Tetovēti vīrieši

Nekad nav nācies iepazīt vīriešus ar tetovējumiem. Taču pēdējo divu gadu laikā nākas satikt tieši šādus , kādi tad viņi ir tie notetovētie un vai ir vērts ar viņiem runāt?Trīs kadri uzpeldējuši un es nezinu kā man rīkoties, precēt vai kā?Varbūt ar līkumu apiet?

Ievinjata  Ļoti patīk tetovējumi un pīrsingi. Domāju uztaisīt pīrsingu uzacī (manā ta vecumā :D ), tikai jāuzmanās, lai ir pareizajā, citādi nodomās, ka esmu iznākusi no skapja.

kuks10  Es kādreiz domās gribēju uztetovēt zīloņa snuķi uz uz pincīša,bet manējais ir cik liels,ka varētu sabīties kāda dāma..īstenībā samelojos,jo ar lupu meklēju visu laiku..ha,ha aizskrienu ierēkt aiz stūra..)))

havjiers  ja gribi pievienoties pūlim ,uztaisi tatū .

riks086  Jo ilgāk dzīvoju, jo mazāk patīk tetovetie. Par laimi ātri "pārslimoju" to brīdi, apmēram 19-20 gadu vecumā, kad pašam tā doma bija ienākusi prātā....

DanaL  Man gluži kā riks086 - gadus 10 atpakaļ palaimējās atturēties no tālaika modes kliedziena uztetovēt kaut ko potītes rajonā vai uz lāpstiņas. Tagad esmu laimīga, ka biju par slinku meklēt speciālistu. Tagad būtu jātērē milzu resursi, lai tiktu no tās nelaimes vaļā.
Gar citiem maz daļas - lielākajai daļai cilvēku it kaut kādi kompleksi attiecībā uz sava ķermeņa nepilnībām. Žēl tikai, ka tie resursi netiek tērēti citu nepilnību, piemēram, mutes dobuma, stāvēšanai kārtībā. Tāds notetovēts tēvainis ar smirdīgu muti vai bez zobiem nudien izraisa riebumu.

Droshs_Plecs  Tetovēts vīrietis - kruts, spēcīgs, maskulīns, utt..

Tetovēta sieviete - palaistuve, viegla rakstura.

Tā arī parasti ir.

Tikai tagad visi memmes dēliņi satetovējušies ar krāsainiem, gejiskiem tetovējumiem. Var redzēt pēc purna, ka dzīvē nekad kautiņā nav bijuši un sēdējuši arī nav, bet domā, ka ir mačo ar savām vārgajām rociņām kā sardelēm, izrotātām ar kaut kādām ironiskām popkultūras frāzēm vai simboliem + liela hipsteru bārda, lai noslēptu vājo žokli un vēl tās hipsteru brilles ar bieziem rāmjiem piedevām.

M_ela  Nekad šāds kautājums nav mocījos 🙂
Svarīgs ir cilvēks, ne tetovējums. Ne?

Postremo  man nepatiik , ja ir tetoveejumi sievietem, nu taadi lieli. Bet...viss jau atkariigs no taa, kam tas ir. Man labi paziistam meitene vissu roku notetoveeja...un ir ok. Es vinnu paziistu, laba izgliitiiba , nav narkomaane,nedzer, nekuupina , un straadaa 2 darbos. ( krogaa, un kino studijaa) es teiktu, ka vinai pat piestaav...modernaa muusdienu videe.

newgame  Tetovejos jo man ar galvu nav kaut kas lāga, bet ka uztetoveju bilžu tā palika labāk. Arī stiprāks kļūstu, ātrāks, smukāks.
Pirms tam daudz raudāju, biju sevi nepārliecināts onka, bet tagad jutos labi.

Aukstums  Man patīk, baudu...tetovetie nekad neaprunā netetovētos, bet netetovētie veči vienmēr aprunā tetovētos..( ne visi,protams).

Trusis1983  Man patik ka sievietei ir tetovejums,un gaumigs ar krasam.Nesen biju kopa ar tadu,un galvenais kur vins bija,tas ar man patika :D

lienite101  Nav nekādas nozīmes tetovējumiem. Ka tik labs cilvēks! :D

Trusis1983  Cik man zinams,daudzas Lienites ta doma!

Pillerina  Pastāsti precīzāk, uz kā viņiem ir tetovējums. Un arī -kāds izskatās formā, tēlā utt
Tad var dot sīkāk iztirzātu padomu pēc viņu psiholoģiskā portreta, zinot teto atrašanās vietiņas...

Ezjule  Nekad nav patikuši tetovēti vīrieši.

Charmanta  Nepatīk gan - ne vīriešiem ,ne sievietēm. Atsauc atmiņā to,ka kādreiz iezīmēja vergus...nekā personīga...vienkārši asociācijas.

Katema  Nezinu ko citi teica, bet goda vārds ar platu smaidu lasīju jautājumu! :D :D :D

Doloresas_pasaule  Man ļoti patīk tetovējumi. Pašai ir un vīrieši ar tetovējumiem ir daudz pievilcīgāki manās acīs. Protams. Uz plaukstām vai sejas nē, bet tetovētas rokas. Krūšu kurvis vai mugura, man liekas skaisti. Protams, tetovējumi un trenēts augums un bārda ir skaisti. Jā, sauciet to skriešanu pakaļ trendiem. Bet ko darīt, ja visur kur skaties, tikai šādi vien vīrieši ir(reklāmas utt) .. Iepatīkas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu