Vecuma starpības ietekme uz pāra attiecībām

Labs rīts! Ko jūs domājiet par ilgstošām attiecībām, kurās vīrs vai sieva ir 15 vai 20 gadus vecāks par otro pusīti? Pēdējā laika spilgtākais piemērs laikam jau ir Francijas prezidents ar kundzi!

HardSoftDunk  Kāda saskanīga dzīve ja nav seksa?Tur tak nojūgties var.

Deisa  Cilvēki ir dažādi. Man arī tas nederētu, bet ir pāri, kas dzīvo un viņiem tā ir labi. Nevajag jau tik pēc sevis spriest.

Epifanija  vai Deisa apskaidrotu, kāpēc, vecam tantukam vajadzētu zīdaini, ja viņai jau ir trīs pieauguši bērni? onkuļi atšķirībā no tantām savu bērnu audzināšanā drīkst arī nepiedalīties, izmaksājot tikai katru mēnesi uzturlīdzekļus un ja viņš nav pats spējīgs, tad to viņa vietā izdara valsts... vai onkuļi par savam vēlmēm spēj nest arī atbildību un vai sievietei tik akli tām būtu jāpakļaujas?

Deisa  To Epifanija - redzams, ka Tev ir kaut kāds rūgtums, bet ne jau visiem, visām ir tik negatīva pieredze. Es zinu vairākus pārus, kur sirmgalvji ir tēti bērnudārzniekiem, jo tikai ar vecumu laikam saprot, ka grib sev pēcnācējus, jaunībā tik grib skriet, ne bērnus radīt. Protams, ka tantes jau vairs bērnus negrib, ja agrā jaunībā "iekritušas" negribot vai arī sadzīvojušas bebi ar domu, ka tā nu vīrišķi noturēs. A vecais vairs neskries apkārt, viņam spēka vairs nebūs. :D

M_ela  pačolējiet Tinu Tērneri :D 76 gadi

Epifanija  mūsu paaudzē tā tikai bērni radās - iekritušas vai arī ar mērķi kādu noturēt, citu variantu jau nebija, zeme atveries.. :D tagad tikai ir mīlestība līdz nāve mūs šķir...

lasminaxxl  Ja man kādreiz būs otrs vīrs, tad tikai jaunāks ! Pilnīgi nopietni saku.
Vecāks man ir, un "netur" man līdz..

Gunitaa  "es zinu vairākus pārus, kur sirmgalvji ir tēti bērnudārzniekiem, jo tikai ar vecumu laikam saprot, ka grib sev pēcnācējus" (c)
Kas attiecas uz pēcnācējiem, tad bērnus gan labāk laist pasaulē gados jauniem cilvēkiem, nevis veciem, un iemeslu tur daudz un dažādi, ieskaitot tādus, ka bērniem kauns no gados veciem vecākiem vienaudžu priekšā (kad tēvs izskatās kā vectētiņš), vai tas, ka bērni ir pelnījuši, ka vecāki neaiziet viņsaulē kamēr šie pieaug, un daudzi citi. Nu bet ja sanāk vecumā, tad Dievs viņiem lai palīdz!

Ananda_A  Bez sexa attiecībām neticu. Tāpēc, ja veido attiec.pusmūžā, vīrietim jābūt vismaz 10 gadi jaunākam par sievieti. Lai man piedod vīrieši, kam pāri 55, nevelk viņi ne domāšanā, ne fiziski līdzi sava vecuma sievietēm.

medusbite3  Vīrietim ar sirmu galvu būtu jāved uz dārziņu mazbērni, nevis bērni, lai mazbērni lepojas ar savu vectētiņu....

jadore  Domāju, ka atkarīgs no cilvēka, cits jau 50 gados nevelk otram 50 gadniekam līdzi aktivitātes ziņā, kur nu vēl 70 gadnieks. Es neticu ilglaicīgai laimīgai laulībai ar lielu gadu starpību, agrāk vai vēlāk sākas nesaderība.

Pillerina  exprezidentam Bērziņam arī bija 30 gadu jaunāka sieva. Intervijā "Santā" šī mazliet padalījās pieredzē.
Nu bet tagad - jaunāks un spraunāks blakus.

verso  +/- 5 gadi ir ok, vairāk neredzu iespējas kopdzīvei, lai nav - kad mēs augām tad gan tā nebija. Vienaudžiem ir vieglāk saprasties. PUNKC!

Gunitaa  "..+/- 5 gadi ir ok, vairāk neredzu iespējas kopdzīvei..." (C)
Vispirms pārbaudi uz savas pieredzes un tikai tad izdari kategoriskus secinājumus!

neko  verso: jā un nē , īpaši jau attiecībā uz cilvēkiem kas iepazīstas internetā. Tas mēdz savest kopā cilvēkus, kas citādi dzīvē visdrīzāk nekad nesatiktos. Un tad problemātika "kad mes augam tā nebija" sekmīgi konkurē ar "mūsu ciemā neviens tā nedara".

M_ela  es visu laiku aizmirstu cik man gadu :D
reizēm jūtos veca kā pasaule, bet arī agrā jaunībā esmu tā jutusies .... bet, reizēm, pat ar kādu sava vecuma pārstāvi, jūtos kā skuķis :)
man viens atļāvās pateikt, ka manā vecumā nedrīkst ģērbties kā pusaudzim :D .... lai gan man ir absolūti casual stils, kas der visām vecuma grupām :D
arvienvārdsakot..... ir jāsaskan dvēseles stāvoklim, prāta līmenim, humora izjūtai un skatam uz dzīvi :) un.... visam citam, un, jo īpaši, trešo personu viedoklim par manām attiecībām, vispār nav ne nozīmes ne svara ;)

Danaja  Kurts69 13:18, sanāk, ka kalnos kāpt viens nevari? Un kāda gan ir tā garantija, ka 20 gadus jaunāka partnere gribēs ar tevi kopā kalnos kāpt? Vai tas ir vienīgasi kritērijs attiecībām? Ja jā, tad pēc šī kritērija arī vajag meklēt partneri, nevis meklēt utis vecuma atšķirībā.

verso  Gunitaa... Man patīk parunāt ar vecākiem vīriešiem, bet fizisku tuvību ar tādiem nevēlos, nespēju iedomāties sev blakus stipri vecāku vīrieti. Vīrieši teiktu - nestāv uz tādu.

Ananda_A  Katrs var darīt kā vēlas, tomēr man no sirds žēl to bērnu, kam tie vecišķie vecāki(tētis)!

Žēl arī 50gadnieku, kam tik šaura pierīte, ka savu radīšanas spēju redz vieni sugas pavairošanas funkcijā.
Patiesībā pēc 50 beidzot var dzīvot sev un radīt pats sevi iekšēji vai vismaz pievērsties hobijiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu