Jauno puišu kāre uz vecākām sievietēm!

Mani łoti interesē vecākas sievietes,kurām ir pieredze,bet problēma tāda kad nav tik vienkārši iepazīt tādu kurai patīk jaunāki puiši!
Kā labāk uzsākt sarunu?Cik procentuāli daudz ir tādu sieviešu?Neuzskatu kad tā būtu kkāda slimība vai apsēstība,un jūs?????

miers2  jebkurā gadījumā vēlreiz atgādinu, ka jauns vīrietis ir kārdinājums vecākai sievietei tikai tad, ja viņš fiziski (vai drīzāk emocionāli) izskatās foršāks nekā viņa pati par sevi iztēlojās - vecākā vēlas sajust sajūsmu, vai vismaz ilūziju par sajūsmu no jaunāka

fargo  divdesmit divos gados, vīrietis vairs nav "jauns puisis", manuprāt. ja atmiņa neviļ, kad maķedonijas aleksandrs sāka savu kampaņu pret persiju, tolaik lielāko impēriju uz planētas, viņam bija 18. angļu karalim edvardam bija 16, kad viņš vadīja angļu armijas francijā. viņa bālēnam 17, kad viņš bija ģenerālis.
tā ka...
22 gadi un ´jauns puisis´ skan atbilstoši tikai izteiktas infantilijas laikmetā, t.i. mūsu.

pie jautājuma, vai tā ir apsēstība. jā un nē. hormoni sit ļoti augstu vilni, klāt var nākt audzināšana "mammismā", t.i. vientuļas mātes vienīgais lolojums, noteiktas rakstura īpašības kā kautrība un neapņēmība, vājas iespējas konkurēt savā vecuma grupā. bet tie visi ir pieņēmumi, lai arī pamatoti, nezinot neko tuvāk.

arturo1963  Aizkaveejies mammas sindroms! Paziistu kaadu,nu jau jaasaka viiru,kurs jau triis reizes ´´preceejies´´,ir beerni,un katru reizi ar skirtaam krietni vecaakaam sievieteem.Nav jau vainas taam daamaam,tikai no kaada skatu punkta...

Ananda_A  Patīk vai nepatīk, universā pastāv cikliskums un tā ietekmi daudzi jau jūt. Reiz bija un tagad atkal tuvojas matriarhāts, kad dominē sievišķais, auglība, labestība, maigums.
Cita lieta, kā katrs to lieto savā dzīvē.

Patriarhālās attiecībās vīrieši apguva veidu kā jaunām meitenēm piespiest vai iemācīt ignorēt viņu vecišķo miesu. Vīrieši to panāca ar naudas palīdzību. Tāpēc visi pēc šīs pieredzes piedēvē to arī saistībā uz sievietēm.

Var sanākt pamatīgi vilties, jo sievietēm ir citas vērtības, kuras vīrieši, atrodoties(naudas varas ēnā) dominējošā stāvoklī, nemaz nepamanīja vai apzināti ignorēja.

Nezinu kā citiem, bet man pretīgumu izraisa nevis miesas stāvoklis, bet vecišķa, stagnējoša domāšana; neatkarīgi vīrietis tas vai sieviete.

Vīrieši pēc dziļākās būtības ir pētnieki un vēlas būt radītāji. Ja autoram interesē vecākas sievietes, tas nozīmē, ka viņš vēlas izzināt kaut ko dziļāk nekā fiziskā miesa un naudas vara. Šeit reti kurš to saprot un līdz tam aizdomājas. Neņem galvā. Ne tu vari dzīvot viņu, ne viņi tavu dzīvi.

DanaL  arturo1963, pēc tavas loģikas sanāk, ka vīrieši, kas prec 20 un vairāk gadus jaunākās meitenes, ir ar aizkavētu tētuka sindromu?

M_ela  miers, The Tale of Aragorn and Arwen takes place in the Third Age of Middle-earth. It tells the story of the love of the mortal man, Aragorn and the immortal Elf Maiden, Arwen.
tā bilde ir simboliska :) ar zemtekstu, un ar savu nezināšanu nevajag lielīties :)
mela ļoti labi zin, ko no tās bildes vēlas :)

biseksuālas sievietes patīk vīriešiem
es tiešām nezinu nevienu sievieti, kurai jauna puiša sajūsma radītu eiforiju. jebkurai sievietei ir patīkama vīrieša uzmanība, bet ne visi prot to paust sievietei tīkamā veidā, kaut gan uzmanības paušanas veidu nosaka motīvs :)

labi, tagad man vismaz ir skaidrs, kāpēc tie jauniņie raksta pilnā pārliecībā, ka te kaut kas būs, tāpēc, ka viņiem ir pausts, ka tas ir ļoti ok

ananda, kas attiecas uz vecišķu domāšanu, tad tā var parādīties gana agri, to nenosaka gadu skaits, diemžēl, tādēļ latvijas sievietēm ir tendence izvēlēties jaunākus vīriešus (arī man, tikai saprāta robežās)

marmorakaraliene  Anandai (11:18) vecišķa, stagnējoša domāšana var būt jebkurā vecumā. Un ja nu tāds tādu atrod? Nevajag jau laist caur savu prizmu. Ja pašai kaut kas nav pieņemams, noteikti atradīsies citi, kuriem tas ir pieņemams. Vismazāk vajag uztraukties par citu gultām un citu dzīvi. Kurš ar kuru un kāpēc. Es personīgi pazinu vīrieti, kura sieviete bija 17 gadus vecāka! Un vajadzēja dzirdēt, kā viņš par viņu runāja! Un bija gatavs viņai vecumdienās pampersus mainīt, ja tas būtu nepieciešams, un uz rokām nēsāt. Un tas vīrietis nebija kaut kāds infantīlais variants, caur uguni, ūdeni un vara taurēm gājis! Diemžēl,viņš nomira pirmais.

igam  Vai tad vecakam, sievietem patik seks? Domaju ka tik jaunam,patik.

Ananda_A  11:28 piekrītu. Nekāda supermodeļa miesa neglābj vīrieti, ja viņš ir aprobežots, vulgārs, primitīvs ar zemisku attieksmi pret sievieti. Tāds var kļūt vienīgi par spermas donoru kādai kosmētikas firmai.

VECA_PIEPE  Uzskatam, ka, ja iekārotā vīrieša/sievietes vecums ir līdzvērtīgs paša vien miesīgi bioloģiski reāli iespējamā bērna vecumam,...tad ir pienācis laiks ar steigu griezties pēc palīdzības pie sekspataloga,...
pilnībā piekrītu.
Pedofīlija, protams, ka pilnībā nav ārstējama, bet psiholoģiski apārstēt šo perversiju un pasargāt pacientu, tā viņu ierobežojot no pedofīlijas izpausmēm pret pretējo dzimumu,...mūsdienu medicīna ir spējīga.

Šajā sakarā tēmas autoram lieti derētu saprast, ka Ohujiņš nav sekspataloģijas stacionārs potenciālās līgavas izvēlei.

jadore  Kā labāk uzsākt sarunu?

Domāju, ka vispirms vajag izlasīt sievietes anketu un, ja tur sākotnējais vecums uzādīts 5 un vairāk gadi virs tava vecuma, tad rakstīt nevajag. Es šādas vēstules vienkārši izdzēšu, dažkārt pat neizlasot.

Ananda_A  V_P:DDD
Tad jau sanāk, ja 80 gadīgs onka lūdz 60 gadīgas omes roku, viņš ir pedofils. Vai otrādi, 70gadīga kundzīte maigojas ar 50 gadīgu kungu, viņa ir pedofile. Tu tagad apvaino Ziņģīti pedofīlijā, viņai ir 20 gadus jaunāks mīļākais.

VECA_PIEPE  Ananda_A, teikšu atklāti: 80 vai 70 gadīgs onkuliņš kā potenciālais mans līgavainis,...viennozīmīgi, ka tad ir pedofīls. Es Ohujiņā neesmu nākusi lūkoties ne pēc jauna tēta, ne pēc vectētiņa! :D

Liga2  katrs dzivo ka grib un partneru izvele ir katra personiga izvele. es pati nevelos satikties ne ar krietni jaunakiem ne krietni vecakiem viriesiem, nejutos komfortabli sadas attiecibas. neredzu iespeju satikties ar jaunaku virieti jo redzu vina savu pilngadigo delu un tas jebkura gadijuma man liekas pretdabiski vecakas sievietes un jaunaka viriesa intimas attiecibas. bet ja kada to velas nosodit netaisos dzivojam briva sabiedriba.

arturo1963  DanaL-nee,taa jau ir kaare peec ´´jaunas galas´´,sava veida savu speeju noveerteesana...vai paarveerteesana,jo skaidrs,ka ilgi pasi netiks galaa,un kaads ´´paliigs´´ noteikti paraadiisies.

havjiers  par pieredzi,seksu un kāri noteikti nerunā,tas ir ļoti primitīvi.protams ,ka arī tādiem tekstiem atradīsies sava mērķauditorija,bet vai tev to vajag ?par jaunajām -ne visus pievelk attiecības par slēpto samaksu , gudrības neapgrūtināta seja un dīvaini izskūtas uzacis .

Trusis1983  Katram savi putni galva.Kas tur dizs,ar tiem gadiem,ja nav pasiem kauns par sabiedribas domam sev apkart,tad tikai uz prieksu.Bet autoram paldies par topiku,uzreiz var redzet ka ledus sakustejas vienai otrai,un sakas milzu cinas :D

Deisa  Pat man 22 gadus jauns vīrietis liktos pārāk jauns, tāpēc grūti iedomāties, kā tāds interesētu ap gadiem 60. Bet uzmanību varētu piesaistīt, protams. Kā? Nu, piemēram, uzrakstot pagaru vēstuli, kas visnotaļ labi parāda rakstītāja garīgo briedumu. Bet, ja tāda brieduma nav, tad nu nekā. Kniebšanās tikai ar svaigu gaļu neinteresēja pat gados 18, kāpēc lai ar vecumu tas mainītos?

DanaL  Es cipariem vispār nepievēršu lielu nozīmi, vēl jo vairāk tad, ja tas neattiecas uz mani. Kaut pašai bijušas attiecības gan ar 12 gadus vecāku, gan 18 gadus jaunāku. Un nekā no "tēva-meitas", ne "mātes-dēla" attiecībām tur nebija.
Starp citu, abos gadījumos iepazināmies "dzīvajā", un par lielo gadu starpību sākotnēji sapratnes nebija.

Sallija2  It kā jums nevienai darbā nebūtu kāds kolēģis 22 gadus vecs! Vai tad jūs ar viņu vispār nerunājat? Nespējat atrast kopējus tematus? Es tiešām nezinu kā tas ir, ka nav par ko runāt. Es varu mierīgi parunāt kā ar mazu bērnu, tā līdz pat sirmgalvim. Ok mazi bērni un sirmgalvji seksuāli neinteresēs, bet 20 gadīgs čalis, kam hormoni trako un 40 gadīga sieviete, kas ņemot vērā bioloģiskās šķēres arī ir seksuālajā maksimumā - var savaldzināt viens otru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu