Attiecības ar dzīves pabērniem un lūzeriem

Sveicināti! Man radās jautājums, kāpēc sievietes izvēlas dzīvot ar dzērājiem, narkomāniem, noziedzniekiem? Par labiem, bet vājiem vīriešiem vēl varētu saprast, ka tie ir mēģinājumi viņus izlabot. Bet kā zināms, cilvēki lielos vilcienos nemainās. Vairāk jautājums kā var mīlēt un auklēties ar sabiedrības zemākajiem slāņiem

Trusis1983  Visi geniji agri vai velu nodzeras.

4dambo7  dzeerumaa ir iists.skaidraa pieteelo!

Bonny  Nezinu nevienu, kas ar tādiem dzīvotu.
Mainīties jau var (un vajadzētu), tikai, ja padomā, vai normāli dzīvi tverošas sieviete(s) tos, raksturā un uztverē deformētos ļaudis maz var izmainīt, nākas atzīt, ka nevar viss, jo... pat ne katram speciālistam tas ir pa spēkam. Nafig sievietēm nest tādus upurus, kur bijušie vai esošie atkarīgie otra cilvēka dzīvi var padarīt tikai bezkrāsainu, nonievelēt visu jauko, interesanto, skaisto, atņemt dzīvei krāsas... Nu ko gan pozitīvu tie īgņas var ienest..? Man domāt, tie ir kā enerģijas parazīti, tikai paši neapzinās.
R. Pauls, arī kaut nedzer, raksturiņā, uztverē un attieksmē pret citiem tāds pats smags ciniķis kāds bija, tāds arī ir palicis, lai gan, kā maestro, visu cieņu. Mūzika viņam ļoti laba un kā pianists viņš arī, izcils.

Felde  Pazistu dazus,kurus varetu raksturot ta-nodzeries,bet vienmer zolids. Konkrets cilveks-diena sakas jauki (nu nezinu,ka tur majas...) bet katru ritu tirs,noskuvies,loti uzkritosi patik baltas drebes (ne savalkatas dzeltenas,vai pelekas bet tiesam jaunas,sniegbaltas) Maikas dzemperi vai jakas,virsjaka,cepure,vasara sorti... nu allaz prieks. Darbalaika sadara visas darisanas-vinam savs bizness,un uz pecpusdienu saakas.... Vakaraa gatavs,dzer daudz,bet turas uz kajam... Un taa gadiem-katru dienu! Brivdienas no rita aaraa no majas,satiek korisus-un lidz vakaram.Kompanijas ir feins.atraktivs. Vairakkartigi ir teicis-man riebjas iet majas.nevaru aiziet majas skaidra. Viriesi-kaa taa? (ak ja,un pats kopj un perk sev drebes...

puuuka  Man liekās,ka pa lielam tas ir tāpēc,kad cilvēks vienkārši baidās palikt viens,ir pierasts,kad blakām kāds ir,un je nebūs...,tās ir BAILES no vientulības,vienatnes....ne jau visām,protams,bet lielākai daļai.

solvitas  Varbūt viņām nav kur iet? Uz krīzes centru? Patversmi? Vajag naudu lai aizietu. Iespējams, kad nedzer brīnišķīgs cilvēks. Tas jau nenotiek vienā dienā, tas notiek pakāpeniski un lūzuma punkts var būt tikai smaga piekaušana vai citi reāli dzīvības draudi, bet reizēm pat to piedod.

magnija  domāju ka tā saucās līdzatkarība, kuru tāpat kā visus augstāk minētos netikumus ir jādakterē. un vēl varētu būt žēlums, ziedošanās, iepotētā doma no partnera puses -ja pametīsi, tad gals būs klāt... varbūt bailes.

Geisha  1. Savas utis visi sākumā slēpj. Un pat ļoti labi slēpj. Viss atklājas pamazītēm, bet tad jau esi vai nu neglābjami iemīlējusies vai palikusi grūta.
2. Ja es viņu pametīšu viņš pazudīs. Un tad nu velk cik var to neveiksminieku. Bet viņš arī tīri labi dodas vilkt.
3. Kad sašķobās viņa drošā platforma (mīļotā draud viņu pamest) tad ui kādas dzejas rindas nāk ārā. Ruņčuk, nekad, nemūžam. Un viņa tic.
4. Dzērāji arī ir dažādi. Viens trako, cits klusiņām dzer, nolūzt, ceļās un atkal dzer. Cits noraujas reizi gadā, cits reizi mēnesī.
5. Par narkomāniem viedokļa nav. Nepazīstu.
6. Jebkurš cilvēks var nonākt cietumā. Viens nozags maizes kukulīti, cits nejauši cilvēku noslepkavos (melno kapucīnu uz ceļa nobrauks) vai boss savu grāmatvedi iesēdinās.

Kurts69  Nedomāju ka kāda sāk kopdzīvi ar bomzi vai absolūtu dzērāju. Par tādiem izveidojas kopdzīves laikā. Mēdz teikt, ka pagale viena nedeg, bet nu gadās jau visādi. Un ir cilvēki, kam patīk būt cietējam, kas dzīvo ar pasaules lāpītāja apziņu. Katram savs...

adamsone  Būtu priecājusies, ka ir kādas, kas viņus velk, visiem labāk, ja viņi ir pie vietas.
Sociāli ļoti noderīgas sievietes, pieminekli viņām.
Tas, ka izvēlas, ir ilūzija. Tā vnk sanāk, tāda ir bērnības vide, tāda audzināšana.
Reti kurš teiks, ka ir patiešām izvēlējies, ka patiešām ir bijuši vairāki līdzvērtīgi kandidāti, no kuriem tad ilgākā pārbaudes laikā ir atlasīts tas īstais. Ja to saprot ar izvēlēšanos.

riks086  Tu taču tā nedari, vai ne? Tā kā nelauzi par to galvu.....

Droshs_Plecs  Tāpēc, ka tie parasti ir kruti džeki.

Smaila  Nezināšu teikt, nevienu dzērāju nepazīstu. Manā apkārtnē ir tikai jaukas ģimenes ar normāliem vīriešiem un sievietēm, no kuriem varētu ņemt tikai piemēru.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu