Plānot vai neplānot

Vai saplānot savu dzīvi un dzīvot saskaņā ar plānu, vai ļauties notikumiem, situācijām un izaicinājumiem?

Bonny  Vienmēr ir tikai PAŠREIZĒJAIS brīdis. VIENMĒR.
Nozīme ir tikai apziņas stāvoklim, kādā atrodas apziņa dažādos dzīves brīžos, kas vienmēr ir tikai TAGADNĒ.
Ar neizpratni noskatos cilvēkos, kas dzīvo iztēlotajā nākotnē, kas nozīmē - dzīvot ilūzijā un, otra grupa - neizpratni raisa cilvēki, kas dzīvo pagātnē... lai gan, cik pavēroju te dažus... ir cilvēki, kam pagātne ir jāpārstrādā (tiem, kam negatīva pagātnes pieredze)... lai nebūtu savas negācijas jāprojicē citu, neiepazītu cilvēku virzienā...

AivarsN  Cilvēku fantāzija nav tik attīstīta,lai sacenstos ar Dievu. Viņam noteikti atradīsies kāds labāks plāns,ko mums piedāvāt. Nevajag tik palaist garām dotās iespējas.

jadore  Piekrītu, ka ir pašreizējais brīdis, ceļš pa kuru eju, bet virziens, kur vēlos nonākt ir jāzina un jāsaprot, kas man jādara, lai nonāktu tur kur vēlos būt. Citādāk var sanākt staigāt pa apli, kas manuprāt nav interesanti.

Epifanija  nekad nesanāks kā gribēsies, vienmēr sanāks kā citādāk...

jadore  Vēl par tēmu:
Manuprāt, saplānot un ļauties situācijām un izaicinājumiem nav pretstatā viens otram, ja situācijas un izaicinājumi ved attīstības virzienā.

Liga2  planot drosi vein ka vajag, tikkai vienmer ir jabut gatavam ka dzivei ir savadaki plani attieciba pret tevi. to es varu apgalvot no personigas pieredzes.

janisb  Ja nav mērķa, tad nekur arī nenonāksi, tā arī visu dzīvi uz vietas nomīņāsies...

ne_meklejumos  Ja ir izpildīts lielais dzīves plāns, tas ir iegūta izglītība, nodrošināta materiālā patstāvība,izaudzināti un dzīvē palaisti bērni, tad var atļauties dzīvot šodienai, bet neaizmirstot par saviem pienākumiem. Ir plāns, pie kura pieturēties,lai nezaudētu saprātu un nenokļūtu bēdu ielejā. Protams, ne jau katru tikšanos vai šķiršanos var un vajag ieplānot, ir lietas kurās nejaušības princips ņem virsroku.

Liete  Jautājums no skolas anketu klades, un visi feiki rindiņā atbild. Kāda jēga tērēt laiku, lai uzzinātu, vai nekad neredzēti cilvēki dzīvi plāno?

Riiza  Lielos vilcienos jau kaut kādu vīziju vajag sev uzburt. Mēs taču visi zinām vairāk vai mazāk, ko vēlamies un ko nē. Bet detalizēts dzīves plāns. Manuprāt, tad tu kļūsti pats par savu vergu. Foršāk izbaudīt dzīves sniegtās nejaušības. Negaidītas, bet patīkamas. Kāds Cits jau mūsu vietā ir visu saplānojis. Vajag vairāk paļauties.

Geisha  Patreiz plānā ir pārcelties uz Vāciju. Cītīgi mācos vācu valodu, privātai dzīvei nav ne laika, ne vēlēšanās. Tagad uz Ziemassvētkiem braukšu izlūkos. Un lai man būtu nodrošinātas vecumdienas noprecēšu vācieti. Ja nedabūšu vācieti vismaz uztaisīšu naudas uzkrājumu un brīvāk paceļošu.

Geisha  M_ela! Biļete man jau ir kabatā tātad braukšu. Vācijā būšu 2 nedēļas tātad pietiks laika tikties ar iespējamiem darba devējiem un apskatīties iespējamās īres telpas biznesam. Tad domāšu kurš variants man ir labāks. Bet par vācieti skatīšos uz vietas, jo man vajag gredzenu un zīmogu pasē. Šuri muri arī tepat var dabūt.

Liete  Geisha, biļeti parādīt vari? Ja jau tik atklāti stāsti pat par precību plāniem, nevajadzētu kautrēties prezentēt biļetes skenu DG vai citā sadaļā! P.S. Vācija tiešām ir tik prestiža valsts mūsdienās, ka latvju zeltenei no rīta jātaisa acis vaļā ar domu Kā-noprecēt-da -jebko, kam Vācijas pilsonība?:) Neticu mļe

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu