reliģiska atkarība

SESTDIENĀ SĒD BAZNĪCĀ UN DIEVOJĀS,KA JĒZUS GLĀBS.PIRMDIEN IR LIELISKS BABŅIKS KRĀPJ SIEVU UTT

Geisha  un vispār es esmu Dieva bērns un gan jau Dievs - Tēvs man kā savam mīļajam bērnam piedos visus manus grēkus. Bez tam mans dzīves moto ir "" Dzīvo dzīvi tā, lai kad gulēsi zārkā ir ko atcerēties, bet nav kauns skatīties acīs saviem seņčiem. Ko arī jums novēlu!

bagi  Reiz man 14 gados mamma teica.. tu vari darīt visu ko vēlies, bet dari to, lai man nav jākaunas (piebilde Geisha teiktajam). Man bija pilnīga brīvība, bet tie vārdi mani vienmēr bremzēja. Un neliku vilties.

M_ela  kāpēc jākliedz? tāpēc, ka krāpj, vai tāpēc, ka sestdienā iet uz baznīcu?
vai tēmas pieteikumā izskan nososdījums?
un sieva ir .... bez grēka?

estepat  :)- Visi tie ir auni, nevis avis, kuri tic tādam bībeles kroplim, kas par vienu augli, ko pats neēd- nolād savus radījumus, izdzen no labas dzīvesvietas, liek usnēm un dadžiem augt, lai vairāk paša radījumiem jāsvīst cīnoties ar tām..., un pēc tam šim kroplim pat sava dēla nav žēl- priekš paša nolādētajiem, un priekš viņu pēctečiem - tāpēc jau nav žēl, ka kroplis- no iesākuma! Varas, goda, un pielūgsmes kārs- tikpat cik sātans- ne mazāk. Ar tādu dievu sātans vairs nav vajadzīgs. Manam Dievam bībeles dievs nav cienīgs pat ūdeni un čības pienest..;)

Geisha  1. Līdz 16 gadsimta beigām nebija svētbildes. Bībeles tēli tiek gleznoti pēc mākslinieka redzējuma.
2. Pasaulē pastāv 3 reliģijas -jūdaisms, kristietība un islams. Viss pārējais ir elkdievība. Kura reliģija ir tā īstā patiesā?
3. Pasaulē ir bijuši vismaz 2588 (nav precīzs cipars) pravieši. Jēzus ir viens no praviešiem.
4. Netiesā citus, jo arī Tev ir grēki.

Skolniecins  Kāpēc uzreiz elkdievības? Dievības kā Dievības, bet tikai neebreju izcelsmes. Grēka nav, tas ir mākslīgs jēdziens. Dabā ir izdzīvošana, tajā der visas metodes. Ir dabas likumi, tajos nav morāles, bet tajos ir procesi. Esmu Latviešu Skaudības Dievs Skolnieciņš! Labā un ļaunā nav.

dimensija  Nekas jauns - zinu gadījumus vairākus - tas tikai parada, ka tas, ka cilvēks iet uz baznīcu ne vienmēr nozīmē, ka pēc tiem principiem arī dzīvo. Ja pats spēj ar tādām pretrunām sadzīvot, lai dzīvo, ja kāds gaida no tāda patiesumu, arī pats tikai vainīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu