Kāpēc veči pat zolidā veumā baidās no kādas atbildibas?

20gados var lekāt pa gultam,bet kad ir 40,50,60 un pat vairak gadi.Vai ta nav pa visu dzivi izlekajusies?Seksu grib,bet attiecibas ne?Attiecibas uzliek kādu atbildibu par to sieviski.Tak veci negrib to atbildibu un piedava attiecibas bez saistibam.Ko nozime bez saistibam?Atnaca pargulet ar to sieviski un vairak nekadu saistibu un atbildibas?Un ja kadas problemas lai tas sieviskis pats nemas un vecis tik pargulesanai domāts?

Luusila  Šis būs rikam.
Karoč, vecis bez atbildības ir parastais "atjāja, izjāja, aizjāja".
Vecis ar atbildību būs tas, kas piedalīsies ikdienas tēriņos un saimniecības uzturēšanā ar pusi (pusi, es teicu, ne visu!) no vajadzīgajiem līdzekļiem. Lielāki ieguldījumi ir veča labas gribas žests un apliecinājums tam, ka viņš to spēj. Vecis ar atbildību būs tas, kas pats redzēs, kas mājās darāms, pielabojams, remontējams- saimnieka acs. Vecis ar atbildību palutinās savu sievieti, pie pirmās izdevības nemētāsies apkārt pa pasauli kā tekulis, un neies piemauties kā trekteris. Vecis ar atbildību rūpēsies, lai viņa sieviete būtu ar viņu apmierināta, lai mājās ir miers, pārticība, saticība.
Garāks saraksts iznāks tad, ja pārim audzināmi bērni, bet šis nebija apskatāmais gadījums, tāpēc to izlaižam.

Ar atbildību dzīvot grūtāk, bez- ērtāk. Kaut gan- kā kuram.

finta  Vēl par atbildību (faktiski nemateriālo :) arī Rikam.
Dzīve jau nesastāv tikai no coitusiem.
Vai tu aizbrauksi zaķim, ja tas apslimis, vnk uzvārīt tēju?
Vai Tu paturēsi zaķim rociņu, kad viņš mēģinās iziet tehnisko apskati, ja tā apskate zaķi ved frustrācijā?
Vai tomēr Tu zaķi meklēsi rokā tikai smaidošu, štramu un coitusam gatavu? :D

Bonny  Garā nabadzīgi vīrieši te 90% ... kas mūžu gandrīz nodzīvojuši, bet tā arī neko nav sapratuši par sievietēm un to, ko sievietēm nozīmē intīmā tuvība.
Tā ir ne tikai fiziska atdošanās, sievietēm tas ir daudz vairāk - sievietēm tā ir uzticēšanās un paļaušanās.
Uzticēšanās un paļaušanās ne tikai fiziskā līmenī, bet īpši garīgā un emocionālā nozīmē.
Jā, attiecības var neturpināties pēc intīmās tuvības, bet tad tās ir jānoslēdz un jānoslēdz abiem izrunājoties (nevis klusējot, izliekoties, manipulējot vai tēlojot), lai sievietēm nepaliktu rūgtas nogulsnes dvēselēs, emocionālas sāpes un nožēla vai vēl ļaunāk - sāpīgas domas, ka sieviete bijusi seksuāli izmantota.
Domāju, par to šajā tēmā runa - runa par vīriešu spēju uzņemties atbildību pašiem pār savām iegribām un rīcību!
Ja Jūs līdz šim to nesaprotat, tad - velti dzīvi esat dzīvojuši. Ja Jūs sievietes kā cilvēki neinteresē, tad izslēdziet to savu "gribulīti".
Mums tā Jusu plikā dessa 100 gadus nav vajadzīga!!!

fargo  man arī nav skaidrs par kādu atbildību te ir runa. kāda atbildība, ja tie ir gadījumsakari vai sekss garlaicības pēc(draudzības pēc?)? atbildība uz ko un par ko? izsargāšanos? kāda vēl saimniecība??? tie ir precēti cilvēki, viņiem ir kopīgi bērni? par ko vispār ir runa, jautājumzīmes galvā plivinās. pat kopā nedzīvo, bet ir jābūt atbildībai par kaut kādu saimniecību? jūs ko, tauta?

un te ir stūrakmens - sievietēm ne ar kādiem argumentiem nebūtu jāielaižas šādos sakaros. un problēma izkūp kā rīta migla. nav. viss. jautājumam nav nekādas substances. pietiek tikai ar šo vienu, vienīgo nosacījumu.

draboss  Palasot šejienes vaimanoloģes uzreiz top skaidrs, viņi nebaidās no atbildības, bet gan no "gvenām"

leone  Ne jau no atbildības tik daudz,kā no brīvības zaudēšanas tie veči baidās,jo sasodīti bieži "attiecības" tiek izprastas kā tiesības dricelēt otru cilvēku pēc sava prāta un savās interesēs(pamatā ar to izceļas sievietes,diemžēl).

Piparkuka  Pilnīgi piekrītu Bonny un Luusilai!! 100%.

estepat  Tas ir vienreizēji briesmīgi, ka pat septītajā gadu desmitā sievietei uzmācas seksuāli norūpējušies veči, kuri negrib viņu līdz nāvei, bet tikai vienreizēji.

kokote  Tev taču ir iespēja izvēlēties, tieši tāpat kā vīrietim. Ko atkal gaudo uz pilnmēnesi?

riks086  -> Luusila, -> flinta
Bet tas, par ko jūs te rakstāt, nav atbildības jautājums - tā ir attiecību ābece, elementāra cilvēciska, es teiktu - NORMĀLA, attieksme, nevis kaut kāda superatbildība. To visu var darīt un var nedarīt - kā gribas/negribas, kā vienojas/nevienojas, kā sanāk/nesanāk. Atbildība (sāksim ar man vissaprotamāko) ir virsniekam par savu karavīru dzīvībām, vecākiem par bērniem, ārstam par pacientu, tehniķim par lidmašīnas pārbaudi utt., utml. NEJAUCIET ATTIEKSMI AR ATBILDĪBU!!!

AivarsN  Kāpēc uzņemties atbildību par attiecībām,kurām nav nekādas garantijas? Pārāk daudz kārdinājumu,bet ļautiņiem vājš raksturs.

av2  nu ja nav love, tad tikai fizika darbojaas.
Ja nopietnak, nu cilveks liidz tiem 40-50-60 ir nu TAADU aadu uzaudzeejis, ka gruuti ko sajust vairs. Gadaas jau, bet...reti. Un tas jau ir abpuseeeji. It seviskki, ja cilveeks ir lloti patstaaviigs jau no dabas, arii dziivi iekaartojis. Nu naPig vinnam riskeet ar nerviem, un sakaartoto dziivi savu. Deell sex? Nu , nu.....tad ir nu TAA jaiedod, ka jumts aizbrauc. Aciimredzot, taa nesanaaca. Miers maajas tad.

neko  riks086: viņas vienkārši mēģina pretendēt uz pāraugušu meitu lomu:) Kā noprotams vīrietis, kas vienkārši cilvēciski pret sievieti izturas dzīvē nav bijis, tad nu tiek meklēts "tētis", kas galvu paglaudīs, roku paturēs, ar konfektēm pacienās:)

finta  Nav, nav, Neko.. Nekas saldāks par burkānu dzīvē nav baudīts.. :D

neko  finta: nu bet to rociņu "tehnisko ejot" tak jebkurš normāls vīrietis paturēs, bez kādām attiecībām:) Tas tak tā tomēr vienkārši cilvēcīgi ir.

Epifanija  viņi taču vēl maksā alimentus un ne jau tikai vienam, par ko rūpēties jau ir pāru-pārēm, tikai piegulētāji jau tām ir citi, kur lai vecis liekas - ne naudas, ne gaļas, bet daba prasu savu...

finta  Neko: normālums ir ļoti subjektīvi traktējams jēdziens :) Tu tak te vīru ekpektācijas uz komunikācijas variācijām nesaņem :D Priecē Tavs viedoklis, no tiesas 👍

Luusila  neko- tavs viedoklis pat lika nedaudz apjukt. Jā, man patīk, ja cienītais atstiepj man kādu nelielu konfekšu kastīti, patīk man ieritināties viņam padusē, patīk, ja viņš man atnāk līdzi uz procedūrām, pēc kurām tiešām aiz rociņas ved uz mašīnu. Un tas tad ir "tētis"? Hmmm...Vīrs tā nedrīkst uzvesties? Kā jāuzvedas vīram? Jāsper ar kāju vaļā durvis, jānogāž sieviete gultā, jāizdrāž, pēc tam jāatraugājas, jānopiržas un jāuzbļauj, lai stiepj šurp vakariņas?
Es, protams, pārspīlēju :), bet tu mani tā druscīt samulsināji...

Esmu pat ļoti apmierināta ar savu "tētveidīgo" vīru. Starp citu, arī tēvs līdzīgi izturējās pret mammu...

ne_meklejumos  Kāpēc lai kāds vīrietis būtu atbildīgs par manu dzīvi vai es par viņa, ja tās nav stabilas, abpusēji atzītas attiecības vai laulība? Katrs atbildīgs par sevi, savām prasībām, iegribām un otrs tās atbalsta,pieņem vai saka ardievas šim sakaram.

Megabaits  Jāsaprot, ka jau ap 50 ir tādi, kuru dzīves stils ir lēkāt un tā arī būs, ir, kuri laulībā nodzīvojuši ilgus gadus un kaut kāda iemesla dēł .... Vieni....tie vnk vairs jaunas, nopietnas, atbildīgas attiecības neveidos. It seviški internetpiedāvājumā..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu