divdesmitgadnieki

iepriekšējās tēmas kontekstā rodas pārdomas - kādi apsvērumi vada cilvēku ap 40 uzsākt attiecības ar 20-25,26,27. gadus veciem jauniešiem? Vismaz man tas nez kāpēc izsauc asociāciju ar mazāku un vājāku apbižošanu. Nepieredzējuši, vairāk vai mazāk ietekmējami un manipulējami, interešu loks vēl tikai veidojas utt. Es nesaku, ka bērni, bet nu tomēr. Seksam? Tas laikam katram individuāli, bet man tāds variants nešķiet interesants.

Liga2  HardSoftDunk ne visam 40 gadniecem ir noslukusas krutis un krokaini vedari ka tu apgalvo netaisos konkuret ar jaunam meitenem jutos briniskigi sava vecuma.tikkai jautajums tev ko tu vari piedavat izskatigai, nobriedusai sievietei?

HardSoftDunk  Liga2 noteikti neko pat netaisos piedāvāt vecējošai un sabriedušai sievietei.Tas ir tāpat kā ar sabriedušām durvīm,kad grūti atvērt lai tiktu laukā.Nevajag jau sevi mānīt,ka nenovecojat.Visi noveco un sievietēm tas ir redzamāk jo ar to parasti arī izbrauc jaunībā.Var tikai ļauties 40+ vecumā 50+ vīriešu uzmanībai jo tie var pievērt acis uz vītumu.Lai gan arī tādi met acis uz jaunākām.Un teicu jau ka 40+ vecuma sievietēm ir pārsvarā draņķīgs raksturs jo auga pārejas laikā kad bija naudas trūkums visiem,tādēļ tik ļoti akcentē to materiālo un domā ka visus var nopirkt ja tiek pie naudas,pilnīgi nedomājot par iekšējo pasauli bet ja domā tad pievēršas visādiem marazmiem kā ezotērika un uģikuģi ar rudzīšiem.

Liga2  atslausos nepiekrist tavam viedoklim, ja tu doma ka visam ir drankigs raksturs un domajam mes tikkai par naudu . ne visam bija naudas trukums un katrai sievietei tapat ka virietim ir sava dzives pieredze. un tas ir attiecinams uz visiem laikiem.

HardSoftDunk  Vienmēr ir iznēmumi bet likumsakarības un tendences tomēr ir tādas kā es rakstu.Esmu daudz sieviešu redzējis pie krutajiem večiem kuriem ir piķis jo taisam ekskluzīvus objektus un tici man viņiem 99% gadījumā ir jaunas un tvirtas dūdiņas blakus,bet biznesa sievietes pārsvarā ir vienas.Reti kuriem ir normālas ģimenes ja pirmajā vietā ir nauda.Pat tiem kuriem ir sava vecuma sievas tad noteikti ir mīļākās.

Liga2  ja dzive notiek visdazadakas lietas, nepiekritisu 99% sis procents ir kadi 70 iespejams, bet precizu stastiku protams nezinu. normala gimene ir ta kur partneri respekte un ciena viens otru .ja daudz viriesi krapj savas sievas vai daudzas sievietes krapj savus virus? iespejams.bet ir gimenes kuras viss ir kartiba . ta ka nevajag visparinat uz visiem.zel ka tu neesi sava dzive sastapis jaukas gimenes kuras valda harmonija.
paldies Kurts69 par atbalstu sievietes viedoklim

M_ela  Personāžu HardSoftDunk kāds ir baisi aizvainojis :D :D :D

par tēmu
2 lietas - 40gadnieka krīze un mazvērtības kompleksi :D un sekss, sekss, sekss
nu jā, varbūt āds vīriec vēl nav pie bērniem ticis

HardSoftDunk  Un kā ar Škēli,kuram sieva stipri jaunāka,Lembergu kuram arī,to farmācijas iligarhu kas ar to jauniņo aktrisīti vai tas pats nelaiķis Haims Koigans kuram sieva 40 gadi jaunāka?Ozoliņš hokejists vai tad ar vienaudzēm pinas vai Irbe?Nu ko var sevi mānīt?

M_ela  kurt
Valērijs Maligins un Elīna Dzelme
apprecējās un izšķīrās

Sallija2  HardSoftDunk, oi nu visas nosauktās ir 40+ :D Dīvaini, ka arī Lembergs ar vidu savu piķi nav tomēr paņemis to tvirto 20+ zaķi, bet kaut kādu 40 gadnieci :) Un Kikijai ar ir jau ap 40 un pat Trampam ir jau gandrīz 50 gadniece! Tak tie laiki jau sen ir garām, kad lielijās ar vidusskolniecēm pie sāniem, tagd tas skaitās sliktais tonis un tiešām grūti tā uzreiz vizualizēt kādu ietekmīgu LV vīrieti, kuram pēdējā laikā būtu tāds zaķis manīts pie sāniem.

Liete  Ko nu villojas. Taisnība ir HSD, nevis klimaktēriskajai vecenei ar 5 nikiem. Ar savām vienaudzēm veiksmīgi vīrieši dzīvo tikai tad, ja tās ir pārākās mūža mīlestības, kas ir rets gadījums. Ja vīrietim a priori esi bijusi tikai batuts, uz kura palecoties sasniegt vēlamo līmeni vai atriebības ierocis, lai atstātu ālavās kādu iedomīgu skuķi, nežēlojies, ja zūdot fiziskajai pievilcībai, dabū vilka pasi. Zaudēt arī jāprot ar cieņu.

M_ela  liete ir torpedo ar pupiem? :D :D :D

Torpedo  Es kak raz šodien skatījos dok. filmiņu par Hitleru un Evu Braunu. Grūti iedomāties nesaderīgāku pāri gan vecuma, gan izskata ziņā, bet kā viņa viņu mīlēja, ka gāja līdzi pat nāvē! Vispār jau jaunām sievietēm ir labs tieši tas nepieredzējušas stirniņas bembija skatiens, kad vēl kkkaut kam tic un rīkojas jūtu iespaidā

Ananda_A  Žēl to vīriešu, kam sieviete ir vien vecāka vai jaunāka gaļa, caurums utt.

Dikti daba viņus apdalījusi un izskatās, ka viņi ir zemākā līmenī par dzīvnieku valsts tēviņiem. Tie vismaz māk savu mātīti skaisti lenkt.

Nesaprotu, viņiem ir kādi parazīti galvas smadzenēs, kas traucē sakarīgi domāt vai pamatīgas psihes novirzes. Labi, ka tādu nav daudz, savādāk cilvēcei jāizmirst kā sugai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu