Briesmīgs raksturs

Vai tas, ka cilvēkam gadu gadiem nav pretējā dzimuma pāris, liecina, ka viņam ir tik briesmīgs raksturs vai kādi citi rakstura vai kā cita defekti, ka neviens/-a ar viņu negrib dzīvot kopā?

sangukuLV  Nevis negrib dzivot kopaa,bet nevar atrast,jo kaut kur ir katram savs,tik jaatrod.
>solvitas
Pedejas attiecibas bij 4 gadi atpakal,jasaka godigi,nevaru pierast pie dzivot viens.

Domaju tas ir katra personigie iemesli,kadel vinsh/na ir vieni. Noteicoshais vairak ir ipashibas,ipatnibas,kompleksi vai vnk introverta persona,nevis briesmigs raksturs.

Felde  Ja cilvekam-no jaunibas,nekas nesanak,ja nav bijusi gimene,berni,nopietnu attiecibu,domaju-ja...ir kadas problemas. Ja reiz ir bijusi kopdzive,un ta pajukusi-cilveks,vainu tiesam ir pasmags.... vai skaidri zina,ko negrib,un ko grib.

magnija  vairāk nosliecos uz to ka vienkārši patīk dzīvot vienam, tā teikt -ko gribu to daru un ja neko negribu, tad nedaru neko :).

M_ela  Tas, ka cilvēks dzīvo viens var liecināt par daudz ko. Torpēdi, kā noprotu gadiem ilgi Tu te uzvedies baigi nejauki :) lai gan man šķiet, ka dzīvē tik traki nemaz nav
Cilvēks var būt pašpietiekams. Viņam ir labi vienam un ar kādu kopā viņš ir tad, kad ar to otru ir labāk kā vienam :)
Cilvēkam tiešām var būt briesmīgas rakstura iezīmes. Var būt visādi.
Briesmīga rakstura īpašnieks parasti atrod ar ko veidot atiecības, bet rakstura dēl nekas nesanāk.
Tā kā tik saproti, kurai kategorijai piederi :)

Kurts69  Visdrīzāk tas liecina par psiholoģiskām problēmām. Nespēju izveidot attiecības. iemesli var būt simtiem. Un ja kāds te domā, ka veidojot attiecības nav jāpielāgojas otram un pie attiecību noturēšanas jāpiestrādā, tad viņš dzīvo sapņu pasaulē.
Cerat atrast kādu, ar kuru viss būs kā jums patīk? Nu tad jāmeklē kāds mazohists vai vieta uz pasaules, kur vēl pastāv verdzība.

jadore  Manuprāt zināmā vecumā cilvēks nonāk harmonijā ar sevi un negribas vairāk kā gribas kaut ko mainīt. Briesmīgs raksturs ir relatīvs jēdziens, jo kas vienam šķiet briesmīgs citam var šķist interesants, es drīzāk teiktu, ka personību saderība ir pati būtiskākā.

ieva03  Varbūt,ka dzīvo pagātnes ēnā,ka nedabūji to,ko mīlēji,un tagad grūti kādu citu pieņemt,jo gaidi,kad tā pagatne Tevi sauks atpakaļ pie sevis(vai tā nevarētu būt Tava problēma,torpēdīt).....????

Droshs_Plecs  Raksturs nav svarīgs. Visdrīzāk šis vīrietis ir neglīts vai nabadzīgs.

adamsone  Dzīvot kopā?? Hmmm.... Gana ilgajos gados kopš pēdējā nelaiķa praktiski visi satiktie ankuliņi runā par to, ko vajadzētu VIŅIEM, ko VIŅI gribētu. Kāds tur sakars ar raksturu, neesmu tak internetveikals, kas katram piegādā to, ko viņš vēlas. Vai kaut kāda tur burvju nūja.
Viņu piedāvājumā ir tikvien kā pendzija, atmiņas par jaunību un kāju nagu sēnīte.

Vanesa15  Vaina nav raksturā, bet gan motivācijā.
Zinu vienu vīrieti jau gados, ar neciešamu raksturu. Visi apkārtējie šausminās par to nejaucēnu. Kā kas nepatīk, tā visus sūta na...j. Bet atrada viņš savu sievieti un jau daudzus gadus nēsā viņu uz rokām. Un joprojām - pārejiem viņš ir riebeklis. Tikai ne pret savu sievieti.

Domāju, ka cilvēki ar it kā šķietami sliktiem raksturiem ir vieni no labākajiem attiecībām ar noteikumu, ja trāpās īstā. Viņi rūpīgi izvēlas ar ko saistīties, ir savs viedoklis, mugurkauls un nepakļaujas visādām provokācijām un tantu intrigām. Viņi neliekuļo. Spītīgi, neatkarīgi, ar asu mēli, bet ļoti uzticami. Tikai vienai.

Danaja  Drīzāk tas liecina par to, ka cilvēks tikai domā, ka grib būr ar kādu kopā. Patiesībā viņš dara visu iespējamo, lai blakus neviena nebūtu. Eh...aizvainojumi, lepnībiņa...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu