Kādas izredzes te LV ir diviem jauniešiem izveidot stabilu ģimeni?

Kādas izredzes ir diviem jauniešiem(plikdiršiem)izveidot stabilu ģimeni bez kādiem blatiem vai vecāku palīdzības, jo tagad tak ir situācijas ka vecāki nevar palīdzēt saviem bērniem materiālā ziņā.Vai tas ir iespējams paņemt dzīvokli kredītā un vēl lai paliktu pāri citiem tēriņiem?Tāpat tak nāks klāt bērni.Tad vai ir iespējams diviem jauniem cilvēkiem ar to visu tikt galā tikai godīgi strādājot(ar tādām algām kādas te ir)???

edding  Jauniešiem vismaz darbu dod, cilvēkiem pēc 45 gan grūtāk. Darbs ja ir, tad tik par minimalku. Mamma arī vairs nav spējīga palīdzēt. Vāks.

adamsone  bumpi, man ir neprecēts dēls, strādā pieprasītā profesijā, mācījies lai. Pieredzes pagaidām tik, cik var būt, vienā gadā divus nenodzīvosi. Kāda hipotēka ar to algu....
Tā ka tautu meitas, welcome, labu dzīvošanu un to spilvenu nodrošinu, pret aprūpes līgumu vecumdienās. Centīšos ilgi nedzīvot, bet kā nu sanāks. :D

Liepa53  Jauniem jāiegulda zinībās. Tagad ir pieprasītas IT profesijas, kas ir labi apmaksātas. Sākt ar mazumiņu, ja viens otru mīl un atbalsta, ir apsveicama lieta. Bet svarīgi arī nepārdegt.

Kurts69  M_ela, vienmēr esmu ar apbrīnu un dziļu cieņu noraudzījies cilvēkos, kas cīnās par latviešu valodas pareizu lietošanu! Turi karogu augsti paceltu:D
Ja jaunībā ar visu tikāt galā bez vecāku un citu līdzcilvēku palīdzības, tad atliek vien izteikt atzinību. Ja ir brīvs laiks, tad uzraksti rokasgrāmatu jauniešiem...

adamsone  Mela - tava māmīte pēc tēva nāves, ne dienu negaidījusi, apprecējās atkal, bet patēvs tāpat un tajā pašā gadā ņēma un nomira , tad jūs abas atkal kādus žigli noprecējāt un ņēmāties bīdīt savas lietas?? Un tagad tu te kraties kā traka, nezini vai pupus rādīt vai intelektu un atkal meklē kādu slaucamo, jo arī iepriekšējais nomira?? Vai izglābās bēgot???
Ak tu sēņu vecenīte mūsu! :D :D :D

_Rainbow_  Neredzu nekādu problēmu, ja vien abi ir izvēlejušies mācīties augstskolā vai arī ir labi speciālisti kādā praktiskas ievirzes jomā, piemēram, automehāniķi. Bakaulara laikā varētu būt nedaudz grūtāk, bet pec tam nevajadzētu būt problēmam. Jā, dzīvokli uzreiz kredītā nevarētu paņemt, bet kas par to? Ap 30 gadiem to varēs izdarīt!

M_ela  adamsone, tev plānprātība piemetusies?
vecāki šķīrās, kad man bija 3 gadi
bet atbalsts man bija kā no tēva, kurš ir visizcilākais tēvs, gan no patēva, kurš dievināja manu māti
abi vienā gadā nomira, pie tam, pie to laiku likumdošanas, mēs neko nemantojām, tēva dzīvoklis aizgāja valstij, patēva īpašumus mantoja viņa pieaugusī meita
tā mēs divatā arī palikām
tev toč to aprūpes līgumu vajag, tāda senila domāšana

Torpedo  Protestējot pret sava dzīvokļa neesamību jaunie cilvēki vairs netrāzīsies un bērnus nedzemdēs? :D
Kā tad Blaumaņa laikos 5 ģimenes dzīvoja kopā vienā saimes istabiņā, katrai pa 8 bērni, turpat trāzās, turpat bērnus dzemdēja? Bez tā mūsu arī šodien te nebūtu. Tagad kkādi siltumnīcas stādiņi toč!

marmorakaraliene  Torpedo, kā tev šķiet, drāšanās un bērnu dzemdēšana ir stabilas ģimenes pamatnosacījums? Protams, drāzīsies un arī bērnus dzemdēs, neviens to nenoliedz.

adamsone  Labāk plānprātība nekā permanents ūbervisgudrības ekshibicionisms, ko tu te demonstrē.:D
Ai bans, ai bans, nu būs man bans. :D

0_0  nesaprotu kur sape... termins "Jauns cilvēks" uz tevi taču jau neattiecas

sangukuLV  Var jau meiginat,bet tikai janem veraa,ka nav aiz kalniem nakosha krize,kas bus vel dzilaka,kaa 2008.gada,kuras sekas vel jutamas.

multi  Nevar, jābrauc uz UK sēnes lasīt un vagoņā ar vēl 10 poļiem dzīvot :D Tur var tikai naudu nopelnīt.

nickie  man pat ar vecāku svētību un atbalstu, dzīvokli centrā utt neizdodas izveidot ģimeni haha
un es pat vairs necenšos. dzīvošu viena, kamēr Dieviņš paņems atpakaļ.
nedomāju, ka problēma ir naudā. tādi ņergas vnk apkārt, pārējie cīnās un dzīvo labi, vai arī aprunā tos, kam kkas ir - pašu vai ģimenes sagādāts. skaudība nepiekā laba nenovedīs.

Droshs_Plecs  Kredīts ir priekš dauņiem.

mikse  Izredžu bez tuvinieku atbalsta nav pilnīgi nekādu, jāpako čemodāņi un jādodas uz ārzemēm, vēlams jau pie tur esošiem draugiem, jāiekrāj pamatkapitāls un tikmēr varbūt šai valstī būs kaut kas uzlabojies.

Sallija2  Var, protams, ka var! Bet ar to kredītu es ieteiktu nesteigties. Turklāt bez pirmās iemaksas tāpat kredītu nedos. 90-tajos, kad es dibināju ģimeni vismaz kopmītnes universitātē maksāja 5ls mēnesī un stipendija arī bija 5 ls :D Tad vismaz no stipendijas par kopmītnēm varēja samaksāt. Labi, ka man tāds bagātāks vīrs gadijās, savādāk nezinu kā būtu.

Epifanija  un kāpēc, lai tā nebūtu, protams, ka jaunajiem ir jāiet kopā un jāveido ģimenes, un vecākiem ir jāpalīdz, ja tāda vajadzība pastāv, viņiem ir cita domāšana, ne veca perdeļa nopūta par grūto dzīvi...

mairita1971  Jaunībā visu ņem vieglāk,un tad arī sanāk.Sākums jau nereti ir īrētā dzīvoklītī,bet galvenais lai būtu kopā.

av2  tiem "jauniessiem", ja grib daudzmaz reaali veel buut kopaa...peec gadiem 5, ir jaatin maksskkeres no LV. Un kopaa, abiem jaabrauc prom. Diemzzeel citu ko reaali ieteikt nezinu , ja abi...ir apallas nules ssobriid. Ir jaabuut vismaz kur dziivot ! Eiropaa peec pusgada varees labu dziivokli /maaju noiiret, ja straadaas ccakli, un ir ar rokaam, un galvu.... abi. Un lai beerni tomeer pagaida mazliet, bet var jau kaadu beebi arii .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu