Sievietes, vai gribētu sev vīru kā Lāčplēsi? Diženus svētkus.

Kā runā, latvietes ir enerģētiski stipras sievietes un viņu lielākā nelaime ir tā, ka padara savus vīriešus par paklausīgiem un slinkiem bezgribas radījumiem. Vai sievietēm ir nojausma, kā atraisīt sava partnera gara spēku, kā viņā atmodināt Lāčplēsi? Ja kāda to zina, neturiet sveci zem pūra. Gribas taču lai Latvijā ir ne vien stipras- visuvarošas sievietes, bet arī vīri kā Lāčplēši.

M_ela  atbildotuz jautājumu testā - kā atmodināt.....?
tā kā mna izvēle ir vislabākais :) tad, es vnk pat domās nieļauju, ka mana lieliskā partnera gara spēks vnk ies snaust :) jo, ja vīrietis ir lielisks, tas viņa ik brīdi ir jāpauž un viss būs vislieliskākajā kārtībā :)

un nav mums katra sieviete enerģētiski spēcīga
mandomāt, ka spēcīgai sievietei "satiekas" spēcīgs vīrietis :) un nekā savādāk
nīkuļi tiek pseidostiprajām ;)

Torpedo  Mela, tas ir absolūti bezperspektīvs variants, kad "sieviete enerģētiski spēcīga" satiek tādu pašu vīrieti. Tad dzirksteles šķīst, notiek cīņa, kurš tomēr ir spēcīgāks un tā līdz galīgai uzvarai - respektīvi, līdz viens ir beigts vai aizlaižas. Ja runā par energētiku, tad vienmēr pievelkas tieši pretējie poli un atgrūžas vienādie

Danaja  Cik atceros, Lāčplēša māte bija lācene, bet tēvs cilvēks. Nu gan mums tie latvju puiši bijuši izvirtuļi! Jo majo...Nē, es labāk parasto...

M_ela  Torpedo, uz ko Tu gribi mani visu laiku izprovocēt? :D
nav cīņas, ir cieņa un sapratne, enerģētiski stipra sieviete nav tas pats kas enerģētiski stiprs vīrietis :) tie ir iņ un jaņ :)
arvenvārdsakot, tā ir ideālā saderība ;)

neko  Torpedo: tas tikai pasakās pretpoli pievelkas; prinči izvēlas meitenes kam pat savu kurpju nav un princeses trešos tēva dēlu - muļķus. Dzīvē līdzīgie ir ar līdzīgajiem:)

sau_le  Tas būtu šausmīgi, ja sieviete padarītu normālu vīrieti par Lāčplēsi- nevīriškīgu lempi.

DanaL  Pieaugušu vairs nepārtaisīt.

Varam piestrādāt pie dēliem - ļaut viņiem domāt brīvāk, vairāk patstāvības, nebāzties virsū ar savām pamācībām. Tracina tās mammas, kas reizi stundā zvana saviem padsmitgadīgajiem bērniem, lai noskaidrotu, kur viņš tajā brīdī atrodas, vai paziņot, ka kotletītes ir ledusskapja otrajā plauktā, un kā tas jāpasilda mikroviļņu krāsnī 2 min, utt... utt. It kā šis pats neatrastu, ja gribēs ēst, un nezinātu, kas ar tām darāms.
Vēl nesen domāju, ka esmu slikta māte, jo pārāk maz laika esmu veltījusi bērnam... mierinājums sevi ar domu, ka vismaz kopā pavadītais laiks ir bijis kvalitīvs - esam daudz ceļojuši, esmu iemācījusi viņam peldēt, vadīt auto un daudz ko citu, ko parasti iemāca tēvi...
Tagad skatos uz viņu un ar lepnumu pie sevis nodomāju - viņš ir gana gudrs, patstāvīgs, ar savu oriģinālu viedokli un attieksmi.
Ceru, ka manai nākamajai vedeklai būs paveicies un ka viņa puiku nesadomās pārtaisīt, bet pieņems tādu, kāds ir.

Geisha  Vakar biju LVU Lielajā aulā svētku koncertā. Viss ok. Patriotiskas dziesmas. Visi stīvi, bet laikam tā vajag. Klausītājas - vairumā vecāka gadu gājuma sievietes kā jau visur. Nu tad es arī aizdomājos cik tad būtu tie bāleliņi kuri varētu noturēt zobenu rokās? Viss ok. Jaunieši gudri, zinoši, skaisti dzied. Kādus 5 saskaitīju brašus puišus. Bet pārējie tādi savārguši. Pa gabalu redzams, ka puišiem nav spēks kaulos. Ar sportu nenodarbojas. Vāji, trausli kā sniegpulkstenīši. Vai viņi būtu cīnītāji? Žēl un viņiem skatīties. Nu tādi izstīdzējusi siltumnīcas augi.

marmorakaraliene  Kam tāds pasaku tēls, kā Lāčplēsis, vajadzīgs? Viss spēks ausīs tikai! Un ja vēl būtu pieveicies MB vai Kangaru!

neko  Ananada_A: Ta nav tanī nekā jauna, griķiem redz dāmas ar vēršiem izklaidējas un dzima visādi minotauri. Kas saprotami, jo grieķu vīrieši priekšroka deva jauniem zēniem. Nav zināms ar ko latvju zeltenes savulaik nodarbojās, bet večiem ka redzams nācās mežā ar lācenes ķert. Ta ij tālākais stāts ir visnotaļ klasisks; Edipa nedienas matriarhālajā versijā. Bet tas, ka vecāku personiskā dzīve bija pilnīgās auzās jau galīgi nenozīmē ka Lāčplēsis slikts vīrietis bija. Dāmām vienkārši bailes par savu ādu jo reiz savu mati-lāceni piežmiedza, tad tādam uz galvas kāpt vis nevarēs. Kaut kā tā:)

Pillerina  Tu domā mūsdienīgu versiju - zemessargu vai NBS-ieti? Pīpējošu vai savādāku?

Pillerina  Par pasaku varoņiem - Kurbads jau arī bija spēkavīrs, ķēves dēls ar cilvēka augumu.
Nu - dzird jau mūsdienās arī, ka izklaides klubos notiek vai privāti - ar cūkām, ar govīm, ar zirgiem, ar suņiem. Pat ar automobiļiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu