Sieviete - mamma

Jautājums vairāk džekiem . Kādreiz nonācu pie secinājuma ,ka ir sievietes ,kam visi vīriešu kārtas pārstāvji -dēli ,mazdēli , esošie un potenciālie vīri , ir zem vienas strīpas . Praktiski Tevi nezinot , tu tiec uzaicināts ciemos... viss ok , bet tad sākas cienāšana ,aptekalēšana, izdabāšana pat mēģinājums pabarot no karotītes :) Pēc pusstundas sāku justies kā plīšu lācis un tas pats bez mugurkaula. Tas viss neizskatījās uzspēlēti , bet perebors ir perebors ! Pat iedomāties negribētu , ja tā būtu ikdiena )
Vai tiešām ir normāli veči, kam tas var patikt ?

valmierietis333  Laikam jau tādēļ nemēdzu iet ciemos , tā teikt , lai nenožmiedz! ;D

ps. Uzskatu ,ka tādai jau kārtīgai sievietei ir jābūt ar mātišķo gēnu ,
ja vien nevēlies tādu ,kurai par visu nospļauties - labākajā gadījumā izvilks no ledusskapja kādu pusfabrikātu , kādu hamburgeru ; sarunās būs atturīga ,vēsa , tev pat šķitīs ,ka ir - neieinteresēta !

Danaja  Ja vīrietis nespēj atšķirt mīļāko no mātes...hm, nu grūti, ko lai tur saka. Nav izaudzis, turklāt vaino par to sievieti. Man gan patīk vērot, kā vīrietis gatavo ēdienu. Pilnīgi savādāk nekā to dara sieviete. Seksīgi. Arī man pašai ļoti patīk gatavot ēdienu. Un ir jauki redzēt, ka kādu tas iepriecina. Patiesībā jau ir tikai divas iespējas kā sieviete dod vīrietim enerģiju - caur savu seksualitāti un ēdienu. Ja vīrietis jūtas kā plīša lācītis, ēdot sievietes gatavotu ēdienu, bail iedomāties, ko no viņa varētu sagaidīt gultā. Pareizāk sakot - nesagaidīt.

Rodzerina  Trusis1983
intereanti zinat un man nav jastrada?es ari stradaju pa 12-14 stundam,jaatanak maja,est jasataisa,maja jasakopj,ar mazako bernu janodarbojas un virieti jaapkalpo.

Danaja  Viensuzslas 18:34, grūti saprast, ko Tu sauc par manām "profila bailēm"...Kas attiecas uz vīrieša mīlestību - tā kunga ceļi ir neizdibināmi. Domāju, ka tur jau tie lielākie pārpratumi rodas, ka katrs mīlestību redz/skaidro savādāk, un tāpēc gaida tieši to, ko ir iedomājies, un ir vīlies, ja nevar iedomāto sagaidīt. Bet otrs to nemaz nenojauš, jo tam ir citi priekšstati.

KostaPinta  Tādās attiecībās ir saimnieciska pāraprūpe un to izvēlas sieviete. Ir tādas skraidelētājas, bet seksa nav. Jo ar mātēm neguļ.....

Piparkuka  Labi, ka ir vīrieši, kuri paši gatavo un paši cienā! Labāk ir tā...

Vaukskis  ..Man tā, kā aprakstīji, pat ļoti patīk, taču es neskaitos normāls vecis ! :(

Geisha  Manā mājā ienāk tikai pazīstami un aicināti ciemiņi. Ja ciemiņš ir aicināts tad arī tiek attiecīgi cienāts. Neredzu neko sliktu, ja znotam krekli un bikses (džinsenes) ir izgludināti, visi ir paēduši un gultā ir tīri palagi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu