...bez kaisles!

Vai attiecībăm ,kuras veidotas uz simpātijām,cieņas un sapratnes ,bet bez kaislības,var būt nākotne?P.S.Nav runa par jauniešiem,bet gan brieduma vecumu...

sangukuLV  Tas jau vairaak velk uz darijuma attiecibam.

Danaja  Protams, ka ir nākotne. Simpātijas, cieņa un sapratne ir draudzības pamats. Cik zināms, ar visiem draugiem jau nav jāguļ. Ja runa ir par kopdzīvi...nu, jā, tad grūti to iedomāties bez kaisles.

sangukuLV  >Roberta1967
Tas nozime,ka turpinasiet apkart skatities..pec jumta raaveja.:D

abols23  Varu teikt vienu,ja to jumtu rautu nost,tad noteikti tā ir kaisle.Mīlestība nāk ar laiku .....

KostaPinta  Vecumdienās nevajag tik daudz rīt, bet naudu investēt seksa rotaļlietās.

Piparkuka  Ja ir tā, ka ir JAUKA kopā būšana un patīk vienkārši būt kopā- viss ir ok!!
Kas sākas ar kaisli, ātri var beigites. Labāk lēni un pamatīgi... Un- tai kaislei tāpat jābūt prātā, domās, iedomās utt. Orientētai būtībā uz šo konkrēto objektu. Abiem.
Nav nekādu jumtu jārauj nost, jo mīlestība ir lēna iepazīšana.
Tas, ka kopā visu ko darāt- ir ideāli, izbaudi to!!

uma  Piekrītu neko un citu teiktajam,ka simpātijas ,cieņa un sapratne ir labas draudzības pamats. Jautājums tajā, ko Tu vēlies un gaidi no šīm attiecībām. Jumtu, būsim atklāti,parasti rauj jaunībā, kad kā saka ,,more po kaļena ,,. Cilvēkiem labākajos gados ,aiz muguras jau zināma pieredze, zināšanas un sapratne par lietām un sekām. Mīlestība un kaislība cilvēkiem iet līdzi visu mūžu,neatkarīgi no vecuma, bet to apzinās un izjūt katrs pats individuāli. Tāpēc arī atbildes uz Tavu jautājumu ir tik dažādas. Ja tas ir attiecību sākums un ir savstarpēja patikšana,tad abpusēja ,,vilkme,, var radīt šo kaislību. Tu raksti - bez kaislības. Ja Tev pietrūkst šīs kaislības ,tad manuprāt attiecību nākotni varētu nosaukt par draudzīgu.
Vēl varētu piebilst - ja Tev nepatīk tas ,ko Tu saņem, maini to ,ko Tu dod.:)

0_0  es domāju, ja attiecības balsta uz savstarpējās cieņas un abiem citas lietas ir svarīgākas par seksu, tad var.

ne_meklejumos  Tā godīgi, man pietiek ar domubiedru blakus, nav vairs primārais kaisle un bezgalīgs seks, tas jaunībā izgaršots pār pārēm.

miglainaa_plava  Mjā, mūsdienās - simpātijām,cieņas un sapratnes - esot darījuma attiecības! Cik tālu esam nonākuši. Man nemaz tās kaisles liesmas nevajag. Galvenais, lai būtu jautri un dažas kopīgi darāmas lietas.

monalissa  Ir iespējams, bet ne uz ilgu laiku, jo kaut gramam, bet kaislei jābūt...

Piparkuka  Nu tas grams kaisles var būt skūpstīšanās, apķeršanās un domas, ka reiz jau nu notiks!! Pilnīgi pietiek!:)
Sekss ir sekss, mīlestība, draudzība- pavisam kas cits!

Torpedo  Kā teica viena Spānijas parlamenta deputāte - Ikviena laulība pēc gadiem pāriet tikai draudzībā un kaisle jāmeklē pie jauna mīļākā. Visam šajā pasaulē ir savs sākums un savas beigas. Arī kaislei
Ja mērķis ir laulība _līdz nāve mūs šķirs_, tad dibināt to uz kaisles nevis draudzības pamata ir neprāts.
Un vispār mani iespārda to dāmu nedaudz zem 50 ar 20-30 kg lieko svaru, kas bildēs izskatās vēl krietni vecākas, ticība, ka kādam uz viņām vēl būs kaislība, kas rezultēsies laulībā, un bez kaisles viņas ne uz ko neparakstīsies! :D Ak, pasaulīt, tu ļaužu ēka! :DD

Maarka_Tvans  Vai ohujā var nosēdēt vairāk par gadu?
Un kas tur atšķirās no laulības?...

KostaPinta  Cik daudz kroplīgu viedokļu - būtībā tiek slavinātas iluzoras, nepilnvērtīgas attiecības. Vai sieviete, kura attiecībās nevēlas sex, ir vesela un pilnvērtīga? Patiesībā nav.( nav domāti cilvēki pēc 100)

solimarja  Laiks visu sakārtos, un ja paši vēlēsities. Diez vai kādi padomi līdzēs...

alvis25  Kas vainas dzīvot kopā ar draugu ? Un arī ir dažādas kaites kas ne visai sadzīvo ar seksu .

Ananda_A  Svarīgi vienam otru uzlūkot ar patiku. Ja nav seksuālas intereses, tad varbūt darbojas kas cits.

raina1970  Draudzība tur sanāks, pat zināma mēra kopdzīve, kopābūšana var sanakt- ja abiem tas temperaments neprasīs kaut ko jestrāku... taču-- nevajag sev melot, ka bez kaisles, bez intereses vienam par otru ka par iekārojamu personu- būs viss okay... Mierīgi, plūstoši, iespējams bez nepatikamiem vai nervus kutinosiem pārsteigumiem- jā, noteikti, bet--- bez sajutas, ka esi sieviete, vēlama, mīlama, ...un beigās tas būs- garlaicīgi..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu