(auto,drēbes, aksesuāri utt.)

Kaut kāds stulbums.

Tad tu tiešām gribi pateikt, ka vispašpārliecinātais būs bomzis ar veco Nokiju, kas brauc ar divriteni? Tiešām? Kur loģika? Esmu gara auguma, bet man arī patīk vislabākās mantas, vislabākie auto, vislabākie telefoni. Kas tur tāds? Tad tikai stacijas bomži ir patiesi alfa meni, jo viņiem neko vairāk par vodku un voblu nevajag? LOL

Guntis55  Garajaam meiteneem gruutaak atrast garus chalus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu