neciešamākās rakstura iezīmes?

Tāda viegla tēma pirms nedēļas nogales un piektdienas vakara, kad kāds varbūt izies atpūsties ārpus mājas. Tātad jautājums - kādas ir tās īpašības, kas jau pirmajā sarunā jums rada iespaidu ka NEBŪS, kas sarunbiedrs ir konkrēti garām?

RRAGANA  😂😂😂
Tā sasmējos:"kaut kāda cūka ar protēzēm"... un bilde fonā! Atvaino Kurts69, parāva ķiķins😆😆😆 Sorry, nekā personīga!!

Piparkuka  Ja ir tāds šausmīgi lepns uz sevi, pašpārliecināts! Kaut izskatās ne pārāk.
Ja nejūt to vīrišķīgo bilklumu.....:)

Ananda_A  12:47 Tev taisnība. Mans teksts bija kā filozofiska improvizācija par uzdotā jautājuma NEBŪS - (noklusējumā) BŪS tēmu.
Dzīvē to šūpoļu atvēziens vienā vai otrā virzienā ir atkarīgs no ĻOTI(šai tēmā modē lielie burti) daudziem faktoriem.
Ja filozofējam tālāk...kamēr nav apzinātas galējības, starpstāvokļi vada mūs, nevis mēs vadām starpstāvokļus. Nerunājot nemaz par apzinātu atrašanos harmonijā, kas atrodas tieši pa vidu.

Felde  Citu vainosana savas nelaimes,citu noliksana-tikai pats balts un tirs.Fantazesana-meli! Un visu so jau var saprast pirmajos teikumos vai saruna.

M_ela  Uzreiz iespaidu, ka nebūs, rada runas maniere
Vai vizuālais
Uzvedība
Viss cits jau nāk pēc tam

Sallija2  Kādas tur rakstura iezīmes - vai nu patīk vai nepatīk! Ja patīk, tad arī nejaukākās īpašības liksies šarmantas un viņam piedosi to, ko citiem nepiedotu un otrādi - ja nepatīk, tad arī visburvīgākās īpašības liksies tracinošas. Mīlas lietās nav taisnīguma!

Postremo  Atkariigs no....izsalkuma sajutas...abiem ranndinnotajiem. Gadas, ka ir tas mega kliksskkis, lai cik...ja taa padomaa, abi ir galiigi viens otram nederiigi.Tad ir super sex, un super pleessnaas, un sex, un pleessanas utt Kaadu laiku, kameer vienam neiztur nervi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu