Anketas uzvaras gājiens

Tātad, anketas kvalitāte esot nosacījums lai iepazītos. Ok, pieņemu ka tā. Mana pieredze par anketu saturu - fočene nenozīmē neko. Dievs vien zina kur rauta un kad fočēta. Pat ja ir īsta, tad tīri cilvēcīgi ir sevi pasniegt iespējami labākajā izskatā, kas visai bieži nesakrīt ar to, ko sastapsiet realitātē. Tātad bildes sūtība - ieinteresēt. Anketas saturs - subjektīvisms no sākuma līdz pat beigām. Drīzāk tāds "Nodomu protokols" nevis reālā situācija. Varu uzcept prognozējami populāru anketu dažu minūšu laikā, bet priekš kam? Lai saņemtu kaudzi vēstuļu? Mans viedoklis ir tāds - anketa tikai atspoguļo to, ko tās ievietotājs vēlas panākt, nevis objektīvi informē par tās īpašnieku.

minnijai  Tieši anketas saturs nosaka, vai es atbildēšu vai nē. Katram ir savas lietas, ko viņš tur vēlas ieraudzīt, man tas ir kandidāta bilde, vecums, ģimenes stavoklis un iepazīšanās merķis, un lai būtu pieci, pateikšu klāt vēl to, ka arī "subjektīvais" raksturojums par sevi pasaka DAUDZ, kaut vai runas manieri, kaut vai, cik tu cieni sevi, un citus...

HardSoftDunk  Geisha un kurš tad tos nekam nederīgos večus ir audzinājušas?Citplanētieši?Ir daudz sakarīgu un veiksmīgu veču apkārt bet kā jau teicu daba ir daba,ja tiešām nav baigā mīlestība no skolas laikiem tad meklēs ko svaigāku un tvirtāku.Dzīve ir atlase un neko tur neparīsi ja nav ko citu piedāvāt kā apvītušu ķermeni.Piemēram kaut pretēji varu Baibu Sipenieci pieminēt,apaļīga bav jauna bet feina!Esmu dzīvē saticis un ir ok,ir tā foršā serde nevis čīkstēšana un īdēšana un mājas zāģis ja gadījumā tomēr ir ko zaģēt mājās.

minnijai  Kurt, nu bet neraksti tām, kuras uzsver vīrieša ienākumus.
Izlasi viņas anketu, ja tev viņa atgādina profesionālu naudas kāsēju- nekomunicē. kur problēma?

shining  Anketā ierakstītais - patiesā, meliem, vai pa vidu - atspoguļo daļu no tā, kas darās konkrētā cilvēka apziņā. Ja nekas nav rakstīts, norādīts, tad arī uzrunājot tādu, rezultāts visbiežāk būs "zemē nomests laiks"

Sallija2  Iesaku autoram un arī visiem citiem izmantot video sadaļu un ievietot tur videouzrunu oho sievietēm, nedaudz pastāstīt par sevi, varbūt pat uz ģitāras dziesmiņu nospēlēt un mazliet uzdziedāt. Un tad jau viss būs skaidrs.

ne_meklejumos  ´´ja cilvēks pusmūžā ir bez nopietnu attiecību pieredzes, tad kaut kas ar viņu nav kārtībā.´´

Kāpēc uzreiz kaut kas nav kārtībā? Varbūt augstās skolās gājis, tad pa karjeras kāpnēm cierējis, nu ir sasniedzis stabilu finansiālo stāvokli un raugās pēc partneres. Ne visiem mīla atnāk agrā jaunībā, ne visi ķer kas pagadās un pēcāk šķiras,ne visiem primārais ir stabilas attiecības vai ģimene. Anketa neizsaka neko, tās saturs var būt cita autora rakstīts, par foto pat pieminēt nav vērts, varbūt 1% tas ir personiskais un atbilst laikam.

edding  Man anketa ir būtiska. Ja tur teikts-precējies, jeb ir draugs/draudzene, tad zinu ka nodevējs. Nodod sievu, nodos arī mani.

M_ela  pa tēmu - toč neintrese anketas, kur na norādīts kādaam mērķim
rizēm pajautāju, tad ir atbilde kura šobrīd ir 100% izgāzusies... vai arī es esmu izgāzusies :D

medusbite3  Kaada jeega anketai, ja samelo konkreetos datus?....

Trusis1983  Jasaka ta,ka normalu cilveku pedeja laika atrast ir gruti.Ja tadu seit sastop,tad vins seit ir aiz pardomam,un garigi mekle,kur piesiet acis un palasit.Bet nekas vairak.Citi vispar ir tadi individi,ka pec tam bez maz vai nozelo,ka uzrakstiji.Jo,redz atraksta tadas glupibas,ka pat prata neka tads nebutu ienacis,ka tev atrakstis.Vienigais,kurus te ta palasot uzskatu normalus ir tie kas komente seit un taisa topikus.Reizem pat lasit nevajag,ka jau attiecigais personazs jau bus uzrakstijis tiesi to ko es iedomajos,zinot vinu no ieprieksejiem topikiem :D

Piparkuka  Muļķības! Jo ar savu anketu tu stāsti par sevi.
Jo interesantāk, īstāk, jo labāk. Un bildes- labāk, ja ir. Protams!
Anketa ir ļoti svarīga, it sevišķi, ja tiešām grib iepazīties.

minnijai  Tie, kuri domā, ka var samelot anketās- pamēģiniet. Diez vai tas ko mainīs. Sievietes melus jūt pa gabalu. Nu, precēts uzrakstīs, ka nav precējies- to tāpat gudra sieviete attaps. Samelosi gadus?- tāpat nāks gaismā. Utt...
Samelosies- atpakaļceļa tāpat nebūs. Daudz vieglāk ir kontaktēt ar "neperfektu" cilvēku, kā ar meli.

Bonny  Mans subj. viedoklis, ka, lai runātu par attiecībam (jaunām), nevajag iedomāties, ka tās tā uzreiz pašas no sevis izveidojas. Pats no sevis var izveidoties tikai tas, kas jau pagātnē iziets kā nevēlams.
Arī cerē, ka jauniepazītais otrs kompensēs pagātnē piedzīvoto vilšanos - u-ļa-ļā, tri rubļā, kā saka viedi ļaudis... ;) vot, šitas taisni ir no sērijas "1 pret 750 000" (vai cik tur)..., proti, līdzinās ilūzijai.
Kas ir pozitīvas attiecības? Kā tās veidojas? Nenoliedzami, sākumā jābūt visamz abpusējām simpātijām. Pēc tam, kas pēc tam...? Pēc tam... laikam abpusēja spēja vienam ar otru dalīties pozitīvajā enerģijā, bet, lai attiecībās notiktu abpusēja pozitīva attīstība, pozitīvaja enerģijā jādalās esot 51 pret 51 (ne vairāk un ne mazāk) «--- šito man nav nācies pārbaudīt pers. pieredzē... Manā pieredzē, par nožēlu, bija citas proporcijas un tās bija... no manis 200%, no vīrieša apaļa nulle. APAĻA

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu