Atkarība no attiecībām

Bez mums visiem zināmām atkarībām narkotikām, alkohola, seksa, azartspēlēm vēl ir atkarība no attiecībām... Seksa atkarība ir vairāk tendēta uz tiem vīriešiem kuri raksta debīlus piedāvājums sievietēm... bet ir arī otra puse sievietes kuras vēlas nopitnas attiecības... un ko dzīve apstājas, ja nav attiecību? bļin nu kā sieviete vispār to iedomājas brītiņiem "no šiš pareizās atkarības vēmiens nāk" patiesībā laikam ir tā vai tu ar otru jūties vienkārsi labi.... ir pietaiekoši daudz piemēru, kur sieviete pārguļ pirmaj´randiņā,, un tad nezin kā tikt vaļā no vīrieša.. seit kāda aizdomājas līdz tam, ka nopietnas attiecības ir ļoti nopietns psiholoģisks darbs ar sevi... pieņem otru tāds kāds viņ ir... varbūtība atrast ideālo partneri ir 1/ 276 000 baidos ka sajā portļā nav tik daudz lietotāju...

mojito  sangukuLV.
Tev jau neviens neliedz gribeet, cits jautaajums - ko Tu dari, lai tas notiktu? Baidos, ka tikai ar veelmi ir par maz.
Stabilitaate un attieciibas man liekas ir divas dazhaadas lietas. Cilveeks var buut stabils savaas darbiibaas, uzskatos un dziivee arii neesot attieciibaas. Attieciibas nav panaceja un recepte laimiigai un stabilai dziivei - labaakajaa gadiijumaa tie ir maldi, sliktaakajaa - meli. Ja runaajam par stabilitaati attieciibaas, es nevaru iedomaaties stabilaakas attieciibas kaa kapos. Tur viss ir super stabili un bez svaarstiibaam uz vienu vai otru pusi.

Gunitaa  " Shi portala kontingents,viena dala sievieshu vispar nezin kapec sheit atrodas,citas ienak nosist garas darba stundas" (C)
UN ? Tavs komentars pēc satura izklausās kā apsūdzība, kas Tu tāds esi? Tiesnesis??? Šis galu galā ir izklaides un atpūtas portāls, tāpēc ne visiem ir mērķis iepazīties (arī man tāda nav!)
Un kas attiecas uz večiem, tad to kontigents, manuprāt, ir vēl raibāks un cik dzirdēts, pat tie, kas vēlas iepazīties, nevar sadūšoties uz randiņu, jo ir iesūnojuši jau savos 40+ vai 50+.
Tā ka katrs izklaidējas kā patīk un man šeit visumā patīk! (Bē!) ;))

sangukuLV  >Gunitaa
Kadel jums liekas,ka es ko apsudzu,tikai konstateju to ko esmu sapratis par sho portalu. Doma bij iepazities attiecibam,bet laikam ejot sapratu,ka te labak neko nemeklet.Kaa jau teicu,SAPRATU..jo te ir tas mazais %,kas ko mekle,bet parejie mulki laiz.
Virieshu kontingents,nenemshos spriest,jo tas mani neinterese. Pietiek izlasit jusu attsauksmes(neapgalvoju,ka tieshi jusu,bet sievieshu kopuma),kas liek justies,nevelamam,nistam. Pec taa vissa kaa gan,lai sadushojas kadai sievietei pat uzrakstit.
Prieks ka jums ir un nevajag neko meklet! :P))

ne_meklejumos  Dzīvē vis ir vienkārši, neizskaidrojami un bieži vien neparedzami, iepazīsties un maģisks spēks nelaiž vaļā. Pazūd filozofija par attiecībām un vēlamā partnera izvēles kritērijiem, sākas lielā mīla un vis ar to saistītais.

M_ela  sanguku, kāpēc domā, ka SAPRATU..jo te ir tas mazais %,kas ko mekle,bet parejie mulki laiz.?
tā tas nav, vienkārši nesanāk sastapt to, kas dr/sader/paķer/laupa prātu, saprātu, un visu citu :)

sangukuLV  >Me_la
Pashkirstot sievieshu profilus,te vairakas dzivojas daudzus gadus un neticu,ka pa shiem gadiem,ja vinas tiesham mekletu,nebutu neko atradushas. Neiet runa tikai par sho portalu,bet ari realaja dzive vinas nav neko atradushas. Vel jo vairak,sievietem nav nekas jamekle,virieshi stajas rindaa,atliek tik izveleties.
Idariet cecinajumus.

Edgars37  Nu re, caur nopietnam attiecibam NI vajagot saimnieku, utt;). A kuram normalam vecim ir laiks vel ar sievietes NI kepaties...nu kuram??? Ta ka nekas cits, ka vien pajumtes mekletajs un aprupejamais, nopietnam attiecibam nespiz;).

M_ela  sanguku, labi pieņemsim, ka stājas rindā, bt ja nu sirds ta nav klāt, kāpč ir jāņem dajebkurš vai pat labākais no dajebkura, ja nav TĀS sajūtas?
es muļķi nelaižu un kaut kādā "tirgū" sevi nelieku, es varu dzīvot viena, bet patīk dzīvot ar kādu, tāpēc esmu pacietīga, ja ir lemts, tad satikšu
nevienam cerības nedodu, ja kas
par citām ticu, ka daļai ir tieši tāpat

sangukuLV  >M_ela
Mes jau runajam par sho,nu nav jums jaizvelas jebkurs. Interneta runat par kaut kadam sajutam,diezvai. Neticu,ka te nebij neviena,pie kaa jusu acs piesejas. Var gaidit,var ari lietas nemt savas rokas.

Bonny  Murgs ne tēma.
Jebkurš cilvēks ir sociāla būtne, pie kam, kā minimums, vismaz ar opzitīvu pašvērtējumu.
Kam mums, sievietēm visādi jampampiņi, kas vienīgais ko dzīvē iemācījušies, ir - izmantot citus cilvekus savu fikso iegribu apmierināšanai. Tēmas autor, vispirms iemācies sakarīgi domu izteikt, lai var saprast, par ko tu te šļupsti

Bonny  Maximus4

Paldies par jautājumu. Sākšu ar to, ka uzskatu, ka ar seksu nav jāasateidz, proti, vīriešiem tikšanos ar sev simpatizējošu sievieti nav "jānoraksta" kā neizdevusies, ja nav bijis seksa.

Par došanu... labprāt pajautātu, vēlētos uzzināt, ar ko tieši (kādā veidā) vīriešuprāt mums, sievietēm, būtu iespēja kā pozitīvi ietekmēt vīriešus? Esmu atvērta komunikācijai, gatava uzklausīt, bez iszmiešanas, trulas ieņirgšanas, pamācīšanas kā dzīvot u.taml. negatīvā.

Tātad, ar ko Latvijas sievietes varētu izpelnīties, kā minimums, cieņu no LV vīriešu puses? Kas mums, sievietēm, vīriešuprāt būtu jādara jeb kādām mums, sievietēm, vīriešuprāt, būtu jābūt?

Pati ik vakaru klausos E. Tolli. Te citāts, kas, ļoti iespējams, lielā mērā skar mūs visus:

"Tev ir garīgs veidols ne tikai par to, kas ir cits cilvēks, bet arī par to, kas esi tu, it īpaši attiecībā uz cilvēku, ar kuru tu mijiedarbojies. Tātad tu nemaz neesi saistīts ar to cilvēku, bet tas, ko tu domās uzskati par sevi, ir saistīts ar to, ko tu domās uzskati par otru cilvēku, un pretēji. Konceptuālais tēls, ko tavs prāts radījis par tevi, saistās pats ar sevis radīto, kas ir konceptuālais tēls, ko tas radījis par otru cilvēku. Otra cilvēka prāts, iespējams, darījis to pašu, tāpēc ikviena egoistiska mijiedarbība starp diviem cilvēkiem īstenībā ir mijiedarbība starp četrām konceptuālām prāta radītām identitātēm, kas galu galā ir iztēlotas. Tāpēc nav pārsteidzoši, ka attiecībās ir tik daudz konfliktu. Nav patiesu attiecību."

Te video: https://www.youtube.com/watch?v=nx44VmfBSiU
(iekopētais fragmens klausāms apm. no 19:10 līdz 20:15)
p.s. krievu valodā doma skaidrāk pateikta...

Atvainojos, ka tik gari... Ceru, ka nebija pārāk sarežģīti...
Ja nepietika, ir vēl dažādi citi, ne mazāk noderīgi materiāli... ;)

Bonny  Kāds man būs viedoklis, tā mana darīšana.
Vienu varu pateikt - man nav divu vienādu viedokļu par dažādiem cilvēkiem.
Neko augstu nevērtēju dzīvniecisku kopošanos vai msaturbēšanu divvientulībā.

Bonny  Tu jautā, kāpēc sievietes bremzē ar mešanos dēkā? Cik ilgi ilgst sekss? 10 - 15 - 20, nu labi, 30 min. līdz 1h... A kas pēc tam? Caur ko sievietēm noķert to pareizo fīlingu, ja vīrieši domā tikai par īslaicīgo kaifiņu? Kaifiņu bez jūtām... Nē, nu varēt jau var... Kas kuram/ai vajadzīgs. Es aizvien ticu mīlestībai... Vai tā var attīstīties no seksa? Nez vai...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu