Kā ilgstoši noturēt attiecības?

Attiecības ir no vārda attieksme.Tātad tikai no tā kā viens pret otru attiecās ir atkarīgs attiecību mūžs un kvalitāte.Izveidot attiecības varbūt nemaz nav tik grūti kā viņas turpmāk noturēt un noturēt vajadzīgajā līmenī, lai abiem gribētos tās turpināt, lai abi nekad negribētu tās zaudēt.Un pie tā protams ir jāpiestrādā ABIEM.Bet dzīve jau nesastāv tikai no attiecībām.Katram ir arī kaut kāda sava un tikai sava privātā telpa, darbs, rūpes un citas problēmas.Tad cik daudz vajag laika veltīt viens otram?Un cik tikai sev?Tāpat kādam ir jābūt tam laikam ko velta viens otram?Jo tas jau nav tikai sekss vai ikdienas rūpju apspriešana.Tas tak ir kas vairāk, kas tura vienu pie otra.Tad kas ir tas kas TURA un kas var būt tas no kā attiecības varētu beigties?

M_ela  man tā doma skrien ātrāk, kā spēju uzrakstīt, neko :)
doma par šo
"Vis taču notiek dabiski, mīlestība vedina veidot ģimeni, radīt bērnus, rodas kopīgi mērķi uz ko tiekties"
pēc tam tas nav tik dabiski, pēc tam "pieslēdzas pieredze un prāts"... es par to ka zinot, KAS tas ir un cik tas ir forši, cilvēks pie tā "strādās"un tajā "ieguldīs" :)

ne_meklejumos  pēc tam tas nav tik dabiski, pēc tam "pieslēdzas pieredze un prāts"... es par to ka zinot, KAS tas ir un cik tas ir forši, cilvēks pie tā "strādās"un tajā "ieguldīs" :)
Ieslēdzas prāts jo nav mīlestības, tad nu sver un mērī, ko darīt kopā, ko katram par sevi. Mest kauliņus kopā vai tikai pa retam saskrieties. Pusmūžā katram savs vezums iekrāts, nav vairs tik vienkārši uzņemt pasažieri un braukt vienā virzienā. Tā arī dzīvoju, ikdienā traucē, bet atpūtai der.

Piparkuka  Vienkārši jādzīvo...

Trusis1983  Jabut kaislei.Sekss,pienakums,rupes ir tikai sastavdalas.Katram ir kautkas,kas mus saista vienam pret to otru,ja ta nav,tad uzturam attiecibas 50 uz 50,lai vinas vienkarsi eksistetu.

Paula6  Te komentāros daudzas dzīves nianses tika piesauktas un tā īstā stīga katram jau būs sava, bet ja nebūs dvēseliskas saderības un līdzīgas dzīves vērtības, kas ir attiecību pamats arī mainoties gadiem, tad tās attiecības nebūs ilgstošas...

av2  diemzzeel daudziem "straadaat pie attiecibaam" noziimee..ietamboreet savu viedokli otram. Un it sevisskki sievieteem. Viiriessi veel var pakluseet, sveetaa miera labaa, bet daamas,,,,,nu vinam tak vienmeer "ir taisniiba" :))
Attieciibas var turpinaaties veiksmiigi bezgaliigi, ja sapratiisi, ka otrs ir jaapiennem taads, kaads vinns ir, un ir jaabuut laimiigam ar to. Nav ko , ibj, taisiit kasskkus vissu laikuu.
Diemzzeel, viss mainaas. Pat peec..kaazzam daudziem viss attieciibaas mainaas...peec tam kad piedzimst beerni, mainaas...utt
Diemzzel daudziem nav speeju mainiities kopaa ar partneri, nesaccakareejot vissu labo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu