Par sieviešu loģiku vismaz tieks runāts, bet vīriešu loģika???

Ir attiecības, spēcīgas jūtas, ir sieviete un ir vīrietis. Skaistā, maigā būtne , kuru pasakās aizsargā no ļaunajiem nezvēriem, trīsgalvainiem pūķiem un pie kājām tiek likta visa karaļvalsts. Un otrs personāžs,vīrišķais varonis, spēcīgs, ar savu nostāju un uzskatiem, īstens aizstāvis... Un rodas , naivs un mazām cerībām skauts ,jautajums, vai tā notiek tikai pasakās? BET, VAI tiešām visi vīrieši/puiši, respektīvi , visi ,tā teikt, stirpā dzimuma pārstrāvji mūsdienās tiešām speciāli cenšas sevi nostādīt cietēja lomā? Nav runa par lieliem varoņdarbiem, vai par pasaules glābšanu, vai citiem pasaku prinča darbiem un nedarbiem , runa ir par mazām ikdienišķām lietām, ikdienas sīkumiem.Rodas domas, vai man vienīgajai šķiet kaitinoši stiprā dzimuma pārstāvju neizlēmība, sava viedokļa neaiztāvēšana, un mūžīgā "viss ir slikti " un vēl un vēl! Neesmu vīriešu nīdēja,bet dažreiz vien šķiet ,ka tiešām viss notiek kā pasakā par skaisto princi baltajā zirgš , tikai neīstajā kontekstā, Vai tiešām visi tādi egositiski un sevis mīloši , neko nevaroši priņči? Lieliskām beigām, tomēr, laikam, būs jāprec tas strādīgais zirgs ..

jadore  Zini, sieviete nezāģēs ja vīrietis nebūs baļķis!(c)

Nepiekritīšu, sieviete nezāģēs, ja būs gudra, neatkarīgi kāds būs vīrietis.

M_ela  14:42 sieviete nav zāģis un zāģēšanas funkcija sievietē nav ilikta, tā ir mākslīgi kultivēta un piemīt ar sevi un visu apkārtēj neapmierinātām sievietēm.
pareizi jadore saka :)

Epifanija  vīrieša loģika strādā tikai uz aprēķinu sava labuma meklējumos, pārējo izdara grabulis starp kājām, viņi visi jums melo un jūs viņiem noticiet, traģiski...

Sallija2  Nav vairs varoņu laiks! Faktiski vīrieši ir nolikti uz ceļiem, jo viņu iespēja dominēt caur fizisko spēku tiek bloķēta un nosodīta. Rudzīti pat par aicinājumu sist sievas izslēdza no psihoterapeitu asociācijas. Un reizēm sievietes ir stervas un speciāli provocē un izaicina, zinot ka viņam nav iespēju lietot spēku un jāaizsargājas sievišķīgiem līdzekļiem. Paskaties, kas tagad Amerikā notiek - jebkurš vīrietis var norakt savu spožo karjeru un kļūt par izstumto no sabiedrības par uzmākšanos sievietei, līdz pat absurdam par rokas uzlikšanu uz ceļa. Tāpēc viņi arī ir tādi kādi nu ir, nav viņiem iespēju dominēt, jo juridiski pastāv vienlīdzība. Tāpēc ir jāaizmirst par stipro vīrieti, tagad viņš ir tikai otrs dzimums.

M_ela  Sallija, tu saki, ka vīrišķības pazīme ir spēja ieklapēt sievieti?

neko  Nu kāpēc gan uz reiz kādu jāklapē? Ja sieviete vai maz bērns niķojas un piemēram atsakās iet zobus mazgāt vai pārsēsties otrā dīvānā - vienmēr var viņu paņemtu rokām aiznest un nolikt kur tev vajag. Nu vai arī iesēdināt vēsā dušā, ja cilvēks pārāk sakarsušu galvu un histēriskā noskaņojamā. Laipni, ar smaidu, bet tanī pat laikā nepārprotami, ka diskusijas par šo jautājumu nekādas nebūs:)

Kurts69  kad birojā ūdens bundulis jānomaina, tad parasti sievietes tomēr pamanās atrast to "Stipro" vīrieti:D

M_ela  neko, nepiesienies :D
es Sallijas tekstu tieši tā sapratu - "Faktiski vīrieši ir nolikti uz ceļiem, jo viņu iespēja dominēt caur fizisko spēku tiek bloķēta un nosodīta. Rudzīti pat par aicinājumu sist sievas izslēdza no psihoterapeitu asociācijas."

Kurt, ja man gribas zert un bundulis tukšs, esmu mainījusi pati, bet tas nenozīmē, ka nav vīriešu, kas to izdara pat bez prasīšanas. Un ir ņergas kam jālūzas un tad ar garu pūšanu, elšanu un stenēšanu tiek tusnīts augšā no ērtā beņķa :D tad rodas iespais, ka pati to ātrāk un mierīgāk izdarītu :D

Epifanija  tādēļ, ka vīrietis pats neaizdomājas, ka būtu tas jāizdara, gaidīs taču, ka kāda no sievietēm to paveiks un tad atnāks pāvs padzerties...

Kurts69  jā, es zinu ka ūdens maiņas tēma ir reāli sāpīga:DDD

Sallija2  M_ela, nu ne gluži sist sievieti, bet lai sieviete jūt bijību pret viņa spēku, nu lai apzinās, ka ir tā spēka viņam vairāk. Nu tādu kā klusu cieņu par to. Un viņam nav iespēju atgādināt par to spēku, ja sieviete pārkāpj robežas un tāpēc sievietes sāk domāt, ka viņi ir mīkstie, neko nevar un tā. Jā mēs nevēlamies lai mūs sit, bet faktiski bieži vien pašas viņus psiholoģiski tā kā sitam un mēģinam pierādīt, ka visu varam labāk par viņiem. Nu tur ir tāda smalka robeža, ko nevajadzētu pārkāpt.

M_ela  Sallija, man ir bijība pret vīrieša prātu, drosmi, spēju uzņemties atbildību, pieņemt lēmumus. Ir forši, ja piemīt fiziskais spēks, bet ne tas manī rada cieņu un bijību. Tikai un vienīgi personība, kas sākas pelēkajā vielā :)
un, vairumā gadījumu, viņi tāpat ir fiziski spēcīgāki par mani :)
sievietes ir sīkstākās un izturīgākas, bet nu fiziskā spēka slīdzināšana nav tas lauciņā, kur partneriem sacensties vai spēlēties :)

Sallija2  M_ela, nu Tu jau tagad aprakstīji, ka uztver vīriešus tāpat kā citas sievietes un vienīgo dabas doto nepārprotamo vīrieša priekšrocību - fizisko spēku noignorēji kā nebūtisku, sak, jā, viņi ir stiprāki, bet tas neskaitās, jo šajā parametrā tu nevelc viņiem līdzi, tāpēc arī noignorēji kā nebūtisku šo parametru. Bet vajadzētu to cienīt un par to atcerēties, tad varbūt arī tev pašai viņi sāktu likties svarīgāki.

Kurts69  vīrietim ir jābūt tik stipram, cik nepieciešams lai spētu būt galants pret mīļoto, lai varētu būt izpalīdzīgs un vīrišķīgs, un lai dominētu, kad sieviete to vēlēsies.

mairita1971  Latviešu sievietes reizēm pašas vainīgas,jo turam visu savās rokās.Kā jau saimnieces būdamas turam gan klēts,gan mājas atslēgas savās rokās.Tad nu vīrieši kļuvuši kūtrāki un nepārliecinātāki.

Torpedo  Nu, kā teica VR, jekurās ilgstošās attiecībās, vīrietis beigu galā ieņem dēla lomu un sieviete - mātes. Mani precētie draugi ir tik neprakstiski sadzīves sīkumos, ka, ja sieva neiedos pusdienas, pats badā nomirs

mairita1971  Man šķiet,ka vīriešus tagad vairāk nobaida nepārliecinātas sievietes.Jo šajos apstākļos vilkt aiz sevis pārlieku sievišķīgu būtni būtu pagrūti.

Geisha  PSR laikos uzradās tāda kategorija ka vientuļās mātes? Vai vientuļā māte var uzaudzināt vīrišķīgu vīrieti? Nevar. Nevar sieviete iemācīt vīrišķīgu domāšanu, pieņemt lēmumus, kaut vai čurāt stāvot kājās. Skolās vīrieši - pedagogi ir retums.
30+gadīgās sievietes ir materiālistes. Ja nenes mednieks zelta aunādu tad noniecinās vīrieti. Visām jau nepietiks tīrasiņu ērzeļi. Kādai būs jāsamierinās ar kleperi, ēzeli, aunu vai kaķi.

Virgo  Kas tur, ko nesaprast? Ja sieviete saka "nē", tas visticamāk nozīmē "varbūt". Taču, ja viņa saka "varbūt", tas visticamāk nozīmē "nē".

tunika  Vēl uz iepriekšējo...vīrieši melo daudz vairāk. Savādākas loģikas un attaisnojumi.Un nesaprotami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu