seksuālās aktivitātes atšķirība

Tēma jau cilāta, bet tomēr izvilkšu to vēlreiz dienas gaismā. Nav noslēpums ka daudziem pāriem ilgstošu attiecību laikā atklājas būtiskas atšķirības seksuālajā dzīvē. Šoreiz es runāju par seksa biežumu, nevis iemīļotākajām pozām utt. Domāju ka dzimumam te nav būtiska nozīme. Viens grib reizi pāris nedēļās, otrs katru dienu. Jautājums - vai tādā situācijā sānsoļi ir krāpšana? Formāli bez šaubām. Tomēr situācija nav viennozīmīga, jo viens negrib, bet otram ir jāpieskaņojas laužot savu seksualitāti un no dabas doto dzīves ritmu. Kādi viedokļi?

JurisK  Jaa, taa ir sena probleema. Pirms gadiem simts bija normaali, ja viirs iet uz publisko namu, sievaam bijis gruutaak. Ja viirs taads pashvakaaks traapiijies, naacies miilas kveeli konkreeti dzeseet ar auksta uudens struuklu. Laiki un tikumi mainaas, bet probleemas taas pashas vecaas, jo cilveeki nemainaas.

Geisha  Vakar astro karti skatoties vienai dāmai nonācām pie secinājuma, ka viņa nevar saprast kas viņai trūkst ģimenes dzīvē. Izrādās viņai vajag, lai vecis viņu vienkārši paņemtu spēcīgi, brutāli bez visiem uci puci. Kundze nedaudz piesarka un teica ja tieši tā viņa grib, bet vīrs tikai uci puci. Viņas vīrs ir audzināts pret meitenēm izturēties maigi. Lūk un laulības pārkāpšana.

labvakar  2017-11-14 11:35
Ja Tev nav bērnu, tad tiklīdz partnerei paliec neinteresants, droši meklē nākamo, bet ja no saviem bērniem izaudzināt laimīgus, pilnvērtīgus bērnus ir primārais, nāktos piestrādāt pie attiecībām. Kaut vai uzzinot iemeslu, kāpēc sieva agrāk tevi gribēja, tagad vairs nē.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu