Vai šajā gadījumā godīgums būtu vietā?

Gadījās man norauties pa kreisi.Tāds seksīgs čalis bija, ka nevarēju noturēties.Sekss bija pašos augstumos, bet tas bija tikai sekss un kaut ko turpināt vēlēšanās nav, ja nu tikai varbūt to pašu seksu.Sakot jau ka attiecībās ir svarīgs godīgums. Tad nu domāju teikt vai neteikt savējam par šo atgadījumu?Un kā rīkotos jūs ja gadītos norauties?Klusētu vai tomēr pateiktu?Ja nevar zināt piedos vai nepiedos?:)

abols23  Lai Tev piedotu vispirms pašai ir jānožēlo izdarītais......

piparbecinja  Tava anketa liecina, ka tev nevis gadījās norauties, bet beidzot izdevās atrast ar ko. Izstāsti vīram, lai zin ap ko lieta grozās.

av2  nesaki.

Vanesa15  Godīgi izstāsti, un tevi arī godīgi aiztrieks pie visiem velliem.

scheriff  Tauta, šitā nav joka lieta! Nopietni! Jūs vispār nojaušat kam Beztija ragus uzlika. Bumbulītim, mūsu pašu Bumzbazticiņam. Abi tā jau ilgi pa ārēm klīda, vieni, nesamīļoti un nepabaroti. Tūlīt jau atkal no abām frontēm gaudu raudas sadzirdēsim, ka nav normālu vīriešu, sieviešu. Tūlīt būs budžets izputināts jo randiņos sievietes pie kafijas labprāt siltu pieniņu piepilina. Uz randiņiem nā tikai jākļi, smuli jākļi, tādi ar kuriem riktīgi gribētu riesta dejā mesties, bet nedrīkt. Lai nepadomātu ka lēta.

Ananda_A  Palasiet Pēteri Kļavu, ko viņš saka par Latvijas vīriešiem.
Sieviete nekad neies pa kreisi un nenorausies, ja attiecībās viss ir kārtībā. Skaidrs, ka kaut kā autorei trūkst esošajās attiecībās.

Ja klusēs, neko neteiks, paliks sliktāk, arvien biežāk norausies un nonāks tajā kontingentā, kas šeit dreifē jau gadiem, kā vīrieši, tā sievietes.

Tātad jāizdara izvēle: kļūt par tādu, kādi te ir pamat kontingents vai visu izstāstīt un abiem sākt kaut ko darīt attiecību labā. Ja vīrieti nenostāda fakta priekšā, viņš nevar uzminēt, ko sievietei vajag.

Kurts69  Ananda_A "Sieviete nekad neies pa kreisi un nenorausies, ja attiecībās viss ir kārtībā...", tieši to pašu varētu apgalvot par vīriešiem. tikai! Attiecībās nekad viss nebūs kārtībā. Kāda krīze būs agri vai vēlu. Iemeslu laist pa kreisi varēs atrast vienmēr. Te runa ir par cilvēka raksturu, iekšējo pasauli un tās dziļumu. Seklu sieviešu ir ne mazāk kā vīriešu.

inaralaima  Nesaki,viņam no tavas atzīšanās labāk nekļūs,tici man !

Ievinjata  Man tā nav gadījies. Bet labāk nesaki. Gan savējais ar´ savulaik aizgājis pa kreisi. Un neklausies te tās soģes. Latviešu sievietei vienmēr būs vainīga otra sieviete, jo veči viņu prātos ir svētie.

av2  Ievinjata - Nee, vecci nav vinnu praatos sveetie. Tikai ir milzu starpiiba, vai viirietis iet pa kreisi, un vai vinna sieviete. Viirietis , prasti, izdraazz kaadu, un majas laimigs, bet jums, daamas, praatinnnss aizbrauc pamazaam no taa kreisaa draaziena. Juus nekontroleejiet sevi, samiilaties, pametat gimeni, beernus utt. Ceru ka redzi atsskkiriibu !
Bet pietriitu tiem, kas saka, ka ja maajas ir viss super forssi, neviens nepakaadu kreiso taku neies. Un tas ir vienaadi abiem dzimumiem.Taa kaa pie taadas apkaart staigaassanas tomeer liidzvainiigs ir arii otrs. Taa tas ir.

Ananda_A  12:30 +++taisnība. Attiecības visu laiku ir procesā un no abiem ir atkarīgs, tās iet uz evolūciju vai pagrimumu.

Ja viens noklusē un melo, tad otram arī neatliek nekas cits, kā rīkoties tāpat. Degradācija abiem.

Ja iziet uz atklātību, parādās vajadzība izvērtēt prioritātes un nākas noskaidrot, cik viņi svarīgi ir vai nav viens otram. Tad vai nu šķiras vai sākas evolūcija, nopietns darbs ar sevi un attiecībām.

Sievietes pārsvarā aug, jo jāaudzina bērni, vīrieši reti kurš aug. Vieglāk ir laisties par burbuli un no vienas gultas slidināties citā.
Taču pēdējā laikā arī sievietēm nolaižas rokas- cik var vilkt; dzīvo vai nu vienas vai arī slidinās. Vīrieši ir parādījuši vieglo, pavieglo un uz augšu pasisto dzīves modeli, viņas arī to grib izmēģināt.
Uz to skatoties, vīrieši sāk brēkt un kritizēt sievietes...jēga tam kāda.

Secinājums: patīk jums kungi vai nepatīk; sievietes jūs vairāk nekur nevilks, atbildību par jūsu dzīvi vairs neuzņemsies un attiecību dēļ sevi nepazemos. Nabadziņi, nu gan jums ir lielas ziepes!:DDD

havjiers  kur tur vēl godīgums ?

Pillerina  Noraujies ar abiem reizē tagad. Elementāri...
Vai mazums tādu pāru, kas piekopj divjājienu attiecības, vienam vai vienai par otru zinot.

miers2  tam savam mizu spainim vari teikt, vari neteikt - tāpat taču no pirkstiem nost natlips, vai ne :))

Piparkuka  NETEIKT NEKAD!!!!!!!!!!
NEKAD NETEIKT.

Piparkuka  Tieši tā, kā av2 raksta. Tieši.
Bija un izbija, viss, aizmirsti. Ja arī tā bija īstenība..:) Varbūt ar to savu bijušo vīru??!!:)) Tad vēl jo vairāk- tam ir 0 nozīme.
Viss.

Relita  Klusēšana zelts, runāšana sudrabs. Neviens nav eņģelis. Ja Tava sirdsapziņa var ar šo sadzīvot, tad klusē.

Deisa  Godīgums jau ir izpalicis, kad kniebies. Tad ko tur vairs par godīgumu domāt???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu