Vai atzīstat principu, ka "mērķis attaisno līdzekļus" ?

AivarsN  Negodīga uzvara mēdz būt rūgtāka par zaudējumu. Melošana ir necieņa pret sevi.

HardSoftDunk  Piekrītu ka mīlā un karā visi līdzekļi labi.Bet uzvarēt ir viens cita lieta noturēt.

esmucitta 

av2  CV ? Jaa, tur ir jaamelo oblegaati :)) Kaut vai sevis slavinaassan tur..ir jau meli. nekad gan muuzzaa nessmu rakstiijis to CV . Darbi vienmeer atrod mani passu, ne es vinnus.
Sveetaa miera labad siikumus samelot, jaa, laikam jau ir ok.
Bet buutiskos jautaajumos melot ? Nee!

JurisK  Tas viss jaaskataas peec kopeejaas bilances. Ja, sasniedzot meerkji, esi uz bankrota sliekshnja, tad esi noshaavusi greizi.

Postremo  sexy blondiineem mees visu piedodam, un saprotam.

Lovetta  izstāstīšu teksmu iz vēstures...sen, sen atpakaļ, kad Tomsona ielu sauca par Mičurina ielu, es dzīvoju kopmītnēs. Un tur pirmajā stāvā savā postenī aēdēja komendante, kas atbildēja par kārtību kopmītnēs. Un turpat atradās plauktiņš ar daudziem lodziņiem,kue ielikt vēstules - jo mobilie tālruņi vēl bija tālā nākotnē. Mana kursabiedrene bija ieskatijusi paralēlā kursa puisi, tāpēc izņēmano plauktiņa viņam adresētās vēstules, kuras rakstija mājās palikusī draudzene. Nu vienvārdsakot, šī tās vēstules virs tvaikiem attaisija, pārrakstija un salika plauktiņā atpakaļ. Un kad puiss neganti pārdzīvoja, tad devās viņu mierināt, līdz palika stāvoklī. Un nevisai ribīgi viņš bija spiests šo precēt. Vai mērķis attaisno līdzekļus?? Iespējams,jo abi ir kopā vēl šobaltdien.

Epifanija  tikai nevajag šito bla bla.. es ar savu galvu, da es pati.. tad, kad esi visu sasniegusi, tad varbūt vari tagad filozofēt ap un par godīgumu, bet līdz tam, nav biznesā šāds termins, ir likumi un nav ko pūderēt cilvēkiem smadzenes ar godīgumu, lai tikai uzķeras antiņi un vientieši, tā ir visīstākā demagoģija, godīgie cilvēki visi tiek novesti līdz psihiatriskajām slimnīcām un vēl viņus var meklēt starp alkoholiķiem, narkomāniem, katrā ziņā labu galu neņem... izmisumā atstātiem cilvēkiem ieslēdzās izdzīvošanas instinkts un tad visi līdzekļi ir atļauti, tāds ir mans viedoklis šajā tēmā par godīgumu, tas nekad nav bijis novērtēts, godīgos vienmēr ir uzskatījuši par vientiešiem un īpatņiem...

AudraSeele  Nu, jā! Godīgums, bērns, vientiesītis ir uzvarētājs pasakās. Cilvēki tiecas uzvarēt. Bet vai dzīvē neiet kā cūku aizgaldā, kur tas lielais un resnais vepris izgrūsta un atstumj mazos? Bet galu galā nokauj to resnāko...Tad uz ko tieksimies?

Ananda_A  17:53 ...es par to, ka visi līdzekļi labi, ja tie nav varmācīgi pret otru cilvēku.

laskovij 21:43 ļoti laba doma, liki pasmaidīt.

adamsone  Nezinu, nekad neesmu cīnījusies tā, lai būtu par to jādomā.

Liete  Nē. Stulbs teiciens, tiesā nepalīdzēs.

Riiza  Ja līdzekļi tādi, kas traumē citus, kaitē tiem, tad neattaisno gan.

Droshs_Plecs  Viennozīmīgi atzīstu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu