Kā noturēt vīru, kurš mīl citu? Jau no bērnudārza.

losamigos  Ko juus varat nemties ap to miilrstiibu?nav tak vairs duvdesmit jums.neeksistee peec cetrdesmit gadiem taadas mulkiibas.eksistee kopaa buushana laika pavadiishana utt.un bez kopdziives!!!!taas kuras grib piesuet viirieti oarasti te arii dziivo..portaalaa..esiet krituskaakas pret savu izskatu arii.taadas tantes kauns maajaa vest.ka kaiminji neapsmej

Maximus4  Nevajag turēt....

pomerance  losamigos, savas brūtes kaimiņiem atrādi un saskaņo, der, neder? nopietni?

losamigos  Protams..iedomaajos kaiminju jautriibu ja atvediushu masjaa ap devindesmit kilogramu galjas?ar kruncinjaam..varat teelot un liekuljit.neviens taadu negrib nopietni..ja nu riejstus izshaut.tumsaa...un tu vestu maajaa taadu .ar autobusu piemeeram...?

pomerance  losamigos, nevaru iebraukt, kurā brīdī tu tos kaimiņus satiec? iebrauc savas mājas pagalmā, paņem savu brūtīti pie rokas un tad ej uz kaimiņu pagalmiem atrādīt, vai arī tavi kaimiņi visu laiku sēž pie tava žoga un lūr, ko tu tur dari?

Pillerina  Ja jau mīl, tad arī abi guļ ārpus mājas pienākumu laika?

lasminaxxl  Palīdziet saprast - kāds ir vīrietis , ja spēj atrast tikai 90 kg gaļas !!! Un kur paliek pati sieviete ? Ja Tikai tādas vien, tad no paša nav NEKĀ !! - man tā domāt.

Geisha  Un? Mani arī mīl viens kungs jau no 5 gadu vecuma respektīvi jau 50 gadus. Jā, es joprojām esmu viņa mazā, mīļā meitene. Un? Visi radi to zina. Esmu sadraudzējusies ar abām viņa sievām. Viņš tagad ir otraja laulībā. Jaukusi viņam ģimeni nekad neesmu varbūt tāpēc arī man ir labas attiecības ar viņa sievām. Un varbūt tieši labi, ka neapprecējāmies. Varbūt. Nācās viņa sievām un maniem vīriem samierināties ar to, ka mums ir tādas attiecības. Neprecējāmies tikai tāpēc ka ir radniecība. Ir varianti kad cilvēki mīl viens otru, bet apstākļi neļauj stāties laulāto attiecībās. Ne vienmēr dzīve ir šokolāde.

Luusila  Noturēt? Da nekā! Kurš būs gājējs, tas aizies; nav ko iespringt.
Tad, kad sieviete vīrieti netur ar zobiem un nagiem iekampusies, viņš parasti nekur iet netaisās.

Ananda_A  Iemīli arī tu viņa bērnudārza draudzenīti; pavērsies tik daudz kopīga par ko jūsmot.
Sāc viņu atdarināt, aicini ciemos un tādā garā...

aija69  Geisha uz ātru roku acīmredzot izdomājusi arī sev kādu bd love, kaut vai radinieku/ brālēnu, jo iespējams, bērnībā bija tāds Ziergaģīmis, ka 1. mīlestība izpalika! Neuztraucies, nauda kompensē visu!

aija69  Vai viņam TAS ir no zelta?

helgucis1  Jo vairāk turēsi, jo vairāk gribēs iet. Laid vaļā un dzīvo savu dzīvi, ja būs lemts būt jums kopā, tad arī būsiet, bet necenties noturēt. Jo vienaldzīgāka būsi, jo vairāk vari iegūt, bet vispār, mēs šķirtenes , nu nebūsim tās īstās padomu devējas. Kā pati redzi, nekur jau tālu neesam tikušas kā šajā saitā vien, kur pārsvarā visi vīrieši domā, ka te ir vieglais sex un bez emocijām, un dzīves turpinājumam derīgās.

kuks10  katrs cīnās par savu mīlu kā māk..))esmu samierinājies ,kad nekad nebūs divi++vienmēr blkām, kādam ir -..tā kaut kādi laikam..!!!)))

Tinte  Dzīvot ar vīrieti, zinot, ka viņš gadiem mīl citu, ir mazohisms un sevis nemīlēšana. Un vīrietis vispār mērglis -paziņot sievai, ka mīl citu un turpināt ar viņu dzīvot nav vīrieša cienīgi.
Nu i nafig tādu "laimi".

Kristine_78  Tā ir šķietamība, patiesībā viņš nemīl, rotaļājas.Ja ir divi viens vienmēr paliek otrais.Ja partneri pieņem šādu dzīvesveida modeli, tā ir viņu izvēle

nedolce_negabana  Vīrieši visu mūžu atceras un fantazē par sievieti, kuru NAV dabūjuši! Zinu vairākus tādus gadījumus paziņu lokā. Bet diez vai tā ir mīlestība.

Fausts  Turēt bērnudārzā!

Liete  Redzams, ka esi ierauta sieviešu rallijā, kur vismaz divas braucējas nikni cīnās par kausu. Vai ir vērts piedalīties, un ja jā,tad kā uzvarēt, tev atbildēs psihologs. Bet tad jāiet pie laba, tāda, kurš daudz citēts un zākāts, nevis pastudējis stila pēc.
Ir cilvēki, kuri neapmeklē psihologu, pūlās atšķetināt visu paši. Tie ieteiks uz situāciju paskatīties bezkaislīgi, no malas. Vai tā sieviete pati uzbāžas tavam vīrietim (sterva) vai varbūt viņš tomēr to visu mudžina un to mierā neliek, pat modernās tehnoloģijas iesaista, lai dzirdētu, ko tā virtuvē runā un redzētu, ar ko guļ, lai nekļūst laimīga bez viņa. Tad savukārt sterva ir tavējais, un ļoti iespējams, tāds paliks visu mūžu.
Ja izrādās otrais variants, izejas atkal ir divas. Vai tas ir sado mazo cienītājs, kuram patīk sūkt tavas emocijas, bet viņš tevi mīl, lai arī šādā savdabīgā veidā. Vai arī tavi resursi viņam vitāli nepieciešami izdzīvošanai. Kā to pateikt? Matemātiski. Sarēķini jūsu abu pienesumu mājsaimniecībai, tad sapratīsi.
Kaut gan es personīgi tālāk jautājumu neizskatītu, ja saskartos ar situāciju, ka mans vīrs gadiem vajā citu sievieti. Vienalga, vai perverts vai parazīts, tāpat nav aršana. Dzīvoju tikai vienreiz.
Ak jā, vēl svarīgas jūsu abu objektīvās kvalitātes. Vai viņš ir glītākais vai tu? Ja viņš, pavīd mazs iemesls turpināt spirināties un mocīties. Vai vēl plāno bērnus ar viņu? Ja jā, atkal pavīd maza motivācija mocīties.
Ja nē un tomēr pieciet šo visu, labāk aizej pie pūšļotājas, lai noņem pieburumu. Varbūt atlikušajā dzīvē izbaudīsi, kā ir , kad vīrietis ieved tevi dārgā salonveikalā.

Geisha  Vīrietis nav malkas pagale kuru vajag aptēst. Kāpēc cenšaties vīrietim uzvilkt klapes uz acīm? Ja viņš dzīvo ar jums nu tak jūs viņam kaut ko nozīmējat. Tātad esat pietiekami interesantas, dārgas, mīļas, lai viņš jums veltītu savu laiku, naudu un enerģiju. Un kad jūs satiekat kaut kur uz ielas savu bijušo tad uzreiz metaties ielai otrā pusē? Nu aļo! Dumi, lai neteiktu vairāk. Ar saviem bērnības draugiem, skolasbiedriem arī nekontaktējaties? Bail, kauns? Nu tad vajag dzīvot tā, lai nav kauns acīs cilvēkiem skatīties.

pavasariga  Un Jūs jau bērnudārzā apprecējāties?:) Precēties, ja zin, ka vīrietis mīl citu, nebūt nav prāta darbs. Turpmākais - jāizrunājas, un divi pieauguši cilvēki var vienoties, kā dzīvot tālāk. Var sadzīvot vai nē?!...Tāds ir jautājums?...

M_ela  tā bleika pat vairs nav oho annālēs :D a kāds kko komentē :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu