Vai seksu var nodalīt no mīlestības?

It kā jau normāli būtu ka ko mīli ar to arī seksojies.Ja nav tā patstāvīgā partnera nu tad tā, tad tos seksa kontaktus varētu uzskatīt par mēģinājumiem atrast savu partneri.Bet ja jau ir atrasts un ir tā mīlestība un viss pārējais, tad ko meklēt vēl kādus papildus seksakontaktus?Manā paziņu lokā ir tādi kungi kas mīl tās savas sievas, bet labprāt kā viņi izsakās"izdrāztu kādu padauzu" pret kuru pat attiecas ar nicinājumu.Par dāmām gan nezinu, bet laikam arī ir tādas kas grib kādu "piselīgu ērzeli" kaut mājās ir vīrs kas visādā ziņā apmierina.Tad kam vajag to seksu ar citiem kadriem kurus pat gadās ka nicina?

Ananda_A  Krieviem ir tāda dziesma, kur vārdu jēga apmēram tāda: ...un sex bij viņiem nedaudz parupjš un nedaudz perverss sex tiem bij...

Kad cilvēkam jāizvēlas, būt pareizam vai laimīgam, tad maskas krīt un neietilpst tās vēlmes ģimenes morāles kodeksa rāmīšos. Ja pretī ir partneris(e) ar stingriem, sastingušiem sejas pantiem un ierūsējošiem standartiem, tad tas, kas alkst brīvo lidojumu, ilgi krāto spriedzi izpauž agoniski, niknumā pats uz sevi, ka dzīvē kaut ko būtisku ir palaidis garām.

Tā tik šķiet, ka neieredz to drāžamo, neieredz patiesībā sevi. Tas niknums ir krājies un plosa no iekšienes kā vulkāns. Labi ir, ka dabū tādu partneri, kas palīdz nolaist tvaiku. Neredzu tajā neko pretdabisku.

DanaL  -> Danaja
Laikam tavā personā esmu sastapusi kārtējo Vangas reinkarnāciju, ja reiz tik labi pārzini manu privāto dzīvi un to, ko nu katrs vairāk vai mazāk runā.
Es arī izdaru šādus tādus secinājumus no taviem komentāriem. Tātad "... Interesanti, kurš gan cits varētu būt atbildīgs par sievietes baudu, ja be pati sieviete...". Redzi, ja ar seksu nodarbojas vismaz divatā ar citu cilvēku, ir pieklājīgi vismaz apjautāties, vai tam otram ir labi. Mīlošs pāris pat nejautās, viņi zina, ko darīt, lai otrs sasniegtu baudas virsotnes.

Cita lieta, ja tu apmierinies pati ar sevi vai savu silikona draudziņu. Tur nu viss tiešām tikai tavās rokās.

Tā ir tikai mīlēšanās ābece. Iesaku izlasīt.

P. S. Epitetus no dzīvnieku pasaules nelietošu. Tu pati labi zini, kas vai kāda esi. :D

derevnja10  Kā izbijis staigulis teikšu ar pāris vārdus. Bijis gan sekss gan mīlestības, bet kaut kā pietrūkst. Zinu šīs sajūtas, līdz atnāk viss, vienā personā. Tad viss mainās un nostājās savās vietās. Kaut kā tā....

Fausts  Ne tikai var nodalīt seksu no mīlestības, bet vajag nodalīt! tāpat kā gribēšanu izdrāzt seksīgas sievietes no reālām darbībām. Piekrītu av2 un baluba, ka pēc kāzām, nezin kāpēc, daudzas sievietes pazaudē to sievišķības daļu, kas liek viņu gribēt.

P.S. sasmējos par "pundurmātīti".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu