vinnēt vai zaudēt

Tu nekad nezini, kur vinnēsi, un kur zaudēsi.... ni RU valodas (ты никогда не знаешь, где выиграешь, а где проиграешь)
piekrītat?

neko  Dzīve piedāvā neizmaļamu iespēju klāstu visiem; atšķiras tikai māka viņas laikus pamanīt un izmantot. Jā, kur kāda iespēja parādīsies ne vienmēr ir prognozējams (50/50), bet mūsu izvēles gan tikai no mums pašiem atkarīgas aiz kam pat ļoti prognozējamas.

Pillerina  Nu - kaut kas līdzīgs ir teicienā: Kas neriskē, tam nespīd šampanietis...

neko  Nu vēl to var interpretēt ka vecajā anekdotē par vīru kas visu dzīvi katru dienu līdzās, lai viņam pavecas loterijā, bet nekā. Bet tad kādu dienu debesis atvērās un atskanēja balsa "nepērc taču beidzot kaut vienu loterijas biļeti" :)

mojito  Jo vairaak meegjina, jo lielaaka varbuutiiba, ka sanaaks. Kur vineesi, kur nee - nevar lidz galam visu apreekjinaat, lai cik labi to nedariitu. Veiksmes faktors vienalga paliek. Taa tas ir.

riks086  Varētu daudz un gari rakstīt (gan no savas/citu pieredzes, gan teorētiski nopamatojot), kāpēc temata autores retranslētā atziņa ir ļoti tuvu patiesībai. Bet ir. Jau diezgan sen, kad vēl biju karjeras virsotnē, ik pa brīdim sev to atgādinu - tas palīdz koncentēties arī uz šķietami pierastām, vienkāršām un ikdienišķām parādībām un darbībām, lai retāk pakluptu "uz līdzenas" vietas. Šorīt viena ļoti tuva cilvēka piemērs bija tam atgādinājums :(
P.S. Nekas traģisks nav noticis, ciešanas cilvēkiem tikai morālas (par laimi, ne fiziskas) un materiālas.... labā ziņa ir tā, ka ir šie signāli, kuri kaut ko atgādina un liek padomāt.

Piparkuka  Tu arī nekad nevari īsti zināt, kur vinnēsi un kur zaudēsi.
Un- tas ir liktenis, kurš vada. Atbilstoši tavām vēlmēm un vajadzībām. Un domāju, tas skatās, kuru vajadzību tev vajag, kuru nē.
Dažreiz mēs zaudējam ārkārtīgi labas lietas! Ideālas... Dēl rakstura, dēļ iedomām, dēļ iegribām.
To tikai no attāluma redz, pēc tam:) Kā tevi veda. Tas ir ļoti interesanti!

raina1970  Dzīve ne reizi vien ir apmetusi gana jestru kūleni un gluži vai degunā iebāzusi šito teicienu( kas tēmā prezentēts).. gan darba, gan privātajā jomās. Ir, ir tā, ka ne vienmēr situācijā, kurā it kā paredzams pārsvarā pozitīvais- būs tas vinnests( ne jau tkai finansiālajā plānā, bet visos), un otrādi- kad škiet, ka nu ir viss totalā pakaļā, sorry, kaut kas sakārtojas tā, ka beigās ir - nu necerēti feini.

Piparkuka  Un darbā- tieši kā riks086 saka.
Ar laiku tu neuzmanies, jo viss ir tik zināms...

piparbecinja  Dažreiz var zināt gan uz priekšu.

Deisa  Diemžēl tā ir, jo neesam no mazām dienām apguvuši likumsakarības. Ja pamainītu izglītības sistēmu, jaunieši jau mācētu par mums labāk izfunktierēt, kur būs ieguvums, kur zaudējums. Protams, ne jau uz 100 procentiem, bet no 50/50 varētu pamainīties uz 70/30. Un te es nerunāju par ilgtermiņa plānošanu. Nē, arī par acumirklīgo iespēju izmantošanu.

Rondijs  Jā, tā nu ir taisnība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu