Vai kungi var atļauties vairāk kā dāmas?

Es pats esmu pret izlaidīgu dzīves veidu, nav no svara vai tā ir dāma vai kungs.Un tomēr sabiedrība saprotošāk skatās uz kungiem ja tiem ir tieksme padraiskoties-dāma turpretī automātiski pārstās būt par dāmu un iegūs apzīmējumu ar M burtu priekšā un to piešķirs drīzāk citas dāmas nekā kungi, jo kungiem jau patīk draiskas dāmas:D.Tad kā domājat vai kungi var vairāk atļauties kā dāmas saņemot mazāku nosodījumu par tādām lietām kā laulības pārkāpšana, dzeršana, kaušanās, lamāšanās vai citi netikumi?

JurisK  Ak juus, muusu kaislaas vienliidziibas ciiniitaajas! Nekad, NEKAD, sievietes nebuus vienliidziigas ar viirieshiem. Kameer vien taadi viirieshi pastaavees. Sievietes vispaar nevar laist pie teikshanas, pie ideologjijas izstraadaashanas vispaar tuvaak par kilometru nedriikst. Cik kaislas juus tagad te aizstaavat kopiigi savas ´´tiesiibas´´ un noliekat viirieshus, tik pat kaisli padomjlaikos juus sekojaat jebkuram lozungam, ko izspljaava pie varas esoshais alfa primaats. Ne velti Liesma bija pilna ar idejiskaam komjaunieteem, kuras nu tagad ir liberaalo veertiibu aizstaaves malu malaas. Taada ir sievieshu daba - sekot stipraakajam. Kursh taads ir - izgliitotu cilveeku sabiedriibaa tas gruuti nosakaams, parasti seko tam, kas smukaaks vai neparastaaks. Tieshi taa pat kaa vista gjiibst, ieraugot gailja kuplo asti:D

fargo  vācija, zviedrija un londonistāta laikam ir tie jaunā matriarhāta piemēri. negrib cienīt savus vīriešus, dzīvos zem pātagas pie svešiem. nekā sarežīta. ziedrijā jauna tendence, ja kas. 30+ sievietes izvēlas visādus bezīsglītības, bezdarba 80 iq vērtus mahmudus. nevis savus vienaudžus zviedrus. un gatavo, mazgā, klausa. šitiem dabazvoniem. nevis savējiem. tādi pīrāgi.

kas attiecas uz jautājumu.
kādā jomā vīriešiem ir vieglāk, citā sievietēm.
ja tieši par netiklību, tad katram jāklim ir vajadzīgas VAIRĀKAS sievietes, kuras ir noskaņotas tā pat vai vismaz visu to akceptē. savādāk tas nestrādā. šim gadījumam ir zāles. vienkāršas un efektīvas. nekāda seksa ārpus laulības. vispār. nemaz. ne ar vienu. ne ar kādiem argumentiem.
nekāda seksa ar pušķirtajiem, meklētājiem un nelaimīgajiem asaru sūkļiem, kuriem sievas/vīri nav pietiekami labi.

Skaidrita  Ja sieviete neprot uzticēties vīrietim, tad arī mēģina visu kontrolēt, gan bērnus, gan vīrieti. Smagi gadījumi. Es arī mēģināju visu ko kontrolēt, kāmēr vīrietis teica - es pats visu izdarīšu, divas reizes neatkārtošu, nelien. Šokā biju, kā nu ar mani tā runā :D bet, ziniet, izdarīja gan.
Cik redzu dzīvē, vīrieši pārsvarā grib izdarīt, lai sievietei ir labi. Bieži sieviete nezin, ko grib.

Un arī nav ko ar vīriešiem konkurēt. Dzīvē, es domāju. Darbā nezinu, kāds nu kuram tas darbs.

P.S. Tas ir tikai mans viedoklis, balstīts uz personisko pieredzi :)

AivarsN  Atšķirība ir dēļ Antagonijas likuma. Ja vīrietis izdāļās pa pasauli savus DNS kodus, ģimene no tā necietīs,bet ja sieviete laidīs pa kreisi,bērni var ne tikai nelīdzināties savam īstajam tēvam,bet pārmantot nepilnības un iedzimtās slimības no mātes bijušajiem vīriešiem. Tieši šī iemesla dēļ agrāk visām tautām sieviešu nevainība līdz kāzām bija tik svarīga,jo tikai tā izdevās saglabāt dzimtas genoma tīrību.

havjiers  amorālībā sievietēm ir lielākas iespējas .man pat šķiet ,ka tur pat īsti dibens nav sasniedzams .džeki nervozi var uzpīpēt .

minnijai  Aivars N
Protams, TIK raksturīgs vīrieša teksts un ideoloģija. Pie saviem nīkulīgajiem gēniem (ko manto tavs bērns) vainot visus citus, tikai ne sevi ;)

Ananda_A  14:31 Ko cepies? Katrs atbild par savu dzīvi. Pilnīgi noteikti tev neviens neprasīs atbildēt par manu vai kāda cita dzīvi.

Nav ko lūrēt citu gultās, ja tas tevī(dusmas bojā skaistumu) izraisa tādu emociju vulkānu. Toties par puiku, kurš nez kāpēc tā nejauši gadījās un par to, ka nestrādā pie savas agresijas un naida, ka neko nedari, lai noturētu sava bērna mātes mīlestību, par to nāksies atbildēt.

Vari te ārdīties, cik gribi, bet savas sievietes uzticēšanos esi zaudējis un bērnam drošu dzīves pamatu nespēji dot. Un kā vārdā? Ko no tā visa ieguvi?

Atbildi pats sev: Vai tev var uzticēties? Ko tu esi darījis, lai vairotu mīlestību sevī un ģimenē?

piladzoga  Dāma??? dzer ,kaujas ,lamājas...:DDD

ingryda  "M" ka macas? :D

abols23  Visi netikumi mazina cilvēka autoritāti....

saulite51  Kurt,tev taisniba,bet ko ,lai dara tas sievietes,kuras vie nas audzina delus,jo tevu nav,tiue par zeniem neliekas ne zinis,.ka tu doma,kadi tur normali viriesi var izaugt,mate dava savu milestibu viena pati,jo tevs vispar neradas un audzinasana nepiedalas.Tadi cukas tie viriesi.

Kurts69  saulite51, man nav ko teikt. Diemžēl! Cepuri nost to sieviešu priekšā, kas tiek galā ar visu pašas un vēl izaudzina bērnus. Un ļoti žēl, ka bērni cieš dēļ tēvu bezatbildības.

M_ela  kurts, nu kāpē domā, ka cieš? :)
kaut kā viss stereotipiski aizgāja
labāk, lai bērns redz, kā tēvs māti iekausta un pazemo (manā paziņu lokā tā ir bijis) vai kā māte taisa skandālu, ka abi tik ļoti netiek galā ar sevi, ka nervus nomierina ar alko palīdzību?
nē, reizēm labāk ir šķirties, lai tam bērnam viss mierīgi un, nereti, māte bērniem spēj dot vairāk kā abi vecāki destruktīvās attiecībās, tāpat arī tēvi spēj dot daudz, bet.... nu ja, pilnīgā netēmā tēma aizgājusi

neko  ka nervus nomierina ar alko palīdzību?
----
Alko, tas vēl nav nekas, bet ja viņu sāk jaukt ar barbiturātiem un/vai koku, tad gan ir pilnīgā d....

M_ela  zini ko, neko, man nupat šķiet, ka Tu man piekasies :D :D :D

ideja tak tāpat skaidra (lai gan ne visiem :D )

Laimnese  Pie mums ir vienlīdzība! Ko gribu, to atļaujos! Žēl, ka daudz strādaju...varētu piedzerties...iedot kādam pa muti...kādu izlamāt...tikai ar to laulības pārkāpšanu ir sūdi... esmu brīva....

KlusumsL5  Jautājums ir par to, kas par ko ir gatavs maksāt. Ja ir gatavs/-va maksāt, tad var atļauties..

Vaukskis  HardSoftDunk, vīrieši nevar būt M kā sievietes, bet gan Ž !

Deisa  Atļauties vairāk var tas, kam nav jādzemdē. Vot iedot kungiem dzemdi un tad paskatīties, cik viņi daudz atļautos.

Kurts69  saistībā ar dzemdēšanu atcerējos tādu pastulbu filmu, kur Arnolds Švarcnegers bija stāvoklī. Tur bija aina, kur sieviete viņam pārmeta, ka pat to jūs vīrieši esat mums atņēmuši...:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu