Kā labajai meitenei kļūt par slikto meiteni?

Tu esi pārāk laba, vīriešiem tādas neinteresē, bieži dzird brīvo sieviešu virzienā tekstus no draudzenēm, tevi mazliet vajadzētu sabojāt, lai noturētu pretējā dzimuma interesi par sevi... tad lūdzu, kā panākt efektu?

M_ela  nav tādu jedzienu - pārāk laba vai slikta
katram sava
tad jau sanāk, ka meitenēm patīk sliktie puiši, bet puišiem sliktās meitenes :D

mirga  Reiz ar draudzeni arī aizsākām šo tēmu. Kur mēs tās pareizās esam nonākušas? - Pie sasistas siles. Mums arī bija versija, ka tām ne tik pareizajām veicas dzīvē labāk.

Oika  Jādzīvo priekš sevis un tad ātri vien apkārtējiem būsi slikta!! 😃 😃 😃

Silve  Jo vairāk centīsies, jo sliktāk tik būs. Esi tāda kā labi jūties.

abols23  Tā ir problēma....esmu dzirdējis no sievietēm līdzīgus tekstus....biju uzticīga,laba....bet viņš nenovērtēja.Es domāju,ka neesi vēl satikusi savu īsto draugu vai vīrieti,kas spēs saskatīt Tavu skaistumu Tavā rīcībā.Svarīgi apzināties Grēku no Patiesības....un nepieļaut kļūdas savā dzīvē.

Bazhix  Vai tad nesaka, ka guļ ar sliktajām(iem), bet prec labās(os)? :)

av2  smadzenes jau nepaarstaadiisi. Tavi texti, te, neizraisa nekaadu intresi, tas jau ir fakts. Taa kaa padomaa, pirms raksti te ko.

Vaukskis  M_ela, bet tā jau arī ir, ka meitenēm patīk sliktie puiši, bet puišiem sliktās meitenes ! Tikai nevajag teikt, ka tā nav- jaunībā ļoti izteikti.. .
Oikai ļoti noderīgs padoms, esmu par tā patiesumu pārliecinājies ! Nedomā par citiem, bet uzspied citiem savu argumentētu viedokli, nerēķinies ar kādu citu izņemot sevi un stabili vairs neskaitīsies laba vairākuma acīs.. .
Vispār šo diskusiju tikpat labi gribētu redzēt no vīriešu pozīcijām: kā labam puisim kļūt par slikto puisi, lai iepatiktos pretējam dzimumam un efekts būtu neatslābstošs.. . Arī puišiem- rātniem, mazliet garlaicīgiem mēdz būt līdzīga problēma, vismz viņi nemēdz būt pirmie, kam attiecības, bet nereti nīkst vietulībā.

Vanesa15  Atkarībā ko gribi. Būt ar piekrišanu, bet visādiem par kājslauķi, vai laba un vienam. Sliktās meitenes reti kad prec

Oika  Vrb vajag nodefinēt, kas ir slikta meitene un slikts puisis, pirms akmeņus mest viena vai otra virzienā!
Manā ieskatā - cilvēks, kurš nebaidās atklāti paust viedokli, argumentēt to, darīt to, kas patīk, t.i.vnk bauda dzīvi, neņemot vērā sabiedrības stereotipus, bet vienlaicīgi citiem neuzspiež savu viedokli, ir personības un tādi pārējiem, kompleksu nomāktiem ar zemu pašapziņu, ir kā skabarga acīs un kaklā!

solvitas  Kāpēc vajag daudzus to vīriešus, kam patikt? Un vispār priekš kam kādam izpatikt? Ja tev neinteresē pīpēšana, dzeršana un apkārt vazāšanās, tad kāda cēla mērķa vārdā sākot piekopt šīs,darbības, pazaudēsi tikai sevi. Jo es vecāka kļūstu, jo mazāk mani interesē vīriešu kā kopuma viedoklis un vispār vīrieši kā tādi. :) Apzinos, ka mierīgi varu dzīvot arī bez tā vīrieša.

M_ela  Vauksiks, nu laikam tā tomēr īsti nav :)
Pie tam nav definīcijas labs/slikts :) kurš te saka, ka sliktie pīpē un dzer, kurš, ka atļaujas paust savu viedokli.
Citiem ērts vai neērts - būtu precīzāk.
Jautrs jau redz caur savu prizmu. Jaunībā mums patika aktīvi un enerģiski puiši, apveltīti ar labu humora izjūtu, piedzīvojumiem gatavi :) bet ne slīmestesti, iedzert griboši. Kāda ka, ka šodien nekas nav mainījies :)
Par to, kas patīk vīriešiem - to laikam tābrīža vīrieša mērķi un griba nosaka ;)

Geisha  Kam slikta, kam laba, kam ragana, kam eņģelis. Visiem nepatiksi un arī ne katrs Tev patiks.

Syringa  Jau sen ir pierādīts, jo mazāk tev kāds ir vajadzīgs, jo grūtāk viņu no sevis atšūt... Iemācies būt par egoisti un viss būs atrisināts :)

HardSoftDunk  Sliktai meitenei jābūt ar savu vīrieti gultā;))

eksim_braalis  Bet kādēļ tu esi iedomājusies, ka esi tā "labā meitene"?
Piedod, bet atceroties tavas "izpausmes" PA jau labu laiku atpakaļ vēl zem citiem nikiem, par labu meiteni tevi nenosaukt.
Var jau būt, ka tādas izpausmes ir tava poza, publiskais tēls un ārpus OHO tu esi dieva pienenīte, bet... kā sevi parādīsi, pēc tā arī tevi vērtēs.

Liete  Attiecībās ir universāls likums-tu visticamāk nevari uzvarēt kādu, kurš tev jau izgriezis pogas, bet tu vari atrast veidu tam iespert pa pēcpusi!:) Mācies no maukelsonu aijas:)
Otrs likums-vīrieši reti prec tās, kuras viņus par daudz mīl, piemērus varu nosaukt ap 20 tepat no Lv vien. Tāpēc vadies pēc universālā principa, ka ja vari dabūt vienu vīrieti, tad vari dabūt vēl pāris viņam līdzvērtīgus, bet ja nevari-necenties par katru cenu. Un nekad nebūsi nelaimīga

voldemars123  Sieviete ir garastavokla cilveks,tatad vina sodien var but ta laba ,bet rit jau slikta!

lapukoks  Vai man Tevi būs jāmāca kā kļūt sliktai meitenei? To nevar iemācīties - esi tāda kāda esi...
...Drīzāk būtu vērts noskaidrot Tavu šās dzīves karmisko uzdevumu, visus "+", un "-". Tad būtu apmēram skaidrs, kāpēc ir tā kā ir, un ko vajag darīt lai situāciju uzlabotu.

miers2  pareizi te saka - Nevar būt pārāk laba, jo būt labai nozīmē būt visiem vajadzīgai! Autorei vienk nesaka taisnību acīs, jo te pareizāk iederās vārds garlaicīga vai mazlietota - tautas valodā vecmeita (zilzeķe) Vislabāk izskatās krāsaino zīmuļu komplekts, kas nav ne drāzts, ne vaļā vērts - var acis pamielot, bet rokā paņemt - tikai skaliem der

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu