Kādai ir jābūt sievietei-azbesta vecenei vai maigam, jūtīgam taurenītim?

Kungiem jau protams patīk maigas, mīļas un iejūtīgas dāmas, bet viņas arī ir vieglāk ievainot jo ir trauslas kā taurenīši.Un kaut kungam tāda dāma ir īsts atradums, pati dāma var vairāk ciest no sava jūtīguma ja kaut kas noiet greizi.
Turpretī azbesta vecenes pašas var kādu samīdīt un tad nu cietējs var būt pats kungs.Toties azbesta vecenei nekādu problēmu, pat ne skrambiņas tēlaini runājot, jo pārāk cietas lai ievainotu.
Tad kāds būtu tas optimālais sievietes variants?Cik daudz sievietei vajag azbesta izturības un tauriņa trausluma?

Monitors  Sievietē ir jābūt gan azbestam,gan taureņa spārniem. Katrā sistuācijā var izpausties cits iekšjais es.
Arī taureņi mēdz ar azbestu mētāties!;)

Bleika  Te pūlās iestāstīt, ka maigi taureņi dzīves vētrās oksidējušies azbesta vecenēs. Paši tam ticat? Es nē! Ticu tam, ka azbesta vecene vajadzības gadījumā nogrimējas par trauslu taureni, lai neaizbaidītu klientu, bet zūdot motivācijai izlikties, uz palikšanu parādās īstā daba. Bet paskatīsimies no otras puses. Varbūt tas nemaz nav slikti? Varbūt azbesta vecene tāda ir arī karjerā un mājās aizvelk krietnu mamutu? Protams, sevi cienošs vīrietis nepavadītu vienīgo dzīvi nemīlama sievišķa brunčos ieķēries, bet eiropā, ne vien latvijā vīrieši paliek arvien sievišķīgāki. Astēniskas miesasbūves glītāki eksemplāri pat stīvē modes skatēs sieviešu drānas.

Luusila  Bleika, gaumes ir dažādas. Nekur nav teikts, ka azbesteni nevar mīlēt.
Tad jau es vecmeitās būtum palikuse...:)

Lietotaaja_vaards  Sievietei vajadzētu būt Sievietei, nevis vecenei!!! Vispār katram vīrietim ir vajadzīga sava veida Sieviete, citam barga, citam mīksta un pūkaina! ;)

williii  tikai azbesta vecenei,mikstas neizdzivo,temperaturu neiztur!

Lietotaaja_vaards  Ja pie sāniem ir vecis "lupata", tad noteikti neizdzīvos. Tur varu tikai piekrist.

Bleika  Luusila, kādu atbildi gribi, pieklājīgu vai godīgu?
Bet precēt gan var, sevišķi mantu mīloši zēniņi.

Pilskungs  Par vecenēm sauc visas jau no 4.klases, vienalga, vai azbesta, vai maigs taurenītis.
izmantotājas AV ir krietni vairāk nekā stipri taurenīši.

Trusis1983  Katra sieviete ir kautkas no maitas,un kautkas no miluma.Tas nu tev vecit bija sen jasaprot.Un kadas vinas ir to mes visi zinam.Ar viriesiem tas pats.

helgucis1  Kur tāds secinājums? Asbesta sieviete ir tik pat ievainojama kā tas nosauktais taurenīts, jo viņa vienalga ir sieviete. Asbesta, saucamajai sievietei vienkārši tādai ir jābūt, jo nav citas izvēles. Neviens tak neatnāks un viņas vietā ar visu galā netiks ,kā vien pati. Tikai retais saprot un redz, kas tādai sievietei sirdī darās, ko viņa vēlas, ko vajag un kāda vēlas maiga un jauka būtne būt - kā vienkārši sieviete, tikai viņai nav tādas iespējas.

Marija_Anna  Helgucis - taisnība.
:)

Paula6  Vispār nepazīstu tādas "azbesta vecenes" vīriešu izpratnē, tik sievietes ar stingru mugurkaulu un tad arī tikai darbā vai veidojot karjeru. Mājās viņas ir maigas, jutekliskas, smaidīgas un labestīgas..vienalga ir blakus vīrietis (īstā nozīmē) vai nav. Vienkārši tāda ir viņas daba, tāpat kā vīrietim. Ja tā nebūtu, tad nevarētu viņa ne bērnu iznēsāt, ne dzemdēt, ne būt mātei un sievai un vispār, jaukai sievietei. Bet vīrietim ar mugurkaulu sieviete blakus būs maiguma un mīļuma paraugs, tāpēc vīrietim ir jābūt vīrietim un nebūs tādas nevalodas.

nedolce_negabana  Par laimi, cilvēki ir dažādi:) Atrodas cienītāji gan vienām, gan otrām...

M_ela  nezinu kā ir ar vecenēm un taurenēm...
s par sievietēm :) tām, kas ir sievietes.....

Luusila  Bleika sasmīdināja. Noteikti, ka tādu Luusilu var precēt nu tikai dēļ miljona(piepūtās aiz lepnuma).

Katram vajag kaut ko savu. Vienam trauslu pīkstīti, otram cīņu mākslu speceni, trešam pelēko peli, ceturtajam spožu pāvu. Jā, pārsvarā azbestenes savās mājās ir gluži piedienīgas sievas un mātes, bet ir arī gadījumi, kur nevar saprast, kā vīrietis tādu drakonu cieš. Bet cieš. Tātad viņam tā vajag, viņa optimālais variants ir tieši tāds.

YouKnowMeBetter  Azbestam->azbesteni.
Naktstaurenim->naktstaureni.

Geisha  Es esmu sieviete cēla un grēcīga. Varu vīrieti uznest 7 debesīs un varu arī iedzīt elles vistumšākajā kaktiņā. Tad nu pats spried kas es esmu - tauriņš vai azbests.

av2  noteikti maigai,miillai, sexy. Un ar dziives pieredzi, kas protams iemaaciijusi nekaapt uz graabeklliem.
Ko iisti taa slavenaa fraaze noziime, nezinu. Iespaids rodaas, ka kautkaada ...ar azbesta puteklliem noputeejusi vecene, no kuras smilktis birst....:(

M_ela  sieviete prot labāk pielāgoties situācijām nekā vīrietis, līdz ar to, katrā sievietē ir gan stiprs mugurkauls, gan trausla dvēsele :) kur nu vīrietis viņu cels, grūdīs vai stums, to nu viņš arī saņems :)
a kungiem patīk "dzīvas"- vitālas sievietes :) tās, kas viņiem liek justies vīrišķīgākiem :) tāds novērojums :) un vēl viņiem patīk arī gudras :)

Liga2  apbrinojams iedalijums tatad ja sieviete ir ar stingru raksturu un zin ko vina velas dzive tu vinu pieskaiti pie vecenem? pec tavas logikas vina nevar but sieviete. nu nepiekritisu tev

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu