Ar ko sākt sevis mīlēšanu? Vai spējat lūgt piedošanu?

Tagad daudz padomu par šo tēmu.
Sapratu, ka vispirms ir jādabū to piedošana, kuriem esmu nodarījusi sāpes, lai viņu domas visu laiku nemet ēnu uz mani.
Varbūt šejienes zelta fondam, riekstu izšāvējiem un laulības pārkāpējiem arī ir pienācis laiks, kaut domās, palūgt piedošanu tiem un tām, kurus ir sāpinājuši, kurus ir auksti izmantojuši, kurus ir nodevuši un apmelojuši, kurus nav uzklausījuši.
Bez viņu piedošanas nekādu dižo laimi nesagaidīt. Tā nu tas ir.

Rouzita  Paklausies sevī un noskaidro, ko Tu visvairāk gribētu, ko Tava dvēsele kāro- to arī izdari sev par prieku. Un tā arī būs sevis mīlēšana.

Geisha  Re kā un es domāju ko visu laiku tik pa grābekļiem vien dzīvojos. Izrādās būs vainīgs tas blieziens ar spaini kaimiņJankam pa ķirbi kad viņš līda pie manīm bučoties un ar zobu pārkoda man lūpu.

Ja nopietni tad ne vienam tīši pāri nedaru kaut gan te daži pasažieri mani nepazīstot sauc par negantu raganu. Tā nešpetnā ragana ja vajadzēs tad izies caur uguni, ūdeni un pat nakts melnumā sniegs palīdzīgu roku, ja cilvēks nebūs man acis piespļāvis vai čībās piečurājis.

Par sevis mīlēšanu. Oi, mīlu sevi palutināt gan ar kādām SPA procedūrām, skaistumkopšanu vai gardumiņu. Ja kāds vēl pēdiņas pamasēs murrāšu kā kaķis uz mūrīša.

Pillerina  Kā to pateikt... Man sanācis bijis strādāt kopā ar tādiem cilvēkiem un apkalpot darbā tādus cilvēkus ar šaurām pierītēm, ka nav bijusi citas izejas, ka notēlot, ka esi vainīga un pateikt "piedod" vai "atvainojos" - par teikuma kontekstu, par situāciju, par to, ka mani ievēro. Lai arī man ir bijusi 100% taisnība rīcībā, domās, darbos - bliņ, kolektīvo aitu sindroms tevi citādi noēdīs, ja netēlosi duročku un plikšķinot pazemībā actiņas, sakot "piedod par..."

Ziniet - baigi nostrādā. Kā vīrietis/sieviete, kolēģe, klients/kliente pārvēršas! Tāda pašapziņas uzspodrināšana pašam liekas tam cilvēkam..
Tomēr to saprast un nospēlēt muļķi nespēj visi. Es protu, iemācījos. Jo saudzēju sevi, savus nervus un tāpēc arī ģimenes locekļus. Tas pats kā : mīlu sevi un savējos.

Pillerina  Ticīgie bieži medijos intervijās saka: vajag lūgt piedošanu domās un Dievam.
Nepiekrītu - tas neko nenozīmē: vienīgi pašu kaut cik nomierina ar´mērķi, ka vari rīkoties līdzīgi nelietīgi tālāk, jo "es taču baznīcā nolūdzos, domās izlūdzos piedošanu un tmldz". Tas nekam neder. To cilvēku esi ļoti aizvainojis, ļoti un viņam vienalga sāp, arī tad, kad tu pats baznīcā sēdi un it kā lūdz piedošanu.
Tas cilvēks tev varbūt ir sen piedevis, jo viņš ir gudrāks un stiprāks par tevi, saprasdams tavu rīcību un domu. Bet tu neesi sevi parādījis, ka esi stiprs un gudrs, jo neesi ar aizvainoto cilvēku runājis.
Diemžēl tāda ir lielākā sabiedrības daļa: bailīga, vāja un tupa prātā.

Trusis1983  Ja ko esmu izdarijis,tad pa temai.Neko lieki nedaru,un piedosanu nevienam neludzu.

neko  Piedošanu līdzu tikai tad, ja zinu ka darīšu atkal, citādi vienkārši cenšos tā vairs nedarīt un nesaku neko.

Bet sevi mīlēt neredzu vajadzību - priekš tam ir sievietes, kas lieliski prot gan sevi mīlēt, gan vel kādu vīrieti arī:)

Piparkuka  Nu kur tad ņem tik daudz tos, kurus nu tā esi apbižojusi?! Jokaini.....:)
Mīlēt sevi- vienkārši lolo un lutini sevi vispirms. Vispirms sevi, tad bērnus un tad citus. Vienkārši:)
Mīli dzīvi, katru mirkli, visu ko. Tur arī tas rodas. Jāpriecājas par skaisto sev apkārt: svece, smarža, vāze, suns, kartiņas, puķes, nakts....tik daudz ir brīnišķīga, kur nu vēl miers mājās, siltums un gaidāmie ceļojumi!

Piparkuka  P.S. Piedošanu nevajag lūgt, jo tas tikai pie-dod klāt tavu vainu.
Vajag atvainoties!

Aukstums  ja man gadās kāda "laža" vienmēr pasaku ATVAINO, nevis PIEDOD...tie, kuri zin šo abu vārdu jēgu- tie sapratīs..

Rondijs  Ehh.. tak nepareizi. Piedot vajag vienīgi un tikai sev, gar citiem mums nav daļas. Tikai sev. Par to ka biji ne tāds, ka izdarīji ne to ko gribēji, ka nevarēji, ka nespēji, neiznāji utt. Tikai sev.

AivarsN  Ja gribat saprast kā tas viss darbojas,pastudējiet kvantu mehāniku. Globālo tīmekli zinātnieki jau nošpikoja no Lielā radītāja,taču kvantu datoru,kurš jau ir katra cilvēka, iespējams pat katras dzīvās būtnes rīcībā,nekādi neizdodas nokopēt.

av2  peec definiicijas, jautaajumi sseit kas uzdoti uzbrauciena formaa ( riekstu izssaaveeji utt) ir tie jautaajumi, uz kuriem sannemsi attiecigaas atbildes, jo esi pelniijusi taadas.
Pirms noliec citus, paskaties spogulii !

Pilskungs  Pilnīgas muļķības !
"Sapratu, ka vispirms ir jādabū to piedošana, kuriem esmu nodarījusi sāpes, lai viņu domas visu laiku nemet ēnu uz mani" - no kurienes tāda doma ? Un ja nu es nevienam neko neesmu nodarījis ?
Autorei ir ļoti netīra sirdsapziņa, tāpēc viņa domā, ka citi arī tādi. Lielākā daļa cilvēku vispār nekam pāri nedara. Ja kādam tā ir, tad jau nav jāierosina publiska diskusija, jāiet pie sava psihoterapeita !

Rouzita  bla,bla, bla... nu tad pati izsakies saprotami. ..vieglāk ir pārmest, ka lasītāji muļķi.

Danaja  Bet Samsāras rats tik turpina griezties...eh, ilūziju vergi!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu