Tuvojas Ziemassvētku balle.

Liete  Jocīgs storijs. Vai precēšanās vispār bija bija viņa ideja?

Liete  aija mauķelsone....................................

HardSoftDunk  Un tagad pasakiet vēl ka te ir ar pilnu rubli tjotjas.Pašas visu salaiž dēli ar kājstarpu manipulē vecim nu tad vēl brīnās ka tas skraida apkārt bet vispār kaut kāds kolhoznieku stāsts.

neko  Vienu nesaprotu, kas tev tas par naidu pret sievieti, kas izmato to ko tev jau 10 gadus nevajag (citējot "Es biju tā , kura viņu izmeta no kopīgās gultas pirms 10 gadiem."). Pašai jau 10 nevajag, bet par kaut ko dusmojies.

antikrize  Man nesaprast lautiņus, kuri publiski iztirzā savu ģimenes dzīvi. Tam taču ir draudzenes, juristi, psihologi. Jā, bet ko tad mēs lasītu, ja neviens neko nepublicētu, vai ne?

Luusila  No vienas puses gribas kārtējo reizi izteikties par nācijas debilizāciju, un būtu pat ļoti pelnīti...bet tad-

ja sieviete te tā visu atklāti izstāsta, ka jā- viņas dzīve ir tāda, ka apskaust nav par ko, tad atliek vien konstatēt, ka viņai tomēr ir baigās iekšas.

fargo  ko darīt? to, ko bija jāizdara sen - šķirties.

Felde  Autor,vai esi parlasijusi,ko uzrakstiji? Kas tas par lupatu,kas stasta par saviem sakariem,un ja vel bernu klatbutne? Un ko vins stastija taam m... par sievu?-nekam nederiga? sex nekads? stulba? Kautko tak stastija,kapec no sievas muk...Un tagad-uz vecumu-vajag kadu,kas apkops...-tad nu nak pie kajslaukka...lai noslaucitu kajinas tiras... Kaa ko tadu var rakstit,ka var pazemoties un pielaut!

Zemene15  Tavs vīrietis nav tevis vērts.

piladzoga  1) Jūsu laulenis NAV vīrietis..labākajā gadījumā ..vīrelis :D
2) Nesaprotami ,kur ir Jūsu pašapziņa???
3) Vai tiešām IR tāds vīriešu trūkums,ka (10 ?) gadu garumā 2 dāmas (?) dalās ar 1 locekli? :D
4) Ejot uz balli nokrāsojat rīžus matus:D

neko  Vispār aš jautājums "sacēlās"; vai laulība beidzas kad vīrieti (vai sievieti) izliek pa durvīm vai pietiek, ja izliek no gultas?:) Ja ja tā pēc būtības. Vai varbūt brīdī kad viņš viņa ievācs uz dzīvi citā mājā?:)

Gunitaa  Mjā... Nu ko lai saka... Ja Tev vispār cieņa vēl pret viņu saglabājusies, tad izlem pati ko darīt. Bet ja nav cieņas, tad es vispār nesaprotu, ko Tu vēl gaidi.
Man katrā gadījumā cieņas pret tādu kuili nebūtu un jau pie pirmajiem sānsoļiem patriektu tādu ar sūdainu mietu. Nerunājot nemaz par kaut kādām kopīgām ballēm, ibio.

Postremo  Gunita - kur Tu to mietu daBuutu? Suudainu....Sorrry, man laba vizuaalaa izteele Brrrr ;(( Iedomaajos, blondaa Gunita ar taadu..pilossu mietu...pa seetu vecajam pakall :))
Par teemu, situaacija jau "par rubuli" . Es nezinu, es Tava viira vietaa meegginaatu....ko taa dariit , lai jus abas sadraudzeetos. Nu cik varak vien uz otru kasiities, a? Nu kaada probleema, aizlaistu uz siltajam zemem trijataa, varbut vel sex trijataa , a ? Nu dziivojat tak vienreiz, un ja reiz ir jau taa..."rubula situaacija " jau sen....

HardSoftDunk  Posremo tu nesaproti,te situācija tāda ka jāpierāda kura no abām krutāka un nav svarīgi ka tas onkulis novests visticamāk līdz tādai dzīvei ar pašas tjotjas palīdzību,te minimums tikai pamatīgs sadomazo var trijatā sanākt jo bāzīs mietus viens otram pakaļā.

Karmensita  Nu gan
Sarunā ar to drušku un aizejat divatā
Vismaz būs jautri

Sallija2  Es pazīstu vienu dziļi nelaimīgu pāri, kuri šogad nosvinēja zelta kāzas. 50 gadi kopā, bet sieva pat dzirdēt par svinēšanu nevēlējās. Īstenībā tā ir traģēdija. Kā domā Lāsmiņ, vai Tu būsi priecīga sagaidot zelta kāzas ar šo vīrieti? Visticamāk taču nē! Es saprotu, ka Tev īsti nav kur likties, jo dzīvo laukos un nekur nevari izrauties. Bet es tādā situācijā brauktu kaut uz Angliju strādāt, tikai prom no tā murga. Un to otru sievieti pat nav vērts kaut kur vainot, jo jūsu attiecības ir sen jau sabrukušas. Tas ir gluži tāpat kā turēt dzīvoklī vecmāmiņas līķi un izlikties, ka viņa joprojām ir dzīva.

adamsone  Dva sapoga para. Nu vispār jau saprotu, tak kāds silts organisms mājās un ir kas malku saskalda.
Precīzi par to vecmāmiņas līķi. 11:20

jadore  No malas izskatās murgainas dzīves, no vienas puses, no otras - abi laiž pa kreisi, tātad savstarpēja saderība ir. Es arī zināju pāri, kurus saturēja kopā naids, naids līdz mūža galam, nezinu vai šis ir tāds gadījums. Pierast izrādās var pie visa kā, bet vai vajag?

M_ela  Par daudz Tu te sarakstīji
Ņemot to visu vērā, uz jautājumu spēj atbildi sniegt pati, jo tikai Tu zini, kā Tu jutīsies
Man izskatās, ka baigi labi nejūties

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu