Smēķēšana

Vai vīrieša acīs sievietes smēķēšana mazina viņas sievišķību?

Droshs_Plecs  Riktīgi seksīgas smēķētājas, JA VIŅAS IR TIEVAS (!!!). Vēlams kalsnas (anoreksīgas).

Man patiktu skūpstīt indīgas nikotīna lūpas.

Pats gan nesmēķēju, nafig plaušas bojāt.

Geisha  Vienu dienu man bija blondi mati, nākošā dienā jau biju melnmate. Vai pēkšņi gudrāka paliku? Tieši tāpat ir ar to smēķēšanu. Daudzus gadus smēķēju. Un? Vienā jaukā dienā izsmēķēju, nodzēsu cigareti un vairs neesmu skārusies cigaretēm. Negribu un viss. Jau nesmēķējot esmu bijusi tusiņā blakus pīpētājiem un nekas. Vai zuda mana sievišķība? Sievišķība vai nu ir vai nav. Un nekāda matu krāsa vai smēķēšana nemazinās to dabas doto sievišķību. Tieši otrādi viņa sievišķīgi uzvilks dūmu sēžot pie kafijas tases vieglā rīta kleitiņā pēc kaislīgas nakts. Visdrīzāk vīrietim būs pilnīgs pofigs ko viņš te rakstīja par smēķējošo sievieti, ja viņa sieviete gultā bija īsta pantera.

rokons  Kalsnajām smēķētājām brīdinājums - ap gadiem 50 tromboflebits garantēts

Epifanija  ne tikai mazina - nogalina!

Pticka  Vai sieviešu acīs vīrieša plānais maciņš mazina viņa vīrišķību? :D

Lewis  Smēķējošai sievietei es pat klāt neeju.

kriksis48  Patika Pticka viedoklis,arì pìpèšanas nepatìkamos aromàtus šodien var novèrst...pèc pieredzes zinu..

bagi  Lai arī pats 20 gadus neesmu vairs smēķētājs, manis pēc visi man apkārtējie var dūmot tik cik vēlās. Mani tas nemaz neietekmē un pretenzijas neizsauc. Tātad nekad nevērtēšu sievieti pēc tā... smēķē vai nē. Atbilde -nemazina viņas sievišķību. :)

Piparkuka  Tikai, ja tā smēķē uz ielas, dienas laikā, visādos pārtraukumos utt.- tātad atkarīga un tātad- nepatīkami, prasti! Visnepatīkamāk, ja ej pa ielu, skaists laiks, svaigs gaiss un pēkšņi kāds/kāda ar saviem smēķiem! Ja tā ir sieviete/meitene- divtik nepatīkami!!

Ja vakarā, savā dārzā vai mājā vai kaut kur, kur nav cilvēki (tikai tavējie kādi varbūt)- ir ok. Un drusku, tāpat, kā iedzert k;adu vīnu dažreiz.... Skaistumam, baudai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu